Δορυφορική HDTV - αρχάριος

Reaction score
0
Αγαπητοί φίλοι,
Επειδή ο Διονυσάτος αρνείται να μου πει, :101: (παρ' όλο) που είμαστε στον ίδιο ακριβώς χώρο, μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει τι εξοπλισμό χρειάζεται και τι γενικότερα πρέπει να κάνει κανείς για
1) Να δει σε HDTV ελληνικά κανάλια (μου είπε για τον ΣΚΑΙ, άραγε πότε;:107:)
2) Γενικότερα να δει HDTV τηλεόραση...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Reaction score
3
Απάντηση: Δορυφορική HDTV - αρχάριος

Μια διευκρίνηση μόνο.
Ο Διονυσάτος δεν αρνήθηκε να πει, (άλλωστε δεν ξέρω και πολλά για δορυφορική).
Απλά, είμαι της γνώμης ότι όταν θέλει κάποιος να μάθει κάτι, συνδέεται, βάζει θέμα και ενημερώνεται.

Reaction score
1

1o πράγμα , να έχεις κάποιο σύστημα προβολής με HD , άρα απορρίπτονται τηλεοράσεις - μπαούλα ... επίπεδες τηλεοράσεις και προβολείς HD είναι αποδεκτά
2ον να δεις πόσα είσαι διαθέσιμος να ξοδέψεις το μήνα , και τι προτιμάς να βλέπεις ; Συνήθως υπάρχει μία προτίμηση στον Sky http://www.sky.com/ που βρίσκεται σε άλλη τροχιά από τις συνήθεις ...
3ον για ελληνικά κανάλια δεν υπάρχει κάτι σίγουρο , εαν γίνει κάτι , θα χρειαστείς ένα πιάτο που να στοχεύει στον Hellas Sat ή και ένα πιάτο στους Hotbird δλδ nova ...

Reaction score
0
Έχω μια LG HD, οπότε μιλάμε για τη λήψη. Αν κατάλαβα καλά, χρειάζεται ένας ειδικός (;) αποκωδικοποιητής και ένα πιάτο (και αυτό είναι ειδικό για HD;) και αυτά σαν εξοπλισμός με καλύπτουν και για sky και μελλοντικά για τον ΣΚΑΙ, έτσι δεν είναι;

Reaction score
1

άμα δεν γνωρίζουμε ποια κλειδώματα , δεν μπορώ να δώσω σίγουρη απάντηση , ο sky έχει δικό του δέκτη ...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.244
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos