ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΓΙΑ μικρο HOME CINEMA

Reaction score
1
καλησπερα.

μιας και εχω μια πενταδα Μ1 ειπα να στησω ενα μικρο συστημα στην κρεβατοκαμαρα .....το θεμα μας λοιπον ειναι ο ενισχυτης...

γνωριζει καποιος αν τα συγκεκριμενα ηχεια εχουν ιδιαιτερες απαιτησεις απο τον ενισχυτη?

ποιον ενισχυτη θα μου προτεινατε ?

μιας και θα ειναι σε κρεβατοκαμαρα δεν θα παιζει σε υψηλες εντασεις και δεν θελω να χαλασω ενα σκασμο λεφτα....

λοιπον θα ηθελα την γνωμη σας....

Reaction score
8
Απάντηση: ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΓΙΑ μικρο HOME CINEMA

ONKYO TX-SR707 μια χαρα ειναι για τα ηχεια σου 600 ευρω εχει,

Εχεις καποιο οριο τιμης?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΓΙΑ μικρο HOME CINEMA

Καλησπέρα.
Από οικονομικές λύσεις,εξ' όσων έχω δει,αυτός ή αυτός είναι πολύ καλές λύσεις.
μαλλον για τον 465 που εχει και τα νεα φορματ....

απο ρευμα πιστευω να τα σηκωσει.....

Ψανοντας ειδα και Pionner...819 kai 919 ...τι λες αξιζουν?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: Re: ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΓΙΑ μικρο HOME CINEMA

μαλλον για τον 465 που εχει και τα νεα φορματ....

απο ρευμα πιστευω να τα σηκωσει.....

Ψανοντας ειδα και Pionner...819 kai 919 ...τι λες αξιζουν?

Δεν μου έχουν γεμίσει και πολύ το αυτί οι οικονομικοί pioneer.Βέβαια κάνε καμιά βολτα απο καμιά αλυσίδα με ηλεκτρονικά μπας και πετύχεις τπτ στημένο να έχεις μια ιδία άποψη:126:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΓΙΑ μικρο HOME CINEMA

Δεν μου έχουν γεμίσει και πολύ το αυτί οι οικονομικοί pioneer.Βέβαια κάνε καμιά βολτα απο καμιά αλυσίδα με ηλεκτρονικά μπας και πετύχεις τπτ στημένο να έχεις μια ιδία άποψη:126:
μαλλον παμε για ΥΑΜΑΗΑ 465 τοτε....νομιζω ειναι τιμιο μηχανημα....

εκτος και αν παιξει ONKYO 507 απο εδω...γυρω στα ιδια χρηματα με τον ΥΑΜΑΗΑ εχει.

Reaction score
29.595

Να σου πω ? αφού σχεδόν το έχεις αποφασίσει τι το ψάχνεις?
Το ζητούμενο είναι να είσαι εσύ - εγω- όλοι μας ευχαριστημένοι....
Πάρε εκεί όποιον σου αρέσει , .... σιγά τα ωά. Μιλάμε για σύστημα κρεβατοκάμαρας, έλεος.. Δεν είανι το main σύστημα ? ναι? σιγα τα αυγά.Θα ήθελα να μάθω ποιοί απο εμάς χρησιμοποιούν σύστημα κρεβατοκάμαρς ? με τους ρυθμούς που δουλεύουμε δεν υπάρχει χρόνοσς ούτε να κλάσεις οχι να δείς ταινία. .....................................
Εγω οτι βλέπω το βλέπω στο μεγάλο jome cinaema, γιατί εκεί μου αρέσει. ............................
Τι να δω στοbedroom cinema?? contrast ? ansi? τι ? οι νορμαλ άνθρωποι βλέπουμε όπου το βρίσκουμε.
Ξερω αυτό ακούγεται κάπως αλλλά έτσι είναι.

Reaction score
1

Να σου πω ? αφού σχεδόν το έχεις αποφασίσει τι το ψάχνεις?
Το ζητούμενο είναι να είσαι εσύ - εγω- όλοι μας ευχαριστημένοι....
Πάρε εκεί όποιον σου αρέσει , .... σιγά τα ωά. Μιλάμε για σύστημα κρεβατοκάμαρας, έλεος.. Δεν είανι το main σύστημα ? ναι? σιγα τα αυγά.Θα ήθελα να μάθω ποιοί απο εμάς χρησιμοποιούν σύστημα κρεβατοκάμαρς ? με τους ρυθμούς που δουλεύουμε δεν υπάρχει χρόνοσς ούτε να κλάσεις οχι να δείς ταινία. .....................................
Εγω οτι βλέπω το βλέπω στο μεγάλο jome cinaema, γιατί εκεί μου αρέσει. ............................
Τι να δω στοbedroom cinema?? contrast ? ansi? τι ? οι νορμαλ άνθρωποι βλέπουμε όπου το βρίσκουμε.
Ξερω αυτό ακούγεται κάπως αλλλά έτσι είναι.
sorry φιλε γιαννη αλλα θα διαφωνησω επι της αρχης μαζι σου...

Λογω του γεγονότος οτι τα ηχεια που εχω ειναι μεν μικρα και ποιοτικα ( για κρεβατοκαμαρα) αλλα λιγακι ενεργοβορα.....εθεσα το ερωτημα για τον ενισχυτη....απο θεμα ρευματος και μονο..ουτε για χροιες μιλησα ουτε για αλλα καλουδια. κριμα δεν ειναι να πεταξω χρηματα διχως λογο....??

Τωρα για το θεμα contrast και ansi που εθεσες δεν παιζει κατι τετοιο ...απλα παιζει μια SONY KDL 40x3500 οποτε το θεμα εικονας εχει λυθει με τον καλλιτερο τροπο. Τον ηχο θελω να σενιαρω λιγακι.

Οπως ειπες και εσυ ολη μερα δουλευουμε....θελουμε λοιπον οταν αραζουμεκαι χαλαρωνουμε να εχουμε μια αναβαθμισμενη οπως και να το κανουμε ποιοτητα.....στο σαλονι το εχω λύσει το θεμα...τωρα σε λιγες μερες και στο bedroom....

Να εισαι καλα.....φιλε...και απορω ( φιλικα παντα) πως και δεν μου προτεινες να παρω καποιο μοντελο της DENON που τοσο αγαπας και ασπαζεσαι....

Reaction score
29.595

Οκ σύμφωνοι , denon δεν σου πρότεινα γιατί πολύ απλά σε είδα έτοιμο για yamaha, η , για , onkyo.Απο την στιγμή που κάποιος είναι ψημένος για ενα μηχανάκι , δεν εχεις λόγο να του προτείνεις κάτι άλλο, γιατί πολύ απλά εχει ψαχτεί , ξέρει τι του αρέσει και τι θέλει, αρα είναι έτοιμος για αγορά.Αν ήταν στο πέστε καμιά ιδεα ρε παιδιά θα έλεγα για denon, αλλά εφόσον είσαι έτοιμος για κάτι που σου αρέσει και εχεις κατασταλάξει , ε τι να πώ.

Reaction score
1

Οκ σύμφωνοι , denon δεν σου πρότεινα γιατί πολύ απλά σε είδα έτοιμο για yamaha, η , για , onkyo.Απο την στιγμή που κάποιος είναι ψημένος για ενα μηχανάκι , δεν εχεις λόγο να του προτείνεις κάτι άλλο, γιατί πολύ απλά εχει ψαχτεί , ξέρει τι του αρέσει και τι θέλει, αρα είναι έτοιμος για αγορά.Αν ήταν στο πέστε καμιά ιδεα ρε παιδιά θα έλεγα για denon, αλλά εφόσον είσαι έτοιμος για κάτι που σου αρέσει και εχεις κατασταλάξει , ε τι να πώ.
βρε δεν εχω κατασταλαξει ...απλα ηθελα γνωμες....ειχα παλια ΥΑΜΑΗΑ και γιαυτο υπαρχει μια συμπαθεια, τον συγκεκριμενο ΟΝΚΥΟ τον θεωρω τιμια τιμολογημενο για αγορα απο ελλαδα. Αντιστοιχα νομιζω και ο 1610 της DENON ειναι στα ιδια <<κυβικά>> οπως και οι PIONEER 819, 919. Οποτε τωρα που τα εβαλα στο τραπεζι ολα, το προβλημα ειναι πιο ξεκαθαρο. Μεχρι 450 ευρω ποιον απο τους ενισχυτες που αναφερθηκαν στο παρον νημα θα διαλεγατε για να οδηγησουν μια πενταδα ηχεια B&W M1?

Reaction score
0

Δε θα καταλάβεις καμία διαφορά στην ποιότητα ήχου αν δώσεις 450EUR. Είτε ONKYO, είτε PIONEER, είτε YAMAHΑ, είτε ότι να'ναι!

Οπότε διάλεξε αυτόν που στα λεφτά αυτά δίνει το περισσότερο ρεύμα. Και αυτός είναι ο ΟΝΚΥΟ!

Reaction score
0
Βρίσκομαι στην ίδια περίπου θέση με εσένα, και με περίπου ίδια ηχεία (2 x B&W685, 2 x B&W M1) και έχω περιορίσει τις επιλογές μου στους Yamaha 465 και στον Denon 1610.

Όπως και εσύ, έχω χρόνια Yamaha και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτούς. Τους θεωρώ πολύ αξιόπιστους και με καλό ρεύμα (αν κρίνω από αυτόν που έχω).
Από τον Denon, μου φαίνεται ενδιαφέρον το σύστημα Audyssey που έχει, που από τα specs μου φαίνεται χρήσιμο για τον χώρο μου (αν και διαβάζω ότι σε κάποιους δεν αρέσει το αποτέλεσμα της αυτόματης ρύθμισης).

Για τον Pioneer 819 διάβασα (σε ξένα forums) ότι μάλλον υποβαθμίσει την ποιότητα της εικόνας του HDMI. Για τους Onkyo (αν και λένε ότι είναι οι πιο δυνατοί) έχω δει ελάχιστες περιπτώσεις και είχανε ψιλοπροβληματάκια και επιπλεόν δεν μου αρέσει η πρόσοψη τους.

Όλα αυτά για της χαμηλής κατηγορίας μοντέλα.

Η ταπεινή μου γνώμη (που λένε και οι Κινέζοι...)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo