ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ

Reaction score
4
Ζητείται ολοκληρωμένος ενισχυτής σε καλή κατάσταση. Ψάχνω για κατι κλό αλλα οικονομικό και ενδιαφέρομαι για 2x80w rms.

Reaction score
4
Απάντηση: ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ

Καλημέρα σε όλους Καταρχήν ευχαριστώ σε όσους μου στέλνουν πμ. Λόγω έλλειψης χρόνου δεν απαντάω σε όλα. Σίγουρα πάντως θα απαντήσω σε κάτι που πραγματικά με ενδιαφέρει.
Να προσθέσω ότι θέλω να έχει έξοδο για πικαπ (χωρις να θέλω ξεχωριστή ππροενίσχυση) και κατα προτίμηση μάυρου χρώματος. Θα με ενδιέφερε και κατι πιο vintage τύπου sansui 717 απλα δεν μπορώ να διαθέσω πολλά χρήματα.Τώρα έχω ενα SANSUI AU X117 απλά εχει κάποια θέματα και δεν ξερω αν αξιζει να τον φτιαξω.
:cry:

Reaction score
4

Επανέρχομαι στο θέμα. Τα ηχεία που έχω είναι τα YAMAHA NS 325F. Θέλω ο ενισχυτής να είναι μαύρος κατα προτίμηση. Αν και έχω ακόμα 3 ηχεία στην ψευδοροφή (από 8w) προτιμώ να παω σε δικάναλο οο οποίος όμω να έχει έξοδο για 4 ηχεία (2 ζευγάρια) και για πικαπ.
Δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα 150 €.
Πολλά ζητάω ε?:thumbsdown:

Reaction score
4

Τι γίνεται κάνεις? Τελίκά όντως ζητάω πολλά. Το 2*80 ξεχάστε το.Εαν είναι και λίγο μικρότερος δεν έχω θέμα. Τα ωασικά είναι 4 ηχεία, έξοδο πικαπ και μαυρο χρώμα κατα προτίμηση. Εαν έχετε και κάτι στο μυαλό σας που μπορώ να ψάνχω μου λέτε.
Καλη συνέχεια.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.863
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef