Δωρεάν iPhone για τους φοιτητές της Ιαπωνίας

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Δωρεάν iPhone για τους φοιτητές της Ιαπωνίας

Πώς θα σας φαινόταν με την εγγραφή σας στο πανεπιστήμιο να παίρνατε δώρο και ένα iPhone;

Το πανεπιστήμιο Aoyama Gakuin στο Τόκιο της Ιαπωνίας, ειδικευόμενο στην κοινωνική πληροφορική, κάνει ακριβώς αυτό το δώρο στους νέους φοιτητές του. Με μια προϋπόθεση όμως: ο μηχανισμός GPS του iPhone θα χρησιμοποιηθεί για να επιβεβαιωθεί η παρουσία των φοιτητών στα μαθήματα!

Τα περισσότερα σχολεία της Ιαπωνίας είναι εξαιρετικά αυστηρά όσον αφορά την παρουσία των μαθητών στα μαθήματα, γεγονός που θεωρείται κλειδί για την επιτυχή αποφοίτησή τους. Πολλές φορές όμως οι μαθητές βρίσκουν τρόπους να καλυφθούν από φίλους τους και αυτό ακριβώς θέλει να αποφύγει η πρυτανεία του Aoyama Gakuin.

Προφανώς με τον τρόπο αυτό, κάποιος φοιτητής μπορεί να πάρει και δεύτερο κινητό στην τάξη έτσι ώστε να φαίνεται ότι βρίσκεται και ο φίλος του εκεί, αλλά οι καθηγητές δεν είναι τόσο σίγουροι ότι οι φοιτητές θα αφήσουν τόσο εύκολα το αγαπημένο τους gadget στα χέρια άλλων.

Εκτός από τις προσωπικές πληροφορίες που περιέχονται σε e-mail και SMS, μέσω του iPhone οι φοιτητές θα μπορούν να δουν video των διαλέξεων, να βρουν διδακτικό υλικό αλλά και να πάρουν μέρος σε τεστ, δύσκολα επομένως θα αποχωριστούν τη συσκευή τους.
 

Μηνύματα
6.141
Reaction score
167
Απάντηση: Δωρεάν iPhone για τους φοιτητές της Ιαπωνίας

Απο Δευτερα θα το κανει και ο Κωστας εδω :142:
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.320
Μηνύματα
2.858.437
Members
37.894
Νεότερο μέλος
Nika
Top