ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ

Reaction score
0
Το γνωστό ανήλικο του φόρουμ είναι ερωτευμένο και ως τέτοιο θέλει να κάνει δώρο στην καλή του.
Παρακαλώ για τη συνδρομή των φίλων στη δύσκολη αυτή στιγμή του μικρού μαθητή.

Υ.Γ. Μετά τη βόλτα στο The Mall για την εύρεση δώρων ακολούθησε επίσκεψη για καφέ στα γνωστά Hooters. Ο μικρός σκουπίζει ξανά και ξανά τα θολωμένα του γυαλιά, ενώ ο θάμνος ακολουθεί πλέον τη δική του πορεία.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ

Aπαπαπα!
Τί είστε εσείς ρε?!

Κάτω τα χέρια από τον Στέλιο...εεε...Σπύρο...εεε...Στράτο...Χμμ...Αυτόν τέλος πάντων! :mrgreen:

Reaction score
5
δεν το έχει δει ακόμα. Τώρα γυρνάει από το mall. τον περιμένω από στιγμή σε στιγμή σπίτι μου να ρυθμίσει το Dreambox :lol:

Reaction score
0
δεν το έχει δει ακόμα. Τώρα γυρνάει από το mall. τον περιμένω από στιγμή σε στιγμή σπίτι μου να ρυθμίσει το Dreambox :lol:

να του δώσεις πολλούς χαιρετισμούς του ανήλικου... μαθαίνω ότι το γυαλί ακόμη στάζει πάντως!!!!!!!! :cool_11: :cool_11:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ

Αντε να χαθείτε βρε ρεμάλια. Ζηλεύετε βρε γιατι δεν μπορείτε να τα κάνετε αυτά εσείς. Σας έχει φάει η ρουτίνα. :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Όχι τίποτα άλλο αλλά εγώ την πλήρωσα την νύφη. :mad_2: :mad_2: :mad_2:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ

Αντε να χαθείτε βρε ρεμάλια. Ζηλεύετε βρε γιατι δεν μπορείτε να τα κάνετε αυτά εσείς. Σας έχει φάει η ρουτίνα. :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Όχι τίποτα άλλο αλλά εγώ την πλήρωσα την νύφη. :mad_2: :mad_2: :mad_2:
μη λέτε νύφη.. μη λέτε νύφη!!!!!!!!! :cool_11:

Reaction score
4
Εγω εμαθα οτι εψαχνε να αγορασει παντελονι και παπουτσια για την παρελαση. :cool_11:

Λες να ειναι και σημαιοφορος?

Εισαι Ελληνας ρε?

Αυτο το sperv απο που βγαινει? :cool_11:

Reaction score
0
Το γνωστό ανήλικο του φόρουμ είναι ερωτευμένο και ως τέτοιο θέλει να κάνει δώρο στην καλή του.
Παρακαλώ για τη συνδρομή των φίλων στη δύσκολη αυτή στιγμή του μικρού μαθητή.

Υ.Γ. Μετά τη βόλτα στο The Mall για την εύρεση δώρων ακολούθησε επίσκεψη για καφέ στα γνωστά Hooters. Ο μικρός σκουπίζει ξανά και ξανά τα θολωμένα του γυαλιά, ενώ ο θάμνος ακολουθεί πλέον τη δική του πορεία.
Αιμα μου δεν το περιμενα αυτο απο σενα.:prof:
Τετοιος ξεπεσμος ?
Δεν εχουμε πει οτι τα μικρα παιδια τα αγαπαμε
και ΔΕΝ τα τρωμε ?:cool_11:

Reaction score
164
Ρε, α να χαθείτε, ρεμάλια...
Ζηλεύετε τον αγνό και αμόλυντο έρωτα του Σπρεσφρεφρεβρεπρ. Ζηλεύετε που βρήκε κάποια να λένε μαζί τα κάλαντα και να μοιράζονται το κρουασάν στο διάλειμα. Ζηλεύετε που θα λύνουν μαζί τις ασκήσεις αριθμητικής. Ζηλεύετε που θα ανταλάσσουν κλεφτές ματιές όλο νόημα την ώρα των θρησκευτικών. Ζηλεύετε που θα της στέλνει χαρτάκια για να συναντηθούν μετά το σχόλασμα και χεράκι-χεράκι θα τη συνοδέψει στα Αγγλικά. Ζηλεύετε που τα απογεύματα θα πηγαίνει σπίτι του για να γράψουν μαζί Αγγλικά (I do, you do, he does κτλ κτλ) ενώ η μαμά του θα τους φέρνει πορτοκαλάδα και κέικ. Ζηλεύετε που ο Σπρεσβρεφρεφτρ θα κοκκινίζει και θα χαμηλώνει το βλέμμα γεμάτος αμηχανία, όποτε του αγγίζει το πόδι με το δικό της στο μάθημα των Οικοκυρικών, κάτω από το θρανίο. Ζηλεύετε που θα τον φωνάζει όποτε της βγαίνει η αλυσίδα από το ποδήλατο. Ζηλεύετε που θα πηγαίνουν μαζί στα "Αηδονάκια" για μπαλαρίνα (η μαμά δεν τον αφήνει να κάνει στα συγκρουόμενα γιατί την άλλη φορά τον χτύπησε ένας 14χρονος μαντράχαλος και του έσπασε τα γυαλιά). Ζηλεύετε που βρήκε παρέα για να βγαίνει το βράδυ του Σαββάτου 6-8 για να βλέπουν μαζί Ρατατούη στο Mall, ενώ μοιράζονται τα ποπ-κορν και την κοκα-κόλα τους. Ζηλεύετε που δεν ψάχνει την ψηλή δίμετρη, μπαλκονάτη και ψηλοκάπουλη όπως οι υπόλοιποι, αλλά ζει τον έρωτά του, ρουφώντας μια πορτοκαλάδα (χωρίς ανθρακικό, έτσι;), χωρίς να τον ενοχλούν τα σιδεράκια της καλής του...

Ζηλιάρηδες!
Σπρεσβρεφρεβ, μην στεναχωρίεσαι... Είναι κακοί και ζηλεύουν. Μόλις τελειώσει η κατσάδα της μαμάς, γιατί πήγε 9:10 και δεν είσαι σπίτι, πήγαινε να της στείλεις sms "Καληνύχτα, θα τα πούμε στη Γεωγραφία" και κοιμήσου ήσυχος, να ονειρευτείς ότι λύνεις όλες της ασκήσεις γεωμετρίας στην καλή σου, και ότι σε ανταμοίβει με ένα άγγιγμα στο χέρι...

:cool_11:

Reaction score
4
Ρε παιδια μα τι λετε?
Εχετε ιδεα η σημερινη νεολαια τι κανει απο τα δεκαπεντε της?

Ουτε εμεις (ισως) δεν τα εχουμε κανει αυτα !!! :happy_9:

Ακου χερακια και ερωτικες ματιες.

Χα χα χα χα χα !!!

Βεβαια αυτο δεν ισχυει για τον Spersv. Ειναι πολυ αθωος για να ξερει απο αυτα ακομα...
Μεχρι στιγμης η μονη σχεση που ξερω εγω οτι εχει (sorry mate αλλα θα το πω) ειναι με ενα λαμπατο ενισχυτη.
Βεβαια δεν ξερω ποσο εχει προχωρησει αυτη η σχεση και ουτε θελω να το σκεφτομαι. :cool_11:

Reaction score
2
Ξερετε οτι δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με το χαβαλε (τι ειμαστε, τιποτα κομπλεξικοι...), αλλα σε αυτη την πλακα θα μου επιτρεψετε να μην συμμετεχω. Carry on... :cool_4:

Reaction score
0
Ξερετε οτι δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με το χαβαλε (τι ειμαστε, τιποτα κομπλεξικοι...), αλλα σε αυτη την πλακα θα μου επιτρεψετε να μην συμμετεχω. Carry on... :cool_4:
sorry mate.. the blame on me..

παρακαλώ σε όλους να μην το συνεχίσουμε.

ή καλύτερα, κλείστο ΑΙΜΑ μου..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale