Διπλό είδωλο

Reaction score
0
Re: οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ ( οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ ) οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ !

Εγω διαφωνω. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0

Μααα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαφωνείτε!! :roll:

νομίζω ήμουν αρκετά σαφής !!! :lol: :roll: :D

..... καιιιι για να προσπεράσω το "κολπάκι" την παραξενιά του firefox ( μάλλον ) έρχομαι επιτροχάδην μέσα από explorer να επαναλάβω στααα Ελληνικά....

Παρατηρώ ότι το είδωλα στην οθόνη ( πανί ) είναι διπλά ( με μικρή σκιά στα δεξιά ) κυρίως ορατό σε πχ λευκά γράμματα τίτλων σε σκούρο φόντο.
Μοιάζει να θέλει ρύθμιση sharpness για να διορθωθεί αλλά επειδή η σύνδεση του focus με το dvdplayer είναι component (?) δεν υπάρχει η ρύθμιση αυτή στο μενού.

Που θα μπορούσε να οφείλεται;

Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμην δια τα Ω1/2Ω12 δεν έγινε "εξ επιτούτου " :? :wink: :oops:

V

VIDEOMIX

Guest
Ωραία. Μια διόρθωση τώρα απο τον διαχειριστή, ειναι απαραίτητη νομίζω.:)

Reaction score
53

Μααα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαφωνείτε!! :roll:

νομίζω ήμουν αρκετά σαφής !!! :lol: :roll: :D

..... καιιιι για να προσπεράσω το "κολπάκι" την παραξενιά του firefox ( μάλλον ) έρχομαι επιτροχάδην μέσα από explorer να επαναλάβω στααα Ελληνικά....

Παρατηρώ ότι το είδωλα στην οθόνη ( πανί ) είναι διπλά ( με μικρή σκιά στα δεξιά ) κυρίως ορατό σε πχ λευκά γράμματα τίτλων σε σκούρο φόντο.
Μοιάζει να θέλει ρύθμιση sharpness για να διορθωθεί αλλά επειδή η σύνδεση του focus με το dvdplayer είναι component (?) δεν υπάρχει η ρύθμιση αυτή στο μενού.

Που θα μπορούσε να οφείλεται;

Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμην δια τα Ω1/2Ω12 δεν έγινε "εξ επιτούτου " :? :wink: :oops:
Φίλε Κώστα μπορείς και σύ μέσα από τον Explorer να κάνεις edit το Ποστ και να το διορθώσεις.
Επίσης διόρθωσε και τον τίτλο!!! :roll:

minas

Πισιά
Reaction score
4.416
Στο εμφάνισε ξαφνικά, ή ήταν έτσι εξαρχής?
Η πιο πιθανή πηγή του προβλήματος είναι τα καλώδια...

Reaction score
0
Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι ή μάλλον δεν το 'χα προσέξει παλαιότερα.
Πάντως δεν έχω κάτι αλλάξει σε όλο το σύστημα, οπότο "πιθανά" να υπήρχε από την αρχή.

Σημειωτέον δε ότι όταν δεν είναι σε progressive δεν το κάνει.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Υ.Γ. Θα δοκιμάσω με άλλον τρόπο σύνδεσης και θα επανέλθω.
Υ.Γ.2 προς το τέλος του μήνα σκέφτομαι να αγοράσω ένα φορητό υπολογιστή με έξοδο DVI . Έχω μεγάλη αγωνία να δώ ( εάν υπάρξουν ) διαφορές !!! :wink:

minas

Πισιά
Reaction score
4.416
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι με το DVI δεν θα έχεις είδωλα... καλή τύχη πάντως :wink:

Reaction score
0
Οταν δοκιμασα και εγω μια φορα τον προβολεα μου με το Philips 630, σε component progressive η εικονα ειχε κατι παρασιτα δεν θυμαμαι ακριβως , ενω ηταν πιο καθαρη σε ιinterlace.

Reaction score
10
Σημειωτέον δε ότι όταν δεν είναι σε progressive δεν το κάνει.
Σχεδόν 100% καλώδιο ή/και βύσματα.
Από i σε p αυτό που αλλάζει είναι η συχνότητα(εύρος σήματος) που διπλασιάζεται.
Το είδωλο είναι κλασικό φαινόμενο που εμφανίζεται, ιδιαίτερα σε μεγάλα μήκη καλωδίου,
όσο αυξάνεται η συχνότητα (πάντα σε αναλογικά σήματα).

Πόσο είναι το μήκος του καλωδίου? Δοκίμασε με άλλο και πιο κοντό και πες μας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.357
Members
38.688
Νεότερο μέλος
georgetsiakalakis