ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ INTERCONNECT

Reaction score
1
θα ήθελα γνώμες για ενα καλώδιο interconnect RCA-RCA για να συνδέσω ενα Denon 1920 με εναν CAV A10.

Δεν ψάχνω για υπερβολές αλλά για κάτι σε λογικά χρήματα που όμως να βελτιώσει την στερεοφωνική εικόνα και το βάθος.

χρήματα < 120 ευρώ.

Reaction score
1
Κάποια γνώμη απο τα παρακάτω???

Nordost Black Knight 75 ευρω
Ultralink Matrix2 75 ευρω
Van den Hul D - 102 III HYBRID 70 ευρω
Kimber Tonik 65 ευρω.

Reaction score
11
Τα Nordost εχουν ενα χαρακτηρηρτικο ηχο με αναλυση, μπορει να ειναι λιγο λεπτοηχο καποιες φορες και φαιρνουν το stage αρκετα μπροστα! Η σου αρεσει πολυ η οχι.Εμενα μου αρεσει αρκετα.

Το Van der Hul ειναι λιγο πιο ζεστο-μουσικο αλλα χανει σε αλλα σημεια απο το Nordost!

Τα αλλα δεν τα εχω ακουσει.

Για το συστημα σου θα επιρνα το VDH απο αυτα τα δυο.

Reaction score
1
θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το ίδιο καλωδιο και για να συνδεσω το pre-out ενός YAMAHA AV με ενα εκ των line in του CAV?

Reaction score
0
Θα έλεγα ότι ο «μαύρος ιππότης» σε σχέση με τα υπόλοιπα καλώδια της Nordost, ξεφεύγει από την περιγραφή που έκανε ο Diabolical.
Το Black Knight και to magic 2 (αν θυμάμαι καλά), ανήκουν στη χαμηλή κατηγορία της εταιρείας, είναι πιο «σκοτεινά» καλώδια σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Ωχ, κάνω περιγραφή ηχητικού χαρακτήρα σε καλώδιο, λέτε να κινδυνεύω με kick? :)

Προσωπικά, θα επέλεγα επίσης το D102 ως σταθερή αξία στα χρόνια που κυκλοφορεί… αν και έχω την υποψία… ότι το Black Knight μεταξύ Denon & CAV θα ταίριαζε καλύτερα (τώρα είναι που δεν τη βγάζω “καθαρή” ούτε με ban :) )

Reaction score
1
Να πως επισης οτι τα ηχεία ειναι τα chario syntar 200T. Παίζει ρόλο το ηχόχρωμα των ηχείων?

επίσης θα χρειαστώ και ενα καλώδιο για να συνδέσω το Pre-Out του ΥΑΜΑΗΑ 2500 σε Audio - In του CAV.

Σε αυτή την περίπτωση τι προτείνεται? τα ίδια ή κάτι άλλο?

Reaction score
1
Δοκίμασα το Black Knight (thanks Orpheus) Και ομολογώ οτι μου άρεσε. Επειδή όμως από ότι εμαθα καταργείθηκε θα πάω στο Blue Heaven αν αποφασίσω να αγοράσω Nordost.

Θα δανειστώ στις επόμενες μέρες ενα Ultralink Matrix 2 και το Platinum.

ψάχνω και ενα VDH D-102.

Reaction score
12
Συγγνωμη βρε παιδια που επεμβαινω αλλα γιατι να συνδεθει ο Α10 με interconnect απο το denon?Stereo υβριδικος δεν ειναι?To κλασσικο 2 RCA R&L δεν κανουν?Εκτος αν κατι εχω καταλαβει λαθος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.484
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid