'ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ' ΗΧΟΣ - Χρόνια πολλά

Μηνύματα
155
Reaction score
117
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος, τέλος πάντων, έχω ενα συστημα με κυρια ηχεία τα proac d28, αλλα και μικροτερα tannoy mini με rel υπογουφερ. Ο χωρος είναι δώμα 40τμ. (3ος οροφος) πολυ γεμάτος με έπιπλα,βιβλία, δίσκους κλπ. Χτιστηκε πάνω από 2ο όροφο με ελαφρομπετο και ξυλοσκεπη πλαγια απο 3 έως 4 μ. (ψηλοτάβανο) Το προβλημα είναι οτι ενω στο 2ο είναι το κυρίως σπίτι, στον 1ο μένουν άλλοι και με το που βάζω λίγο δυνατά, ταχα ενοχλούνται πολύ από τη μουσική!! Είναι δυνατόν να ακούγεται ενοχλητικά στον 1ο ενώ στον 2ο για μένα δεν ενοχλεί;;;; Επίσης αν δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας είμαι εντάξει; αλλά δε θέλω να τσακωθώ άσχημα κιόλας. υπάρχει κάποια ιδέα;;
 


Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.808
... υπάρχει κάποια ιδέα;;
Πρέπει να τους ενοχλούν μάλλον οι χαμηλές συχνότητες, αφού εκείνες είναι που διαδίδονται εύκολα μεταξύ ορόφων...Οπότε είτε βγάζεις ολότελα το sub, είτε πρέπει να προμηθευόσουν και άλλα προς εξομάλυνση της απόκρισης και μείωση αισθητών συνιστωσών από αρμονική παραμόρφωση στη ζώνη ευθύνης των.. :biggrin:
 

Μηνύματα
93
Reaction score
142
χαχαχα εμενα μου κανουν παραπονα στα 200 μετρα μακρια το καλοκαιρι που εχει τουριστες η κυρια γειτονισα .ενοειτε πως ποτε δεν βαζω μουσικη σε ωρες κοινης ησηχιας.αλλα τα διπλο 18ταρια δεν μαζευονται ουτε τα τεσσερα 12αρια σαμπ παρολο που εχω μονωσεις στη στεγη εξτρα.και μου αρεσουν τα ντεσιμπελ ρε γαμωτο.στην περιπτωση σου το μπασο ταξιδευει και μαλον ειναι η κατασκευη τετοια του κτηριου που συγκεκριμενες συχνοτητες περνανε ενα οροφο κατω.καλο θα ηταν αν γινεται αφησε να παιζει μουσικη στη σταθμη που σου κανουν παραπονα και να πας ο ιδιος απο κατω να ακουσεις ποσο ακουγεται.
 

D

Deleted member 50795

Guest
χαμήλωσε την ένταση λίγο, κόψε το σαμπ και δώστα όταν φεύγουν από το σπίτι από κάτω.:geek:
δεν υπαρχει λόγος να τσακώνεσαι με τους γείτονες.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.649
Μηνύματα
2.868.854
Members
37.941
Νεότερο μέλος
timurakhmetov
Top