- Reaction score
- 1.738
Έχω καταλήξει ή σ'αυτούς ή στον ATC P2 ή στον Cambridge Audio 851W.
Διαφορετικές τιμές, διαφορετικές προσεγγίσεις, διαφορετική φιλοσοφία.
Το δύσκολο είναι να πείσω τον εαυτό μου να δώσω τόσα λεφτά και να πάρω τα ψηφιακά, από κάποιον άγνωστο από το εξωτερικό. Και αν αυτό που παίζουν δε μ'αρέσει; Τι θα τα κάνω; Θα "φάω δυόμισι χιλιάρικα;
Αν τα πάρω, θ τα βάλω στο πάτωμα, από την εσωτερική μεριά, δίπλα από κάθε ηχείο, και θα τα συνδέσω με ένα προ, τον Tsakiidis Alexander (που σκέφτομαι να πάρω), με πεντάμετρα καλώδια XLR.
2 * Nord One SE UP NC500MB Mono Block Silver Single
Op Amp Choice: Sparkos Labs SS3602
12V Trigger Option: Yes +£37.50
Speaker Output Wire: Neotech UP-OCC Cu
Speaker Binding Post Options: WBT nextgen WBT-0703 Cu +£40
Σύνολο για το κάθε ένα: 922 στερλίνες (νομίζω δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ).
Δηλαδή, 2 * 922 = 1.844 λίρες + ΦΠΑ 24% = 2.286 λίρες + 50 μεταφορικά = 2.336 λίρες = 2.665 ευρώ
https://www.nordacoustics.co.uk/product-page/nord-one-se-up-nc500mb-mono-block-silver-single
Ο Τσακιρίδης μου είπε, ότι μπορώ να παραγγείλω τον Alexander με full balanced εξόδους (γιατί αυτές που έχει, είναι ψευτο-blanced).
Διαφορετικές τιμές, διαφορετικές προσεγγίσεις, διαφορετική φιλοσοφία.
Το δύσκολο είναι να πείσω τον εαυτό μου να δώσω τόσα λεφτά και να πάρω τα ψηφιακά, από κάποιον άγνωστο από το εξωτερικό. Και αν αυτό που παίζουν δε μ'αρέσει; Τι θα τα κάνω; Θα "φάω δυόμισι χιλιάρικα;
Αν τα πάρω, θ τα βάλω στο πάτωμα, από την εσωτερική μεριά, δίπλα από κάθε ηχείο, και θα τα συνδέσω με ένα προ, τον Tsakiidis Alexander (που σκέφτομαι να πάρω), με πεντάμετρα καλώδια XLR.
2 * Nord One SE UP NC500MB Mono Block Silver Single
Op Amp Choice: Sparkos Labs SS3602
12V Trigger Option: Yes +£37.50
Speaker Output Wire: Neotech UP-OCC Cu
Speaker Binding Post Options: WBT nextgen WBT-0703 Cu +£40
Σύνολο για το κάθε ένα: 922 στερλίνες (νομίζω δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ).
Δηλαδή, 2 * 922 = 1.844 λίρες + ΦΠΑ 24% = 2.286 λίρες + 50 μεταφορικά = 2.336 λίρες = 2.665 ευρώ
https://www.nordacoustics.co.uk/product-page/nord-one-se-up-nc500mb-mono-block-silver-single

Ο Τσακιρίδης μου είπε, ότι μπορώ να παραγγείλω τον Alexander με full balanced εξόδους (γιατί αυτές που έχει, είναι ψευτο-blanced).