Δωστα μεγαλε Τασο!-Το νεο avsite

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
"Ανάβουν οι περιέργειες" αλλά δώσε τους και κανένα κοκκαλάκι να γλύψουν... :wink:

ΘΥΜΑΣΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΤΑ ΕΛΕΓΑ, ΜΕ ΒΡΙΖΑΝΕ (πριν ένα χρόνο περίπου) ... :x

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τα όσα βλέπετε στο δοκιμαστικό δεν θα υπάρχουν και στην τελική έκδοση.
Έτσι δεν θα βαρύνει τόσο πολύ ώστε να είναι δύσχρηστο.
Αυτός είναι και ο λόγος που παίζει δοκιμαστικά. Για να ακουστούν οι απόψεις των διαχειριστών και να μην βγει κάτι λειτουργικό και εύχρηστο.
Σε λίγο θα δείτε και το shoutbox που προβλέπω ότι θα γίνει το αγαπήμένο παιχνίδι όλων.

Σε ότι αφορά τις ευχές σας ευχαριστώ ... αλλά .... ήταν απλά ένα τεστ για να δω αν θα μου στείλει το σύστημα αυτόματα τα χρόνια πολλά, όπως και έπραξε. Επίσης ωραίο είναι ότι σας δείχνει και ποιοι έχουν γενέθλια στις επόμενες x (στην περιπτωσή μας 7) ημέρες.

Reaction score
0
Το παραπάνω μ.ήνυμα ήταν από εμένα.
Δυστυχώς είχα μπει σαν Ανδρέας στο δοκιμαστικό για σεταρίσματα και το θυμάται και στο κανονικό.
Πάντως με την ευκαιρία να σας πω σε ότι αφορά τα νέα ότι αρκεί να υπάρχει RSS feed και είμαστε ΟΚ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Τασος Μαγκούτας said:
...Επίσης ωραίο είναι ότι σας δείχνει και ποιοι έχουν γενέθλια στις επόμενες x (στην περιπτωσή μας 7) ημέρες.
Καλά..., εσύ το θεωρείς καλό αυτό δηλαδή? ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ... (είσαι μικρός ακόμα στα χρόνια γι' αυτό...) :wink:

ΧΣ

Reaction score
2
Να προσθέσω και τη δκή μου άποψη:

Είναι μεν εντυπωσιακό και πλησιάζει πλέον όσο γίνεται τα μεγάλα φόρα του εξωτερικού, όμως έχω και εγώ τη γνώμη ότι είναι κάπως βαρύ. Και καλά, όσοι έχουν DSL/ISDN δε θα έχουν πρόβλημα, αλλά οι υπόλοιποι; Θα εκνευρίζονται να περιμένουν τις σελίδες να κατέβουν.

Προσωπικά, έχω και ένα άλλο πρόβλημα. Παρατήρησα, ότι ακόμη και στη μέχρι σήμερα μορφή του, το AVsite καθυστερεί (λόγω όγκου) να κατέβει στο P900 μου, πολύ περισσότερο από ότι έκανε παλαιότερα το AVforum. Αυτό οφείλεται στο μέγεθος των σελίδων και πέρα από το χρόνο, επιβαρύνει και χρηματικά τον χρήστη που έχει τέτοιου είδους σύνδεση GPRS (χρέωση ανά KB) ή απλή (χρέωση ανά δευτερόλεπτο).

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Μιλάμε επομένως για το...

Fully Modded phpBB Release Demo. (Demo board for the latest FM2010.3.6 release)
Powered by phpBB 2.0.10 © 2001, 2004 phpBB Group

Φανταστείτε ότι αυτά τα οποία πάντα υπάρχουν στο overall_header είναι τα παρακάτω:
Code:
 Manual   Portal   Board   FAQ   Search   Calendar   IM List   Bank   Album   mp3 Player   Charts   Smilies   Groups   Toplist   Links   Chatroom   Downloads   Ratings   Statistics   Banlist   Staff   Radio   Referrals   Lottery   Games   Shop   Knowledge Base   Members   Launch Prillian   No planned meetings
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΟ, IMHO...

Τα μέλη θα τα χρησιμοποιήσουν όλα αυτά??

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Πάντως, ρολοί, κινέζικο ωροσκόπιο, IM List, Bank, Charts, Smilies Toplist, Chatroom, Ratings, Statistics, Banlist , Staff, Radio, Referrals, Lottery, Games, Shop, Knowledge Base, Launch Prillian, No planned meetings κλπ. κλπ.... δεν νομίζω να προσελκίσουν νέα μέλη. ΑΝΤΙΘΕΤΑ... :oops:

ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ AV ...

ΧΣ

Reaction score
49
Χρήστο βλέπω δεν ξέχασες την DATA BASE που είχα προτείνει στον Αντρέα (από τις πρώτες κιόλας μέρες)
Σε αυτήν συμφωνώ και επαυξάνω! :roll:

Απ’ την άλλη, φοβάμαι ότι οι βαριές σελίδες θα ταλαιπωρήσουν πολύ κόσμο (συμπεριλαμβάνοντας κι εμένα) μια και συνδέσεις dial up (και όχι ISDN ή ADSL) δεν έχουν την δυνατότητα μεγάλης ταχύτητας. Θα χάνουμε περισσότερο χρόνο να ανοίξουμε σελίδες παρά να γράψουμε! :( :(
Στο εξωτερικό, που το κόστος του ISDN ή ADSL είναι σαφέστατα μικρότερο, τέτοιες σελίδες είναι εύκολα προσβάσιμες για τον περισσότερο κόσμο! Εδώ όμως?
Μήπως η δημιουργία τόσο «δύσκολων» σελίδων είναι πιο πολύ βάσανο τελικά?
:(

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Να σας πω την αλήθεια, δεν το έχω δει (εννοώ το Fully Modded phpBB Release Demo) να "τρέχει" πουθενά μέχρι τώρα ... (εκτός από Demo)

Reaction score
14
Απ’ την άλλη, φοβάμαι ότι οι βαριές σελίδες θα ταλαιπωρήσουν πολύ κόσμο (συμπεριλαμβάνοντας κι εμένα) μια και συνδέσεις dial up (και όχι ISDN ή ADSL) δεν έχουν την δυνατότητα μεγάλης ταχύτητας. Θα χάνουμε περισσότερο χρόνο να ανοίξουμε σελίδες παρά να γράψουμε!
Στο εξωτερικό, που το κόστος του ISDN ή ADSL είναι σαφέστατα μικρότερο, τέτοιες σελίδες είναι εύκολα προσβάσιμες για τον περισσότερο κόσμο! Εδώ όμως?

Ελάτε ρε παιδιά...η ISDN είναι πιά πολύ προσιτή. Μην τα παραλέμε κιόλας. :o :o :o

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μας εχετε μπερδεψει λιγο. :wink:
Για να τελειωνουμε διοτι το Σαββατο θα πρεπει να γινει η αλλαγη , παρακαλουνται οι κ.κ.Διαχειριστες και Συντονιστες να στειλουν ενα email στον Τασο- tasosπαπακιkomvos.gr - καινα ενημερωσουν για το ποια απο τα εξτρας θελουν και ποια οχι.
Εως αυριο το βραδυ παρακαλω...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.755
Members