Δώστε ΝΕΑ ζωή στο Audio Spectrum Xanadu σας

Μηνύματα
110
Reaction score
21
Αν αγαπάτε το Xanadu σας αλλά νομίζετε δεν αποδίδει όσο καλά απέδιδε όσο ήταν πιο νέο μην απελπίζεστε. Με εντελώς νέα τουίτερ, εντελώς νέο crossover, αλλαγές στην απόσβεση του κουτιού και άλλες μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές σε κάποια χαρακτηριστικά των μεγαφώνων μπορείτε να έχετε ένα ηχείο απόλυτα μοντέρνων επιδόσεων που να διατηρεί τον άμεσο χαρακτήρα του αυθεντικού ηχείου αλλά σε πιο υψηλά επίπεδα πιστότητας και καθαρότητας. Κι όλα αυτά μόνο με 650 ευρώ (κόστος περιαλαμβάνει: νέα τουίτερ, νέα εξωτερικά crossover με καλής ποιότητας μπόρνες -για πιο επώνυμες το κόστος ανεβαίνει ανάλογα- πρόσθετη απόσβεση στο κουτί, βελτίωση των χαρακτηριστικών των μεγαφώνων με C37). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στο [email protected]. Θανάσης Μωραϊτης, Αθήνα.
 

vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.725
Reaction score
7.505
Απάντηση: Δώστε ΝΕΑ ζωή στο Audio Spectrum Xanadu σας

Που εισαι Τασο Σιγαλα..........................:135::135:

Μην μου πεις Θαναση οτι εχεις μαστορεψει και τα Aiolos?????
Eνα πουλακι μου ειπε οτι παιζεις εξαιρετικα στο σπιτι......καλα τα ειπε???
 



Μηνύματα
110
Reaction score
21
Απάντηση: Δώστε ΝΕΑ ζωή στο Audio Spectrum Xanadu σας

Τα Αίολος στο σπίτι μου παίζουν όπως ακριβώς τα έχει σχεδιάσει ο Πετρόπουλος, μάλιστα είναι οι πρώτοι Αίολοι παραγωγής (2000/01) και καθώς τότε ακόμη δεν ήταν έτοιμες οι πλακέτες για τα cross μου έφτιαξε ο Πετρόπουλος άλλες και είναι εξωτερικά τοποθετημένες γιατί δεν χώραγαν μέσα στο ηχείο. Δεν έχω πειράξει καθόλου το cross, απλά έχω αλλάξει τις αντιστάσεις (τουβλάκια) που είχε με άλλες ίδιας τιμής απλά καλύτερης ποιότητας (χωρίς αυτεπαγωγή της Ohmite). Το μόνο που έχω κάνει είναι ότι έχω περάσει με βερνίκι C37 τα μεγάφωνα (αρκετά χέρια και με διαφορετική αραίωση κάθε χέρι). Μέχρι εκεί... Πάντως χωρίς πλάκα πρέπει να ακούσετε το νέο Xanadu αν ενδιαφέρεστε να βελτιώσετε το παλιό σας, πιστεύω ότι δεν θα χάσετε...
 

zakman35

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.985
Reaction score
4.008
Απάντηση: Δώστε ΝΕΑ ζωή στο Audio Spectrum Xanadu σας

Είχα την τύχη να ακούσω το αναβαθμισμένο Xanadu του Θανάση και παρά το γεγονός ότι δεν ήμουν ποτέ οπαδός του original Xanadu, το ηχείο του Θανάση το λάτρεψα. Πραγματικά εξαιρετικό, ένας μοναδικός συνδυασμός ανάλυσης και μουσικότητας που σπάνια συναντάς.

Το ηχείο είναι πάρα πολύ αναλυτικό αλλά ταυτόχρονα μουσικό και ευχάριστο. Δημιουργεί πανεύκολα μια τεράστια στερεοφωνική εικόνα από την πρώτη κι όλας νότα και το ηχείο απλά εξαφανίζεται από πρωστά σου ακόμα και σε πολύ χαμηλές εντάσεις.

Συμπερασματικά θα έλεγα πως είναι ένα πολύ καλοκουρδισμένο ηχείο που κατά την γνώμη μου είναι πάρα πολύ καλύτερο από το αρχικό xanadu.

Συγχαρητήρια στον Θανάση για το μεράκι και την υπομονή που πιστεύω πως χρειάζεται για να φτάσει σε ένα τόσο καλό αποτέλεσμα.
 

Μηνύματα
110
Reaction score
21
Απάντηση: Δώστε ΝΕΑ ζωή στο Audio Spectrum Xanadu σας

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, σημαίνουν πολλά...
 




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.587
Μηνύματα
2.865.053
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top