Δορυφορικος εξοπλισμος

Reaction score
0
δορυφορικός εξοπλισμός προτάσεις δεκτές...

λοιπόν έχω μπερδευτεί με όλα αυτά που ακούω κ διαβάζω κατά καιρούς...ακούστε πως είναι το όλο θέμα.

μένω μαζί με τον αδερφό μου , δυο σπίτια , ο ένας κάτω ο άλλως επάνω.Θέλουμε να βάλουμε ένα δορυφορικό σύστημα με ένα πιάτο προφανώς σταθερό κ 2 ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ για να μην βλεπουμε τα ιδια..προτάσεις :118:

έχω ακούσει οτι υπάρχουν αποκωδικοποιητές που σπάνε κωδικούς μέσω νετ , βλέπεις nova κ τα υπόλοιπα κανάλια απο τους δυο βασικούς δορυφόρους προτάσεις :118:

:104:

Reaction score
14
λοιπόν ενα πιάτο 120χ140 με κέντρο LNB στον ASTRA 19E, και παράκεντρο LNB στον Hotbird 13E.

Τα LNB's σου θα είναι Twin LNB (διπλά με δύο ανεξάρτητες εξόδους σήματος)

η κέθε εξοδος απο το κάθε LNB θα πάει σε ενα διακόπτη diseqc 2-1 όπου τελικά θα κατεβάσεις σε κάθε οικία ενα καλώδιο που θα μπορεί να επιλέγει μεταξύ των δύο σταθερών δορυφόρων.

Θα αγοράσεις συνδρομή ΝΟΒΑ φυσικά, και θα βάλεις ενα card splitter που θα σου μοιράσει την κάρτα πρόσβασης της ΝΟΒΑ σε 2 δέκτες. Ετσι με μία νόμιμη συνδρομή θα βλέπετε και οι δύο ανεξάρτητα όποιο πρόγραμμα της ΝΟΒΑ θέλετε.

Οσο αφορά το θέμα σπασίματος κωδικών αυτό ψαξτο αλλού οχι στο avsite. Δεν είναι δύσκολο να βρεί ακρη, γενικά χρειάζεται να ξέρεις οτι οι δέκτες που το κάνουν αυτό εχουν ανεπίσημο λογισμικο και φυσικά UCAS.

Καλές λήψεις

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988