Δυο ιερά τέρατα της μουσικής ξανασυνεργάζονται

Reaction score
23
Δύο θρύλοι του hard rock πρόκειται σύντομα να ξαναενώσουν τις δυνάμεις τους. Οπως αποκάλυψε ο Ρόνι Τζέιμς Ντίο, ο ίδιος μαζί με τον κιθαρίστα των Black Sabbath, πρόκειται σύντομα να ηχογραφήσουν δύο νέα τραγούδια για ένα project με τον τίτλο Black Sabbath - The Dio Years.  

"Είμαι σίγουρος πως τόσο οι παλιοί, όσο και οι νέοι fans των Black Sabbath, θα βρουν τα δύο νέα τραγούδια, πολύ ενδιαφέροντα" δήλωσε ο Ρόνι Τζέιμς Ντίο.

Οπως είναι γνωστό, ο DIO  ηχογράφησε τρία άλμπουμ με τους Black Sabbath, το εκπληκτικό Heaven And Hell (1980), το Mob Rules (1981) και το Dehumanizer (1992), ενώ τραγουδούσε και στο live άλμπουμ Live Evil (1983).

Reaction score
5
Πολύ καλό, είμαι φοβερός fan του Dio, εδώ και σχεδόν 2 δεκαετίες. Είναι πιστεύω απίστευτη μεταλλική φωνή, που θα έπρεπε να είναι πολύ πιο γνωστός και άδικα δεν τον ξέρει περισσότερος κόσμος. Μάλλον επειδή έχει κολλήσει με τα 'μυθολογικό' περιεχόμενο.
Ακόμα ανατριχιάζω όταν ακούω Dio & Yngwie Malmsteen - Dream On (Aerosmith cover).

Reaction score
23
Πολύ καλό, είμαι φοβερός fan του Dio, εδώ και σχεδόν 2 δεκαετίες. Είναι πιστεύω απίστευτη μεταλλική φωνή, που θα έπρεπε να είναι πολύ πιο γνωστός και άδικα δεν τον ξέρει περισσότερος κόσμος. Μάλλον επειδή έχει κολλήσει με τα 'μυθολογικό' περιεχόμενο.
Ακόμα ανατριχιάζω όταν ακούω Dio & Yngwie Malmsteen - Dream On (Aerosmith cover).
O Ronnie James Dio γνωστός και ως ο ..κοντός με την ΜΕΓΑΛΗ φωνή , έχει πιστεύω σημαδέψει την ιστορία του Rock ερμηνεύοντας με τον μοναδικό του τρόπο πολύ μεγάλα τραγούδια!!

Αν κάποιος δεν τον έχει ακούσει ακόμα ...... πραγματικά χάνει μια πολύ μεγάλη φωνή και προσωπικότητα.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll