ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΓΙΑ Usher Cp-6311 6371

Μηνύματα
5
Reaction score
0
Σύντομα θα αγοράσω τα Ηχεία cp-6311 ή τα cp-6371 της usher.Τα έχω ακούσει και με ικανοποιεί ο ήχος και η εμφάνιση τους .Ο χώρος ακρόασης μου είναι περίπου 28 τετραγωνικά μέτρα . Προβληματίζομαι με την αγορά ενισχυτικών για τα παραπάνω ηχεία στο χώρο μου . Σκέφτομαι να διαθέσω ένα ποσό γύρω στα 3000 ευρω για την αγορά ενισχυτικών .στα χρήματα αυτά σαν
1η.επιλογη σκέφτομαι την αγορά του σετ της usher τελικός r1.5 προενισχυτής p-307a, στο οποίο προβληματίζομαι από την απουσία τηλεχειρισμού.
2η. επιλογή ο ίδιος τελικός r1.5 με ολοκληρωμένο που θα εχει τηλεχειρισμό και επιπλέον τη δυνατότητα bi-amping.Θα ήθελα προτάσεις και για το ποιον ολοκληρωμένο προτείνετε στη παραπάνω λύση με τιμή κοντά στα 1500 Ε. ενδεικτικά σκέφτομαι τους musical fidelity A3.2 ή Α3.5, AVI,UNISON RESEARCH UNICO.
3η επιλογή quad cdp-2 ως πηγή και για προενίσχυση σε συνδυασμό με τελικό QUAD 909 η usher r1.5.
Θα ήθελα βοήθεια για τους παραπάνω συνδυασμούς μια και δεν έχω δυνατότητα ακρόασης τους και μένω επαρχία .ευχαριστώ
 

Μηνύματα
4.496
Reaction score
3
giapet,καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Τα ηχεία της usher τα έχω ακούσει και εγώ και εντυπωσιάστηκα.
Μία σίγουρη λύση σε ενισχυτικά,είναι αυτά της ίδιας της εταιρείας.
Αλλη αξιοπρόσεκτη και αξιόλογη επιλογή,είναι οι καινούργιοι ολοκληρωμένοι δικάναλοι ενισχυτές της MARANTZ.
 

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
305
Μαι άλλη καλή λύση θα ήταν ο τελικός της Usher με έναν λαμπάτο προ του Τσακιριδη(που έχουν και τηλεχειρισμό)
 

Μηνύματα
5
Reaction score
0
Σπύρο ευχαριστώ αλλά πιο Pro λαμπάτο του Τσακιρίδη εννοείς και πόσα περίπου ευρώ?
Και από matching?
 

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
305
Από matching θα πρέπει να δυστυχώς να το δοκιμάσεις. Απλά ο Τσακιρίδης μπορεί να σε βοηθήσει πολύ στο matching κάνωντας μικροαλλαγές στον προενισχυτή.

Για τιμές και μοντέλα θα πρέπει να ρωτήσεις τον ίδιο στο 210 8253132 ή να περάσεις από εκεί (Αριστομένους 12 Αθήνα), μιας που ετοιμάζονται νέα μοντέλα...
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
729
giapet , τα αρχικα σου ταιριαζουν με ενος παλιου καλου φιλου.
Μηπως εισαι απο Εδεσσα μερια?(sorry εαν χαλαω το θεμα :oops: )
 

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Μηνύματα
4.540
Reaction score
2.793
Λοιπόν τα Usher πέρα από τους δικούς τους ενισχυτές ταιριάζουν καλά και με τους ολκληρωμένους της Manley Stingray & της Cary Sli 80, επίσης θα πρότεινα και μία ακρόαση με τον ολοκληρωμένο της Hegel. Σαν προενισχυτής το Quad θα το απέρριπτα, είναι ημίμετρο. Ένας καλός ολοκληρωμένος σου χρειάζεται ή ένα value for money σετ προ-τελικού (πιθανόν και 2οχέρι π.χ. Audio research vtm120 με τον μικρό προ ή επίσης Audio Research vsi55 ολοκληρωμένο που υπάρχει σε αγγελίες ή demo).
Όλα αυτά είναι κλασσικά ματσαρίσματα εσύ όμως θα επιλέξεις, να προσέχεις όμως το "εμπορικό ξεστοκάρισμα ενισχυτή" που μπορεί να σου προτείνουν χωρίς να ξέρουν καν από hi-fi μερικοί γατόπαρδοι.
 

Μηνύματα
5
Reaction score
0
Καλησπέρα.
Από τα μηνύματα σας φαίνεται ότι το σετ της Usher, Προ-Τελικού είναι καλή αγορά για τα ηχεία (cp-6311) .
Διάβασα ότι το cd player της Usher (CD-1) έχει τηλεχειριστήριο το οποίο διαθέτει volume control, με το οποίο θα μπορώ να ελέγχω κατά κάποιο τρόπο την στάθμη της έντασης, μια και όπως προαναφέρθηκε ο προενισχυτής της usher P-307A δεν διαθέτει τηλεχειρισμό.
Αν κάποιος έχει ακούσει το CD-1 ή έχει πληροφορίες σχετικά με αυτό θα ήθελα να με ενημερώσει μια και πρέπει να έχει σχετικά καλό ήχο για την τιμή του στην Ελλάδα.
Ευχαριστώ.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Μηνύματα
3.032.958
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster
Top