ΕΓΓΥΗΣΗ PS3

Reaction score
44
Παιδιά το ps3 έχει 2 χρόνια εγγύηση έτσι; δεν κάνω λάθος.
Επίσης για επισκευή στην Θεσσαλονίκη ξέρετε που είναι το service;
Εχει ένα sony service στην αρχή της φιλιππουπόλεως στους Αμπελόκηπους αλλά δεν ξέρω αν ασχολείται με ps3 ή μόνο με tv κ.λ.π.

Reaction score
0
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΙΣΧΥΕΙ ΝΕΑ ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.
Τα κεφαλαία είναι για να δοθεί η προσοχή που πρέπει μια και οσοι αλλαζουν τις συσκευές τους και τους λενε οτι ισχυει μόνο το υπόλοιπο της εγγυησης το δεχονται χωρις το παραμικρό σχόλιο.
Και μην ξεχνάτε ότι δεν έχει να κάνει με το τι ισχύει για κάθε εταιρεία αλλά το τι λέει ο νόμος 2251 αρθρο 5 παράγραφος 4
"Η παράβαση των διατάξεων της προηγούμενης παραγράφου δεν θίγει το κύρος της εγγύησης, την οποία ο καταναλωτής μπορεί να επικαλεσθεί και να απαιτήσει την τήρησή της. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό. "

Reaction score
44
Να πω ότι έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που αγόρασα το ps3 και είμαι εκτός εγγύησης, γι'αυτό αποφάσισα να το "ξαντεριάσω" μόνος μου.
Το άνοιξα λοιπόν,έβγαλα το τροφοδοτικό,ξήλωσα τα προστατευτικά του και έλεγξα τις ασφάλειες και την γέφυρα αλλά όλα ήταν κανονικά,έτσι το ξανάκλεισα και προτού το πάω στο σέρβις το έβαλα στην μπρίζα και ως εκ του θαύματος άρχισε να λειτουργεί (κανά κουνημένο βύσμα;δεν ξέρω) άρα τέλος καλό όλα καλά

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.553
Members
38.570
Νεότερο μέλος
gvafi72