Δορυφορική εγκατάσταση για αρχάριο!!!

Reaction score
0
Παιδιά Καλημέρα!!!Θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας στον τομέα δορυφορική και επίγεια ψηφιακή λήψη...με ποια μηχανήματα μπορεί να γίνει και αν συνδυάζεται....δηλαδή,μπορώ να βρώ έναν δέκτη που να πιάνει τα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια,να δέχεται κάρτα Nova (αν στο μέλλον αποφασίσω να γίνω συνδρομητής) και να παίζει και τα επίγεια ψηφιακά της Digea και της EΡΤ ???? Υπάρχει τέτοιος εξοπλισμος και αν ναι που μπορώ να τον βρω και με ποιο κόστος???Σόρυ αν φαίνονται γελοία όλα αυτά που ρωτάω αλλά δεν έχω ξαναασχοληθει με δορυφορική λήψη και είμαι noob..... :138:
Eυχαριστώ προκαταβολικά για τιος απαντήσεις σας....(υπόψιν ότι ο συγκεκριμένοπς εξοπλισμος θα παίξει σε 42'' Lg Full Hd.......)

Reaction score
0
Φίλε μου οι δέκτες αυτού του τύπου, δλδ ΚΑΙ δορυφορικοί ΚΑΙ επίγεια ψηφιακή, λέγονται COMBO. Κάνε ένα search google και θα βρείς κάμποσους. Κόστος από ~150 ευρώ (και μετά όσο αντέχει η τσέπη σου..)

Σίμος

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Δορυφορική εγκατάσταση για αρχάριο!!!

ναι πράγματι οι δέκτες αυτοι ονομάζονται combo...

Υπάρχουν αρκετοί τετοιοι δέκτες στην αγορά, αλλά πιστεύω ότι εαν διαθέτεις τηλεόραση HD καλό θα ηταν να στραφείς σε δέκτη HD Combo και για το μέλλον...

Το ερχόμενο Σάββατο υπάρχει ενα μεγάλο συγκριτικό τεστ με πολλούς τέτοιoυς δέκτες...
Μπορείς να περιμένεις και να τους δείς όλους μαζί...

Reaction score
0
Απάντηση: Δορυφορική εγκατάσταση για αρχάριο!!!

Πάντως αν αποφασίσεις να γίνεις συνδρομητής της nova, να ξέρεις ότι θα πρέπει να πάρεις το δικό τους δέκτη γιατί "δεσμεύουν" (στην "πιάτσα" το λένε πάντρεμα) την κάρτα τους να μην παίζει σε άλλον δέκτη από αυτόν που θα σου πουλήσουν.
Πάντως προσωπική μου άποψη, το τελευταίο που θα πρέπει να σκεφτείς για την αγορά δέκτη, είναι το τι θέλει η Nova. Μπορείς να γίνεις συνδρομητής σε καλύτερα και φθηνότερα πακέτα του εξωτερικού αν δεν έχεις πρόβλημα με τα Αγγλικά (ή άλλες ξένες γλώσσες).

Reaction score
0
Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά,πράγματι δεν είχα ιδέα ότι έπρεπε να ψάξω για combo δέκτη μιας και όπως είπα δεν είμαι σχετικός,όσο για την NOVA δεν ξέρω αν θα γίνω κάποια στιγμή συνδρομητή αλλά με αυτά που μου λέτε σιγά μην κάτσω να με υποχρεώσουν αυτοί να πάρω τον δικό τους αποκωδικοποιητή και όχι αυτόν που βολεύει εμένα,δεν έχω σκοπό βέβαια να βάλω NOVA αλλά αν στο μέλλον δεν πιάσω τα ψηφιακά σε καλή ποιότητα ή και καθόλου ίσως (μένω ορεινή Κορινθία και δεν ξέρω αν θα τα πιάσω από Αθήνα.......) τότε αναγκαστικά σκεφτόμουν μήπως στραφώ προς τα εκεί μιας και η λήψη εδώ πάνω είναι αισχρή......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.986
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas