Δωστα μεγαλε Τασο!-Το νεο avsite

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αυτη την στιγμη σας γραφω απο το νεο περιβαλλον που ετοιμασε για εμας ο Τασος ο Μαγκουτας.
Απεριοριστες δυνατοτητες και εξτρας που θα κανουν το avsite δευτερο σπιτι σας!
Ενα avsite out of this world :!: :!: :!:
Σε δυο ημερες περιπου στις οθονες σας...
Θα προηγηθει μια μικρη διακοπη για μεταφορα καποιων δεδομενων.

Τελετε? :lol:

Reaction score
49
Τέλω-τέλω!!!!!

Θα μπορούσες Αντρέα να μας πεις μερικές λεπτομέρειες?? :wink:

Υ.Γ. Ζήτα από τον Τάσο το εξής:
Όταν ανοίγουμε φωτογραφίες στο άλμπουμ να έχουν κατάληξη .jpg για να μπορούμε να τις "κολλήσουμε" στα posts μας, χωρίς να κάνουμε χρονοβόρα παραπομπή!!

Είμαι...."ψυχοβγάλτης"...................Το ξέρω!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παιδια μιλαμε για κανονικο Portal :lol:
Λοιπον αυτο που θα πω θα σας αρεσει πολυ.
Σε λιγο οι διαχειριστες και οι συντονιστες θα λαβουν ενα πμ για το πως να μπουν και να το δουν.
Ομως δεν θα μπορουν να στειλουν μηνυματα παρα μονο μεταξυ τους.
Δεν μπορειτε δηλαδη να απαντησετε σε ενα μελος απο το νεο περιβαλλον.
Beta testing κυριοι και περιμενω εντυπωσεις....
Στο subsilver προσωρινα...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Όταν ανοίγουμε φωτογραφίες στο άλμπουμ να έχουν κατάληξη .jpg για να μπορούμε να τις "κολλήσουμε" στα posts μας, χωρίς να κάνουμε χρονοβόρα παραπομπή...
Το version phpBB 2.0.10 δεν επιτρέπει την παραπομπή από το album στο Forum για λόγους ασφαλείας. Προσπαθούν διάφοροι να κατασκευάσουν MOD αλλά γενικά στο 2.0.10 δεν πολυαρέσει το photo album... :cry:

Στο δικό μου, που είναι παλιότερο version (2.0.1), αυτό γίνεται :wink:
Είναι αυτό που λένε τα παλιότερα ήταν καλλίτερα... :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εξερευνηστε το!
Θα βρειτε 1002 καινουργια πραγματα...
Επαναλαμβανω πως δεν δινουμε την δ/νση εως να τελειωσουμε το testing και πως δεν μπορειτε να γραψετε σε αλλα μελη... :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Γράφεις στο subsilver προσωρινά. Θα υπάρχει το solaris... ή τέλος πάντων κάτι σε μαύρο με κίτρινα γράμματα που πολύ μου αρέσει;

Κατά τα άλλα είναι καταπληκτικό.

Μια προσθήκη μόνο θα ήθελα για να είναι η σελίδα που τα κάνει όλα. Ίσως ένα scroll με ειδήσεις, π.χ. από το in.gr ή το ΑΠΕ. Νομίζω γίνεται εύκολα...

Μετά δεν θα χρειάζεται να έχεις άλλο site ανοικτό... :D

Reaction score
7
Μεσα με τα 1000

Αν και λογω περιορισμενου χρονου και ωρα αφιξης στο σπιτι δεν εχω δυνατοτητα να ...ψαξω ολες τις δυνατοτητες του!!!
Εδω παρελαβα και τα STAR WARS και δεν τα ειδα.... :cry:

Εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο βαρυ στο φορτωμα ή οχι?
Θα χασουμε την μπαλα μεσα...αλλα μου αρεσει..

Χρονια πολλα Τασο

Κατσε να ξημερωσει αυριο η μερα που θα εχω καθαρο μυαλο και χρονο να...παιξω

Μπραβο και καλη αρχη...και παλι

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Επειδή γνωρίζω για ποιον τύπο μιλάτε, θα έδινα μιά φιλική συμβουλή:

Μην το παραφορτώστε με μπιχλιμπίδια γιατί θα είναι απωθητικό ΙΜΗΟ ... :wink:

ΧΣ

Michael Iatrou

Συντονιστής
Reaction score
0
Προσωπικά, το βρίσκω πολύ βαρύ εμφανισιακά! Τα χρώματα στους Authors και στο Last Post δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να αλλάζουν. Όσον αφορά την αισθητική, το προτιμώ όπως είναι τώρα.

To Calendar και το random photo είναι ΟΚ. Το forecast είναι άχρηστο!

Καλό είναι οι σελίδες να είναι ελαφρές (= μικρές σε μέγεθος) για να κατεβαίνουν γρήγορα!!! (ήδη ο server είναι βαρύς, πιο βαρύς από το avforum (μετρημένο σε χρόνο από τη στιγμή που κάνω click σε ένα link μέχρι να φορτώσει η σελίδα))

"Keep it simple, stupid"

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Για να μην παίζουν μόνον οι ADMIN - συντονιστές - διαχειριστές μεταξύ τους, καλό είναι να πουν την γνώμη τους και τα μέλη.

Εχω την αίσθηση ότι μιλάτε για αυτό το είδος: http://themes.phpbbfm.net/portal.php (είναι test release...)

Αν είναι αυτό (διορθώστε με αν κάνω λάθος...) ας πουν την γνώμη τους και τα μέλη... Ας κάνουν και register για να το εξερευνήσουν πλήρως.

Δεν είναι καλό να τα λέτε μεταξύ σας... :cry:

ΧΣ

Reaction score
49
skaloumbakas said:
Όταν ανοίγουμε φωτογραφίες στο άλμπουμ να έχουν κατάληξη .jpg για να μπορούμε να τις "κολλήσουμε" στα posts μας, χωρίς να κάνουμε χρονοβόρα παραπομπή...
Το version phpBB 2.0.10 δεν επιτρέπει την παραπομπή από το album στο Forum για λόγους ασφαλείας. Προσπαθούν διάφοροι να κατασκευάσουν MOD αλλά γενικά στο 2.0.10 δεν πολυαρέσει το photo album... :cry:

Στο δικό μου, που είναι παλιότερο version (2.0.1), αυτό γίνεται :wink:
Είναι αυτό που λένε τα παλιότερα ήταν καλλίτερα... :D
Χρήστο, την έχεις καταβρεί με την....πάρτη μου!!!!
Δεν προλαβαίνω να πω κάτι................."τσουπ" ο Χρήστος μου τα χώνει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το νέο AVsite είναι πολύ εντυπωσιακό, αλλά έχω την αίσθηση ότι ταυτόχρονα είναι και βαρύ (αισθητικά και σε ταχύτητα) και κάπως δύσκολο (αν και θα το συνηθίσουμε κι αυτό!)

Βέβαια υπάρχει και η παροιμία: "you can't teach an old dog, new tricks" :roll: :roll: :roll:

Ελπίζω τα πράγματα να αποδειχθούν ευκολότερα απ' ό,τι φαίνονται!

(να δω τι θα πρωτοπρολάβουμε να κάνουμε!
Να δουλέψουμε?
Να γράφουμε posts?
Ή να ανακαλύπτουμε τις (1002 :shock: :shock: :shock: )νέες δυνατότητες του AVsite?

Αααα ρε Αντρέα!! :( Φωτιές που μας ανάβεις! :wink: )

Μην ξεχάσω: Τάσο χρόνια πολλά!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
... Χρήστο, την έχεις καταβρεί με την... πάρτη μου!!!! Δεν προλαβαίνω να πω κάτι... "τσουπ" ο Χρήστος μου τα χώνει...
Καλά, δεν έχεις καταλάβει ότι έχω αναλάβει από την ιδιοκτησία του AVsite τον ρόλο του κυματοθραύστη των ορέξεών σου? Ελπίζω, έτσι όπως πας, να μη ζητήσεις και τίποτ' άλλο... :mrgreen:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
skaloumbakas said:
Για να μην παίζουν μόνον οι ADMIN - συντονιστές - διαχειριστές μεταξύ τους, καλό είναι να πουν την γνώμη τους και τα μέλη.

Εχω την αίσθηση ότι μιλάτε για αυτό το είδος: http://themes.phpbbfm.net/portal.php (είναι test release...)

Αν είναι αυτό (διορθώστε με αν κάνω λάθος...) ας πουν την γνώμη τους και τα μέλη... Ας κάνουν και register για να το εξερευνήσουν πλήρως.

Δεν είναι καλό να τα λέτε μεταξύ σας... :cry:

ΧΣ
Χρηστο εισαι σχεδον εκει...
Και γνωριζω πως δεν ειναι καλο να τα λεμε μεταξυ μας αλλα στην ουσια δοκιμαζουμε αυτο που θα εχουν ολοι αυριο-μεθαυριο.
Ασε που ετσι "αναβουν" και οι περιεργειες :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.019
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos