Δισκοπωλεία για κλασική μουσική

Μηνύματα
20
Reaction score
2
Καθότι τα μεγάλα δισκοπωλεία (Metropolis κλπ) δεν έχουν ιδιαίτερη ποικιλία στον τομέα της κλασικής μουσικής, είμαι σε αναζήτηση dedicated δισκοπωλείων στην Αθήνα.

Αναφέρομαι σε φυσικά μαγαζιά και όχι ηλεκτρονικά.

Προτάσεις; :118:
 




Μηνύματα
20
Reaction score
2
Απάντηση: Δισκοπωλεία για κλασική μουσική

Ε, τον ευχαρίστησα και τον κάποιον άλλο :116:
 

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Δισκοπωλεία για κλασική μουσική

Χμμ κοίτα φίλε, το metropolis έχει τις mainstream εταιρείες,τις πολυεθνικές,η λέσχη, έχει ανεξάρτητες εταιρείες με μεγαλύτερη εξειδίκευση αλλά με εκτελεστές όχι πάντα μεγάλου βεληνεκούς.Τα ιερά τέρατα θα τα ακούσεις σχεδόν πάντα από πολυεθνικές...
 

Μηνύματα
2.258
Reaction score
249
Απάντηση: Δισκοπωλεία για κλασική μουσική

στο διαδικτυο σε ξενα κυριως αλλα και σε ελληνικα καταστηματα υπαρχουν ευκαιριες σε εξευτελιστικες τιμες ειδικα για οσους μενουν επαρχια μονοδρομος
 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.453
Reaction score
50.587
- Συνεργασία Pro-Ject Audio - Decca για την κυκλοφορία σειράς LP.


2016/08/16, [δ.τ.]


Ο γνωστός κατασκευαστής ανακοίνωσε την συνεργασία του με την Universal/Decca η οποία θα έχει ως στόχο την κυκλοφορία μιας σειράς δίσκων βινυλίου, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, με σημαντικές ηχογραφήσεις της Φιλαρμονικής της Βιέννης, νέο μάστερινγκ από τις αρχικές αναλογικές ταινίες, νέα χάραξη και εκτύπωση σε βινύλιο 180 γραμμαρίων.
Η πρώτη κυκλοφορία που ανακοινώθηκε, αφορά ένα διπλό LP το οποίο θα περιλαμβάνει τρεις από τις σημαντικότερες συμφωνίες του Μότσαρτ, την 25η, την 35η και την 39η, ηχογραφημένες από την VPO ζωντανά στο Wiener Musikverein, κάτω από την διεύθυνση του Riccardo Mutti. Το μάστερινγκ έχει γίνει από τον μηχανικό ήχου Georg Burdicek (με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των ηχογραφήσεων συμφωνικής μουσικής) και το δελτίο τύπου αναφέρει ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα λεπτομερές και μεταφέρει άψογα τόσο την απόδοση των έργων από την ορχήστρα όσο και την ζεστή, ζωντανή ακουστική του Wiener Musikverein (την ιστορική, πρώτη αίθουσα συναυλιών της Βιέννης, από το 1831).
Οι δίσκοι βασίστηκαν στις αρχικές ταινίες της Decca και η εκτύπωση έγινε από την Pallas Group (στο εργοστάσιό της στην Γερμανία). Είναι μια έκδοση σε περιορισμένο αριθμό, η οποία έγινε ειδικά για την Pro-Ject και θα διατεθούν, συνολικά, 2.000 αριθμημένα αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Η τιμή του συγκεκριμένου δίσκου είναι €39,90. Όλοι οι δίσκοι της σειράς θα είναι διαθέσιμοι από τους αντιπροσώπους και διανομείς της Pro-Ject καθώς και σε επιλεγμένα δισκοπωλεία.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, http://www.orpheusaudio.gr/, http://www.project-audio.com/

- See more at: http://avmentor.gr/news_2016/pro_ject_audio_mozart_dlp_2016.htm#sthash.NDAuZtS9.dpuf

- πηγή : http://avmentor.gr/news_2016/pro_ject_audio_mozart_dlp_2016.htm
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.588
Μηνύματα
2.866.556
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top