ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ

Reaction score
1
ΠΟΙΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ ΗΧΟ?ΔΙΑΘΕΤΩ ΜΕΧΡΙ 300 ΕΥΡΩ ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ ΠΡΟΣ YAMAHA?EΧΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕCHNICS SU610...NA TON KΡΑΤΗΣΩ?

Reaction score
7
MANOS21 said:
ΠΟΙΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ ΗΧΟ?ΔΙΑΘΕΤΩ ΜΕΧΡΙ 300 ΕΥΡΩ ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ ΠΡΟΣ YAMAHA?EΧΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕCHNICS SU610...NA TON KΡΑΤΗΣΩ?
Εγώ έχω τον NAD C320BEE και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. O γνωστός μουσικός ήχος της NAD με εντυπωσιακό χαμηλό και μεσαίες, πολύ καλό Drive με αποθέματα ισχύος. Δεν πιστεύεις ότι είναι 2 x 50 Watts. Στοιχίζει κάτι παραπάνω από 300 ευρώ. Αν και κάπου διάβασα ότι βγήκε ο αντικαταστάτης του με κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά. Σε αυτά τα χρήματα (γύρω στα 350 ευρώ), είναι και κάποιο φτηνό μοντέλο της ROTEL το οποίο δεν έχω ακούσει για να σου πώ, αλλά λογικά θα είναι καλό.

Reaction score
1
Σε μερικα μοντελο οι rotel eixan περισσοτερα μπασα και γενικως περισσοτερο νευρωδεις ,αυτο δεν ειναι απαραιτητα καλυτερο οι nad ειναι πολυ καλοι επισης,το ιδανικο ειναι να τα ακουσεις με τα ηχεια σου ,αν δεν μπορεις και γινεται βαλε το καταστημα να στα παιξει με ηχεια που μοιαζουν με το δικο σου αλλα οχι μονο ενα ζευγαρι.
Τα yamaha kaita technics που εχω ακουσει εγω δεν μου αρεσαν οσο οι rotel kai nad

Reaction score
7.100
Οι ROTEL ειναι αρκετα πιο ακριβοι απο τους αντιστοιχους NAD στη χωρα μας οποτε στα χρηματα αυτα ο δευτερος ειναι μονοδρομος.Αν μπορεις να ανεβεις στα 400 υπαρχει και ο ADVANCE MAP-103 που δειχνει αρκετα ενδιαφερον.

http://www.advance-acoustic.com/en-product.php?id=1

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988