ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗ Master Replicas!!!

Reaction score
1
Πριν από 10 ημέρες περίπου αγόρασα από κατάστημα στη Νέα Σμύρνη το διπλό φωτόσπαθο του Darth Maul.
Το συγκεκριμένο,χωρίζεται δημιουργώντας δύο πλήρως λειτουργικά σπαθιά με φως και ήχους.
Όμως για κακή μου τύχη,το ένα από τα δύο,ενώ έβγαζε φως δεν λειτουργούσε ο ήχος.
Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ο οποίος μου είπε ότι θα ρωτήσει τον προμηθευτή του για το αν υπάρχει ανταλλακτικό.
Το ίδιο βράδυ,έστειλα mail στην εταιρεία Master Replicas που κατασκευάζει τα φωτόσπαθα.
Σε 20 περίπου λεπτά,είχα πάρει το πρώτο mail τους που μ΄ένημέρωναν ότι σε λίγο θα ασχοληθεί κάποιος με το πρόβλημά μου.
Πράγματι,σε 10 λεπτά,είχα επικοινωνία στην οποία τους εξηγούσα το πρόβλημα.
Χωρίς πολλά πολλά,μου ζήτησαν την διεύθυνσή μου για να μου στείλουν όχι το ανταλλακτικό,αλλά ένα καινούριο μονό φωτόσπαθο.
Τους έστειλα τα στοιχεία μου,ρωτώντας αν μπορούν να γράψουν κάτι στην συσκευασία έτσι ώστε ν΄αποφύγω τους δασμούς.
Μην σας τα πολυλογώ,σήμερα μόλις τρεις ημέρες μετά την αποστολή των στοιχείων μου,έφτασε στο σπίτι μου με DHL το φωτόσπαθο.

Το παρόν Thread θεωρώ ότι είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνω για να τους ευχαριστήσω.

Reaction score
1
Το έχω δει στο΄internet αυτό το φωτόσπαθο και έχω μπεί πολλές φορές στον πειρασμό να το παραγγείλω.
Απο ποιό μαγαζί το πήρες αν επιτρέπετε να παω να το δώ απο κοντά γιατί απο το internet δεν καταλαβαίνεις και πολλά.

Reaction score
1
Απάντηση: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗ Master Replicas!!!

Μόνο αν το δεις από κοντά θα καταλάβεις ότι δεν πρόκειται για παιχνίδι!!!
Το κατάστημα που το αγόρασα,δεν έχει άλλο αυτό τον καιρό.
Θα το βρεις όμως σίγουρα στο κατάστημα που πουλάει αεροβόλα,σπαθιά και μαχαίρια στη γωνία της Σταδίου.
Είναι απίστευτο και θα το χαζεύεις για ώρες!!!.
Το μόνο κακό είναι ότι ενώ ένα μονό ο Αμερικάνος το αγοράζει 120 δολλάρια (92€ περίπου),εδώ το πουλάνε 180€!!!
Το διπλό που αγόρασα,επειδή ήταν το τελευταίο,το είχε στα 275€.

GTX

Reaction score
39
Το σπαθί είναι έπος!!!

Εγώ έχω το σπαθί του Vader και το είχα πάρει όταν ήμουν Αγγλία από το δικό τους site. Καλή χρυσή εταιρία η MR αλλά το είχα πληρώσει χρύσο για να το φέρω από Αμερική. Το σπαθί νομίζω είχε καμιά 100άρα και για delivery θέλανε άλλα 90!!!! Γιατί στέλνανε μόνο με FedEx και δε δεχόντουσαν ενώ είχα τη δυνατότητα και θα μου έβγαινε πολύ πιο φτηνά να στείλω DHL να το παραλάβει με δικό μου account. Και φυσικά όταν μου ήρθε πλήρωσα και καμιά 50αρα ακόμα τελωνίο!!!! :mad_2::mad_2::mad_2:

Περιττό να αναφέρω οτι λίγους μήνες μετά το έβρισκες εύκολα και στην Ευρώπη σε πολύ καλύτερη τιμή :crazy_1::crazy_1:

Reaction score
62
Το σπαθί είναι έπος!!!

Εγώ έχω το σπαθί του Vader και το είχα πάρει όταν ήμουν Αγγλία από το δικό τους site. Καλή χρυσή εταιρία η MR αλλά το είχα πληρώσει χρύσο για να το φέρω από Αμερική. Το σπαθί νομίζω είχε καμιά 100άρα και για delivery θέλανε άλλα 90!!!! Γιατί στέλνανε μόνο με FedEx και δε δεχόντουσαν ενώ είχα τη δυνατότητα και θα μου έβγαινε πολύ πιο φτηνά να στείλω DHL να το παραλάβει με δικό μου account. Και φυσικά όταν μου ήρθε πλήρωσα και καμιά 50αρα ακόμα τελωνίο!!!! :mad_2::mad_2::mad_2:

Περιττό να αναφέρω οτι λίγους μήνες μετά το έβρισκες εύκολα και στην Ευρώπη σε πολύ καλύτερη τιμή :crazy_1::crazy_1:
Αυτά παθαίνουν οι Early Adopters!!!:happy_5:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539