ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ ΝΤΕΜΗΣ

Reaction score
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FOROUM
ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ ΟΡΙΟ ΤΙΜΩΝ ΑΠΟ 1500 Ε ΕΩΣ 2500 Ε
ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ GAMING ΚΥΡΙΩΣ (ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ BLUE RAY ΚΑΙ ΗD 5-6 ΤΑΙΝΕΙΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ)
ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ EXPERT
ΑΠΟΣΤΑΣΗ 4 ΜΕΤΡΑ KAI PROTIMV HD READY 1080
ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΞΙΔΙΚΕΥΩ ΚΑΠΩΣ
ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΝΤΕΜΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ ΝΤΕΜΗΣ

ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
Εμ, τι σχεση εχει η εστιαση με τις ρυθμισεις?
(εαν σου ειναι ευκολο μην γραφεις με κεφαλαια)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.485
Ντέμη καλώς όρισες στο avsite.
Θα σε παρακαλούσα όμως να μην γράφεις κεφαλαία για να είναι πιό ευανάγνωστα τα μηνύματα σου.

Ξεκινώντας θα σου πώ ότι εντος μήνα αναμένονται νέα μοντέλα απο αρκετές εταιρίες οπότε έχε λίγη υπομονή:126:

Από κει και πέρα θα κάνεις απλώς λίγη υπομονή μέχρι να διαβάσουν το θέμα σου και κάποια μέλη που έχουν ασχοληθεί πολύ με την βιντεοπροβολή και μπορούν να σε διαφοτήσουν τι να προσέξεις,ή να συστήσουν μερικά μοντέλα.

Επίσης ο όρος που χρησιμοποιείται είναι full hd(=προβάλει όλη την αναλύση του blu-ray1920x1080p) ή hd ready(πηγαίνει μέχρι 1280x720p).
:107:

Reaction score
0

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FOROUM
ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ ΟΡΙΟ ΤΙΜΩΝ ΑΠΟ 1500 Ε ΕΩΣ 2500 Ε
ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ GAMING ΚΥΡΙΩΣ (ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ BLUE RAY ΚΑΙ ΗD 5-6 ΤΑΙΝΕΙΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ)
ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ EXPERT
ΑΠΟΣΤΑΣΗ 4 ΜΕΤΡΑ KAI PROTIMV HD READY 1080
ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΞΙΔΙΚΕΥΩ ΚΑΠΩΣ
ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΝΤΕΜΗΣ
Καλησπέρα και καλως όρισες.
Σκέψου ότι χρειάζεσαι "πανί" για να προβάλεις καθώς και ένα καλώδιο επικοινωνίας ανάμεσα στην πηγή σου (π.χ. το PS3 ) και τον προβολεα σου.
Οπότε τα χρήματα που διαθέτεις αφορούν το λιγότερο 3 κομμμάτια (προβολέα - πανί - καλώδιο)
Άρα...επιβεβαίωσε πάλι τα χρήματα που διαθέτεις.
όσο για τις βασικές ρυθμίσεις ενός προβολέα (όπως η απόσταση που αναφέρεις) μην φοβάσαι
οι προβολείς δεν είναι μηχανήματα του "διαβόλου"
οι βασικές ρυθμίσεις έιναι παιχνιδάκι.
απλά όταν θέλεις να πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμα σε ένα πορβολέα χρειάζονται ρυθμίσεις απο ειδικούς
σε αυτό το forum υπάρχουν μέλη που μπορούν να κάνουν τον προβολέα σου ...turbo!

Reaction score
0

Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις
τα χρήματα αφορούν μόνο τον βιντεοπροβολέα , οπότε + πανί
καλώδιο έχω πάρει γιατί το έχω τοποθετήσει ήδη , και έχω αφήσει αναμονές για όταν θα αγοράσω βιντεοπροβολέα ( είναι ειδικό για σύνδεση ps3 )
οκ οπότε περιμένω νέα μοντέλα και τα νέα σας
ευχαριστώ

Reaction score
164

Αν επιτρέπεται, πόσο το πλήρωσες το "ειδικό καλώδιο για PS3" και πόσα μέτρα είναι;

Reaction score
0

Πρίν από 6 μήνες το πήρα 110 ε και είναι περίπου 8 μετρα
το εχω τοποθετησει ηδη και περιμένω να το συνδέσω στον βιντεοπροβολέα που θα αγοράσω ( ακριβό πρέπει να το πήρα αλλά το βιαζόμουν και το πήρα και απο Ξάνθη)

Reaction score
164

Σε ρώτησα γιατί δεν υπάρχουν ειδικά καλώδια για PS3 ή για κάποια άλλη συσκευή. Αν έχει τις προδιαγραφές, κάνει για όλες.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.684
Members
38.731
Νεότερο μέλος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΣΙΟΥ