ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

Reaction score
0
Πρέπει τις επόμενες μέρες να αγοράσω μια τηλεόραση 32''.
Κλείνω προς την LG 5700. Την δίνουν τα e-shop 597 ευρώ.
Για ρίξτε μια ματιά http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169357
Αξίζει τα λεφτά της; Υπάρχει κάποια καλύτερη στα 600 ευρώ; Να αγοράσω από τα e-shop;
Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Πέτρος

Reaction score
2
στο Saturn στο γέρακα έχει αρκετές 32", νομίζω και LG, me 399€.
Πιστεύω αξίζει να ρίξεις μια ματιά...

edit: μόλις είδα η LG που λες είναι 1920x1080... λογικά η LG που είδα θα ήταν 720p. εγώ πήρα την Samsung 40",σειρά 5, 1080p me 599€...

Reaction score
1.844
Απάντηση: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

Εξαιρετικά επείγον, έ;
Δηλαδή αν κάποιος έχει ανάγκη για αίμα πως θα το χαρακτήριζες;

Δε μπόρεσα να μη το σχολιάσω ... είναι και το 1ο σου μήνυμα εδώ. :402:

Reaction score
119
Προσεξε μονο λιγο το θεμα με τις ανεξαρτητες εισαγωγες του e-shop και στις LG.
Η 3000 που αγορασα προσφατα και ηταν ελατωματικη, δεν καλυπτοταν απο το service της LG, για το λογο που ανεφερα, και κρεμομουν απο το τι θα κανει το e-shop.
Προς τιμην τους βεβαια την αντικατεστησαν χωρις πολλα πολλα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

Εξαιρετικά επείγον, έ;
Δηλαδή αν κάποιος έχει ανάγκη για αίμα πως θα το χαρακτήριζες;

Δε μπόρεσα να μη το σχολιάσω ... είναι και το 1ο σου μήνυμα εδώ. :402:
Έχει δίκιο ο Ανέμελος. Οι τίτλοι που δίνουμε στα posts πρέπει να είναι σαφείς και όχι ότι να 'ναι. Καλωσόρισες...

Reaction score
0
Νομίζω πως είσαστε υπερβολικοί. Παρακολουθώ και συμμετέχω σε αρκετά fora είτε ελληνικά είτε του εξωτερικού. Το εξαιρετικά επείγον που άνοιξε ο συνφορουμίτης, το άνοιξε σε μια ειδική κατηγορία που λέγεται τηλεοράσεις. Αν υπήρχε άλλος λόγος (για παράδειγμα ανάγκη αιμοδοσίας) θα το άνοιγε σε διαφορετική κατηγορία, π.χ. γενικά.
Υποτίθεται πως το forum είναι μια online κοινότητα με την οποία συνδιαλέγεσαι και συνομιλείς. Και ΝΑΙ σε ορισμένες περιπτώσεις κάποιος επείγεται για απάντηση από ανθρώπους οι οποίοι ασχολούνται και ζητά την άποψή τους!

Reaction score
451
καθόλου υπερβολικοί...και μιας και συμμετέχεις όπως λες σε πολλά fora θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι βασικός ΟΠΧ είναι η σαφέστατη περιγραφή τίτλου σε νέο τόπικ και όχι γενικότητες και εντυπωσιασμοί...
anyway...μικρό το κακό αλλά καλό είναι να μην επαναληφθεί..;)
καλοπροαίρετα ...όπως πάντα άλλωστε..

Reaction score
0
Εννοείται, πάντα καλοπροαίρετα. Ιδιαίτερα αφού μέσα από το πληκτρολόγιο δεν μπορεί να περάσει το ύφος του γράφοντα... Δίκιο έχεις για την περιγραφή του τίτλου, απλά και εγώ εννοούσα "μικρό το κακό" :p:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.612
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds