Δορυφορικός εξοπλισμός 4k

Reaction score
0
Καλησπέρα,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω receiver ( αυτό https://www.skroutz.gr/s/7841426/VU-Solo-4K.html )

και πιάτο για να βλέπω 4k προγράμματα.

Μπορεί κάποιος να μου πει τι πιάτο χρειάζεται, και που μπορώ να βρω λίσατα με το τι υπάρχει FTA και τι με συνδρομή;

Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
4.909
Υπάρχουν λίγα ελεύθερα, τα πιό πολλά στους Astra1 '19.2 ανατολικά με εύκολη λήψη, αλλά πολύ γρήγορα και αφού περάσει η φάση του εντυπωσιασμού θα τα βαρεθείς, αφού είναι κυρίως promo channels. Συνδρομητικά με σκέτες κάρτες σε δέκτες της ελεύθερης αγοράς δύσκολα θα υπάρξουν, καλύτερα να περιμένεις κάποιο ξένο συνδρομητικό πακέτου που οπωσδήποτε θα δίνει τον δικό του δέκτη.
Ο δεκτης που βάζεις το λινκ πάντως έχει πολύ καλή εικόνα ακόμη και στα υπόλοιπα hd - sd κανάλια, τον έχω δοκιμάσει, οπότε θα μπορούσε να είναι μια καλή αγορά γενικότερα για χαντέ κανάλια και ποιοτική εικόνα...
[DOUBLEPOST=1468347722][/DOUBLEPOST]Όσο για πιάτο ένα κινητό 1.1-1.2μ θα ήταν μια καλή επιλογή για να τσιμπήσεις ότι εκπέμπεται σε διάφορους δορυφόρους....

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες! Μου φαίνονται όλα αρκετά μπερδεμένα οπότε ίσως καλύτερα να πάω σε κάποιο κατάστημα με δορυφορικά να μου πουν τι μπορώ να δω και πως.

Thanks!

Reaction score
68
Μόλις κυκλοφόρησε κι ο οικονομικός ferguson ariva 4K (αν και προσωπικά δε θα επέλεγα δέκτη 4K λόγω ανυπαρξίας περιεχομένου).

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead