Δωρεάν επισκευή προϊόντων Canon

Μηνύματα
943
Reaction score
50
ψάχνοντας να βρω λύση σε ένα πρόβλημα που έχω με την μηχανή μου είδα το παρακάτω που μπορεί να αφορά κάποιους φίλους από εδώ (αν και παλαιά δημοσίευση)

Αντιγράφω απο το site της Intersys

Δωρεάν επισκευή προϊόντων Canon

Τμήμα Service Intersys:
Διεύθυνση Βόλου 7, 18346 Μοσχάτο
Τηλ.: 2109554066
e-Mail: [email protected]
Fax.:2104815194,


Η Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων ψηφιακής απεικόνισης της Canon για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε ότι σεβόμενη την πανευρωπαϊκή πολιτική της εταιρείας, έχει επισκευάσει δωρεάν περισσότερες από 5800 φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες Canon μέχρι σήμερα, οι οποίες παρουσίασαν ή θα μπορούσαν να παρουσιάσουν μελλοντικά βλάβη στον αισθητήρα CCD.
Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Intersys, ανταποκρινόμενο με συνέπεια στην κάλυψη των αναγκών των πελατών της εταιρείας, καλεί και τους υπόλοιπους κατόχους φωτογραφικών μηχανών και βιντεοκαμερών που ανήκουν στην ακόλουθη λίστα, να προσέλθουν στο τμήμα Service της Intersys για προληπτική επισκευή του προϊόντος τους.
Φωτογραφικές μηχανές Digital IXUS: IXUS 400, IXUS 430, IXUS 500, IXUS II, IXUS IIS, IXUS V3, IXUS V2
Φωτογραφικές μηχανές PowerShot: A300, A310, A60, A70, A75, A80, A85, A95, S1IS, S60
Ψηφιακές Βιντεοκάμερες: MV 5, MV 590, MV 5i, MV 5iMC, MV 600, MV 600i, MV 630i, MV 650i, MV 690, MV 6i, MV 700, MV 700i, MV 730i, MV 750i

http://www.intersys.gr/information/press/2008/080507_pr_Intersys_Service_CCD.html
 

Μηνύματα
13.106
Reaction score
164
ανακοίνωσε ότι σεβόμενη την πανευρωπαϊκή πολιτική της εταιρείας, έχει
Ας σημειωθεί ότι η Intersys σέβεται τόσο πολύ την πανευρωπαϊκή πολιτική της εταιρίας, ώστε δεν επισκευάζει προϊόντα της Canon, αν δεν έχουν αγοραστεί από αυτήν. Σε επισήμανση μάλιστα ότι το site της Canon αναφέρει ότι η πανευρωπαϊκή εγγύηση ισχύει ανεξαρτήτως χώρας αγοράς, απάντησε ότι θα ζητήσει από την Canon να γράψει στο site ότι η πανευρωπαϊκή εγγύηση ισχύει σε όλες της χώρες, εκτός Ελλάδος. :141:

Για τέτοιο σεβασμό μιλάμε! :141:
 

Μηνύματα
460
Reaction score
1
Tο ίδιο προβληματικό CCD έχει τοποθετηθεί σε δεκάδες μηχανήματα και ένα απο αυτα ήταν η Sony miniDV που αγόρασα απο το Dubai πριν 4 χρόνια.
Πρόσφατα μετά απο μια 3μηνη παραμονή της σε αχρηστεία την άναψα να βιντεοσκοπήσω το γίο μου και έβλεπα μια μαυρίλα στην οθόνη.
Φυσικά αιτία ήταν το καμένο CCD.
Την πήγα στο Sony service στην Πειραιώς και αφού είδαν οτι πράγματι ήταν το ccd μου την επισκεύασαν δωρεάν παρότι αγορασμένη απο χώρα της Μ.Ανατολής.
 

Μηνύματα
2.161
Reaction score
1
H intersys σέβεται την πανευρωπαική εγγύηση σε επίπεδο αλητείας. Αγορασμένο προιόν εκτός ελλάδος (εντός Ε.Ε.) δεν το ακουμπάει σε περίπτωση βλάβης. Κάνει εξουσιοδοτημένο σερβις μόνο στα προιόντα που πουλάει η ίδια.

Ποιος ξέρει τώρα πως τους έπιασε και προβαίνουν στην αντικατάσταση. Ίσως και εδώ εννοούν ότι αντικαθιστούν τα CCD μόνο στους δικούς τους πελάτες.
 

Μηνύματα
943
Reaction score
50
Ισως τελικά άλλαξε η πολιτική τους, γιατί την δική μου S60 την επισκεύασαν (είχε το πρόβλημα που αναφέρεται παραπάνω) χωρίς κόστος.
Η μηχανή ήταν εκτός εγγύησης και αγορασμένη εκτός Ελλάδος.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.810
Μηνύματα
3.028.670
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός
Top