ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Σε προσφατη κυκλοφορια γνωστου περιοδικου υπαρχει ανυπογραφο αρθρο το οποιο καταλαμβανει δυο σελιδες με τον χαρακτηριστικο τιτλο "9 απαντησεις χωρις φοβο και παθος". Στην ιδια σελιδα υπαρχει ο μικροτερος τιτλος "Βιντεοπροβολεις απο 1500 εως 3000 ευρω".
Εχω μαθει για αυτη την "συγγραφη" εδω και δυο ημερες(δεν διαβαζω περιοδικα) αλλα τελικα μολις σημερα καταφερα να βρω το εν λογω περιοδικο και να φωτοτυπησω το περιφημο αρθρο.
Το αρθρο λοιπον ειναι χωρισμενο σε εννεα ενοτητες/ερωτηματα με τις αναλογες απαντησεις ΜΥΘΟΣ η ΑΛΗΘΕΣ.
Αυτες ειναι οι ακολουθες:
1.Οι προβολεις DLP εχουν καλυτερο μαυρο:ΜΥΘΟΣ
2.Οι προβολεις LCD εχουν προβληματικο μαυρο:ΜΥΘΟΣ
3.Οι προβολεις LCD εχουν περιορισμενη χρωματικη παλετα:ΜΥΘΟΣ
4.Οι προβολεις DLP εχουν καλυτερο χρωμα:ΜΥΘΟΣ
5.Οι προβολεις DLP εχουν καλυτερη ποιοτητα εικονας:ΜΥΘΟΣ
6.Οι προβολεις DLP εχουν κουραστικη εικονα:ΑΛΗΘΕΣ
7.Οι προβολεις DLP εχουν λιγοτερο διακριτα εικονοστοιχεια:AΛΗΘΕΣ
8.Οι προβολεις LCD και DLP καινε τα pixel τους:ΑΛΗΘΕΣ
9.Οι προβολεις SXRD θα επιφερουν επανασταση στην οικιακη προβολη:ΑΛΗΘΕΣ
Ξερετε κατι?
Εχω δωσει ορκο να μην (ξανα)ασχοληθω με περιοδικα και τα οσα γραφουν και ειδικα με το συγκεκριμενο περιοδικο.
Ομως δυστυχως εχω να δωσω απαντησεις σε καθημερινη βαση της ταξης :"Eιδες τι γραφει το ......?Ειναι αληθες η μυθος?"
Αφηστε με να το θεσω διαφορετικα και απο εκει και περα εσεις κοιταξτε με τα ιδια σας τα ματια και ανακαλυψτε την αληθεια μονοι σας.Οι εποχες της "διακινησης της αγορας" περασαν μια για παντα.Εκτος εαν καποιος ειναι αφελης...
Θυμαστε στην περιοδο των εκλογων καποιες εφημεριδες που διαθετουν φωτογραφιες και βιογραφικα υποψηφιων?
Τις θυμαστε?
Ωραια λοιπον.
Αν θυμαστε καλα , επανω επανω η στο κατω μερος της σελιδας γραφει καπου με ευδιακριτα γραμματα:"Πληρωμενη καταχωρηση"
Ε , οπου και εαν εψαξα στο συγκεκριμενο αρθρο δεν βρηκα τις λεξεις "πληρωμενη καταχωρηση" πουθενα.
Λετε να το ξεχασαν μαζι με το ονομα του αρθογραφου?
Εχω μαθει για αυτη την "συγγραφη" εδω και δυο ημερες(δεν διαβαζω περιοδικα) αλλα τελικα μολις σημερα καταφερα να βρω το εν λογω περιοδικο και να φωτοτυπησω το περιφημο αρθρο.
Το αρθρο λοιπον ειναι χωρισμενο σε εννεα ενοτητες/ερωτηματα με τις αναλογες απαντησεις ΜΥΘΟΣ η ΑΛΗΘΕΣ.
Αυτες ειναι οι ακολουθες:
1.Οι προβολεις DLP εχουν καλυτερο μαυρο:ΜΥΘΟΣ
2.Οι προβολεις LCD εχουν προβληματικο μαυρο:ΜΥΘΟΣ
3.Οι προβολεις LCD εχουν περιορισμενη χρωματικη παλετα:ΜΥΘΟΣ
4.Οι προβολεις DLP εχουν καλυτερο χρωμα:ΜΥΘΟΣ
5.Οι προβολεις DLP εχουν καλυτερη ποιοτητα εικονας:ΜΥΘΟΣ
6.Οι προβολεις DLP εχουν κουραστικη εικονα:ΑΛΗΘΕΣ
7.Οι προβολεις DLP εχουν λιγοτερο διακριτα εικονοστοιχεια:AΛΗΘΕΣ
8.Οι προβολεις LCD και DLP καινε τα pixel τους:ΑΛΗΘΕΣ
9.Οι προβολεις SXRD θα επιφερουν επανασταση στην οικιακη προβολη:ΑΛΗΘΕΣ
Ξερετε κατι?
Εχω δωσει ορκο να μην (ξανα)ασχοληθω με περιοδικα και τα οσα γραφουν και ειδικα με το συγκεκριμενο περιοδικο.
Ομως δυστυχως εχω να δωσω απαντησεις σε καθημερινη βαση της ταξης :"Eιδες τι γραφει το ......?Ειναι αληθες η μυθος?"
Αφηστε με να το θεσω διαφορετικα και απο εκει και περα εσεις κοιταξτε με τα ιδια σας τα ματια και ανακαλυψτε την αληθεια μονοι σας.Οι εποχες της "διακινησης της αγορας" περασαν μια για παντα.Εκτος εαν καποιος ειναι αφελης...
Θυμαστε στην περιοδο των εκλογων καποιες εφημεριδες που διαθετουν φωτογραφιες και βιογραφικα υποψηφιων?
Τις θυμαστε?
Ωραια λοιπον.
Αν θυμαστε καλα , επανω επανω η στο κατω μερος της σελιδας γραφει καπου με ευδιακριτα γραμματα:"Πληρωμενη καταχωρηση"
Ε , οπου και εαν εψαξα στο συγκεκριμενο αρθρο δεν βρηκα τις λεξεις "πληρωμενη καταχωρηση" πουθενα.
Λετε να το ξεχασαν μαζι με το ονομα του αρθογραφου?