Δισκακια με πολυ καλη εικονα!!!

Reaction score
1
Εδω, οπως λεει ο τιτλος, μπορουμε να βαλουμε τα δισκακια που η εικονα τους σε αποζημιωνει. Που απολαμβανεις εικονα ακομη και να μην σ'αρεσει η ταινια!

Κανω την αρχη με το Ghost Rider(blu ray)

Τρελη ευκρινεια, πλουσια χρωματα, πολυ καλη αισθηση του βαθους, με ανυπαρκτο κοκκο!

Reaction score
0
Απάντηση: Δισκακια με πολυ καλη εικονα!!!

Kiss of the Dragon......ένα από τα καλύτερα blu-ray που έχω δεί........καθόλου κόκκος.....:bravo:

Reaction score
14
Με μεγάλη διαφορά το CORPSE BRIDE HD-DVD.( δεν είναι καρτούν..είναι κανονικό τράβηγμα κάμερας)
Ακολουθούν τα Κing Kong , Transformers , Hot fuzz , Apocalypto (BR) , Ant bully (cartoon) , Open Season (BR Cartoon) ..

Reaction score
6

What Dreams May Come
Poseidon
Hulk ( αν και τεινει να ξεπεραστει με τα τελευταια που βλεπουμε)
The Last Samurai
The Chronicles Of Riddick
Batman Begins

Reaction score
130
Δέν ανοίγουμε ένα αντίστοιχο θέμα και για τον ήχο; Κυρίως βέβαια για τα dvd;

Reaction score
0
TRASFORMERS
KING KONG
RIDDICK
LAST SAMURAI
CORPS BRIDE
SEABISCUIT
HAPPY FEET

ταινιες σε HD-DVD

εικονα αποθεωση!!!!

(αχ ρε Γιωργο μας.. ).. :mrgreen:

Reaction score
1
Re: The best of the best!!!

ΤΗΕ PATRIOT.

Συμφωνώ απολύτως, 1000% θα έλεγα!

Είδα μεγάλα αποσπάσματα χτες βράδυ από το the Patriot σε Bluray των 50GB και μπορώ να πω ότι έπαθα τη πλάκα της ζωής μου! :shock: Απίστευτη δυναμική περιοχή, φοβερά και τρομερά σκοτεινά πλάνα, εντελώς τρισδιάστατα και χωρίς ίχνος πέπλου, όπως πιστεύω ότι δεν τα έχω ξαναδεί σε καμιά ταινία μέχρι σήμερα!!! :shock: :shock:

Να σημειώσω εδώ ότι είδα τα αποσπάσματα από το the Patriot στο HTPC με τις ρυθμίσεις για τα HD-DVD, μια και δεν υπάρχει ακόμα αντίστοιχο δισκάκι αναφοράς σαν το DVE HD-DVD για τα Bluray. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν με ξένισε στην εικόνα του the Patriot, όλα τα στοιχεία που κάνουν μια κινηματογραφική εικόνα μαγική ήταν παρόντα σε όλο τους το μεγαλείο. Φοβερή αναλυτικότητα, ελάχιστος έως ανύπαρκτος κόκκος και θόρυβος, τρομερό βάθος πεδίου, απίστευτη κυριολεκτικά δυναμική περιοχή, εντυπωσιακά μεσαία και φωτεινά πλάνα, αλλά το σημαντικότερο για μένα, τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΛΑΝΑ που έχω δει μέχρι σήμερα!!! :shock: :shock: :shock:

Δεν είδα βεβαίως ακόμα ολόκληρη τη ταινία, είναι και σχεδόν τρεις ώρες διάρκεια, αλλά θα τη δω πολύ σύντομα. Στα αποσπάσματα της μιας ώρας πάντως που είδα τα πάντα ήταν τέλεια στον υπερθετικό βαθμό θα έλεγα!!! Το μοναδικό στοιχείο που με ξένισε λίγο όταν ξεκίνησε η ταινία να παίζει, ήταν η αίσθηση ότι υπάρχει ένας ελαφρός υπερκορεσμός των χρωμάτων, και από τη στιγμή που δεν έχω ακόμα δισκάκι αναφοράς για να ρυθμίσω αναλυτικά την εικόνα μου στα Bluray, το μόνο που θα πείραζα πιθανώς στις ρυθμίσεις, θα ήταν να κατέβαζα δύο τρία κλικ το γενικό ρυθμιστικό του χρώματος στον προβολέα.

Εξαιρετικό Bluray, συστήνεται ανεπιφύλακτα!!! :cool_4:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

BLUE-RAY:THE PATRIOT,SPIDERMAN 3,FANTASTIC FOUR II,INTO THE BLUE

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members