Δυό τέτοιους θέλω... μπορώ να τους πάρω/φτιάξω στην Ελλάδα;

Reaction score
1.738
Έχω καταλήξει ή σ'αυτούς ή στον ATC P2 ή στον Cambridge Audio 851W.

Διαφορετικές τιμές, διαφορετικές προσεγγίσεις, διαφορετική φιλοσοφία.

Το δύσκολο είναι να πείσω τον εαυτό μου να δώσω τόσα λεφτά και να πάρω τα ψηφιακά, από κάποιον άγνωστο από το εξωτερικό. Και αν αυτό που παίζουν δε μ'αρέσει; Τι θα τα κάνω; Θα "φάω δυόμισι χιλιάρικα;

Αν τα πάρω, θ τα βάλω στο πάτωμα, από την εσωτερική μεριά, δίπλα από κάθε ηχείο, και θα τα συνδέσω με ένα προ, τον Tsakiidis Alexander (που σκέφτομαι να πάρω), με πεντάμετρα καλώδια XLR.

2 * Nord One SE UP NC500MB Mono Block Silver Single
Op Amp Choice: Sparkos Labs SS3602
12V Trigger Option: Yes +£37.50
Speaker Output Wire: Neotech UP-OCC Cu
Speaker Binding Post Options: WBT nextgen WBT-0703 Cu +£40

Σύνολο για το κάθε ένα: 922 στερλίνες (νομίζω δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Δηλαδή, 2 * 922 = 1.844 λίρες + ΦΠΑ 24% = 2.286 λίρες + 50 μεταφορικά = 2.336 λίρες = 2.665 ευρώ

https://www.nordacoustics.co.uk/product-page/nord-one-se-up-nc500mb-mono-block-silver-single

NORD.png

Ο Τσακιρίδης μου είπε, ότι μπορώ να παραγγείλω τον Alexander με full balanced εξόδους (γιατί αυτές που έχει, είναι ψευτο-blanced).

Reaction score
2.429
Το δύσκολο είναι να πείσω τον εαυτό μου να δώσω τόσα λεφτά και να πάρω τα ψηφιακά, από κάποιον άγνωστο από το εξωτερικό. Και αν αυτό που παίζουν δε μ'αρέσει; Τι θα τα κάνω; Θα "φάω δυόμισι χιλιάρικα;
Η λυση για να μην δωσεις τοσα χρηματα ειναι να δοκιμασεις εναν crown xls και να δεις τι γινεται.Εαν δεν σου "κατσει" τον πουλας με μικρη χασουρα χωρις να κλαις ποσα της ταξης των 2500 ευρω.

Reaction score
1.469
Έχω καταλήξει ή σ'αυτούς ή στον ATC P2 ή στον Cambridge Audio 851W.

Διαφορετικές τιμές, διαφορετικές προσεγγίσεις, διαφορετική φιλοσοφία.

Αν τα πάρω, θ τα βάλω στο πάτωμα, από την εσωτερική μεριά, δίπλα από κάθε ηχείο, και θα τα συνδέσω με ένα προ, τον Tsakiidis Alexander (που σκέφτομαι να πάρω), με πεντάμετρα καλώδια XLR.

2 * Nord One SE UP NC500MB Mono Block Silver Single
Op Amp Choice: Sparkos Labs SS3602
12V Trigger Option: Yes +£37.50
Speaker Output Wire: Neotech UP-OCC Cu
Speaker Binding Post Options: WBT nextgen WBT-0703 Cu +£40

Σύνολο για το κάθε ένα: 922 στερλίνες (νομίζω δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Δηλαδή, 2 * 922 = 1.844 λίρες + ΦΠΑ 24% = 2.286 λίρες + 50 μεταφορικά = 2.336 λίρες = 2.665 ευρώ

https://www.nordacoustics.co.uk/product-page/nord-one-se-up-nc500mb-mono-block-silver-single

View attachment 93224

Ο Τσακιρίδης μου είπε, ότι μπορώ να παραγγείλω τον Alexander με full balanced εξόδους (γιατί αυτές που έχει, είναι ψευτο-blanced).
Πάντως θα ήταν ένα ενδιαφέρον σύστημα
Ενδιαφέρον συνδυασμός

Καλος κακος η αδιάφορος άγνωστο

Σίγουρα ενδιαφέρον

Reaction score
464
Τόσα χρήματα για αυτο το σετ προ-τελικών χωρίς δυνατότητα ακρόασης δεν νομίζω ότι αξίζει να δοθούν.Καλύτερα δοκιμή με ντέμο προ και κάποιον δανεικό Crown και αποφασίζεις.

D

deleted user 10898

Guest
Συγγνωμη, αυτο το εργο δεν το χουμε ξαναδει; Boring...
Εγώ μια πρόταση στον Marba έκανα... με φωτό... ότι τα εχω ακούσει... οχι PDF....
Και φυσικά τα αγόρασα χωρίς να τα ακούσω.
Α.. και τα πούλησα....
Αφφτα....

Reaction score
67
καλησπερα απο προσωπικη εμπειρια με τον crown xls 1502 το μονο που με χαλασε με τα atc 40 παντα ηταν το χαμηλο,ενω τα μεσαια ηταν με μια λεξη συγκλονιστικα
[DOUBLEPOST=1522497997][/DOUBLEPOST]ξεχασα να γραψω οτι προενισχυτης ηταν ο παλιος του τσακιριδη με το ξυλινο πλαισιο αναβαθμισμενος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas