ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ H.O.L ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ?

Reaction score
0
Γεια σε όλους..
Πρόσφατα έκανα αίτηση στη HOL, επειδή η κατάσταση με την tellas έφτασε στο απροχώρητο!! Μετά βίας έχω 500ΚΒ ταχύτητα και οι ..... (άντε να μην πω), δεν απαντούν ούτε στα μηνύματά μου!! Έκανα λοιπόν αίτηση στη HOL για "ένα καλύτερο αύριο"..
Περιμένω από μέρα σε μέρα τη νέα σύνδεση, αλλά θα ήθελα και τη γνώμη όσων είναι από Θεσ/νίκη και τυχαίνει να έχουν HOL.
Ευχαριστώ..

Reaction score
173
Απάντηση: ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ H.O.L ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ?

Εκανες προσφατα αιτηση στη χολ και απο μερα σε μερα περιμενεις τη νεα σου συνδεση για ενα καλυτερο αυριο;

Περιεργα πραγματα...

Ενα ειναι το σιγουρο φιλε μου.

Καλως ηλθες στο avsite και καλα να περνας! Ολα τα αλλα ειναι ατμος :137:

Reaction score
0

Γιατί δεν μου αρέσει κάτι στην απάντησή σου? Με τρομάζεις!! Είχες HOL και τώρα δεν έχεις να υποθέσω..? Ευτυχώς είσαι Νότια κι έτσι... Ας ελπίσουμε οι Βόρρειοι να έχουν κάτι καλύτερο να πούν!! Η Tellas για μια ακόμη φορά, απλώς "έχει πρόβλημα με την ταχύτητα"!!! Γιατί δεν κάνουν και καμία έκπτωση στο πάγιο τότε??

Reaction score
173

Η χολ δεν αλλαζει χαρακτηρα αναλογα με το γεωγραφικο μηκος και πλατος. Ειναι παντου ιδια! Γενικα οταν αλλαζουμε κατι παμε σε κατι καλυτερο.

Ελπιζω να πανε ολα καλα για σενα!

Reaction score
0

Συμπέρασμα: κάτι δεν πήγε καλά στη σχέση σας! Και ποια είναι αρκετά καλή σε σχέση υπηρεσιών /κόστους πιστεύεις? Που κατέληξες πλέον? Είσαι ικανοποιημένος? Εντάξει, μπορεί να είσαι Αθήνα, αλλά οι βασικές /γνωστές εταιρίες δεν αλλάζουν και πολύ στις μεγάλες πόλεις..

Reaction score
7
Re: Απάντηση: ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ H.O.L ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ?

Συμπέρασμα: κάτι δεν πήγε καλά στη σχέση σας! Και ποια είναι αρκετά καλή σε σχέση υπηρεσιών /κόστους πιστεύεις? Που κατέληξες πλέον? Είσαι ικανοποιημένος? Εντάξει, μπορεί να είσαι Αθήνα, αλλά οι βασικές /γνωστές εταιρίες δεν αλλάζουν και πολύ στις μεγάλες πόλεις..
Χαχαχαχαχα...Με συγχωρείς αλλά δεν κρατήθηκα. Αν έρθεις να δεις τα χάλια της Forthnet στην Κρήτη θα καταλάβεις γιατί το λέω...:101:

Reaction score
0

Η πλάκα ξέρετε ποια είναι?? Ότι πριν λίγη ώρα, έκανα reset όλες τις ρυθμίσεις του ασύρματου router και τους τηλεφώνησα αρκετά εξαγριωμένος και μου έδωσαν όλες τις ρυθμίσεις απ'την αρχή. Κι εκεί που είχα σύνδεση over ΑΤΜ τώρα έχω over Ethernet!! Και το πιο αστείο είναι ότι μέτρησα μέσω HOL speed test, ταχύτητα κατεβάσματος αρχείων κοντά στα 7ΜΒ με upload κοντά στα 900!!! Ή που ξύπνησαν αυτοί, ή που έπρεπε να μας ενημερώσουν για τυχόν αναγκαίες αλλαγές και δεν το έκαναν ή ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ!!!!!!! Γιατί από παροχή υπηρεσιών είναι "άστα να βράσουν μόνα τους" (δικό μου είναι αυτό, τώρα μού'ρθε)... Στο κινητό χθες βράδυ, μου είπαν απλώς ότι έχουν ακόμη πρόβλημα με τις..ταχύτητες!! Καλά λοιπόν..πάντε στο συνεργείο της γειτονιάς και πάρτε..ένα ΝΕΟ ΣΑΣΜΑΝ!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489