ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ Η ΕΝΕΡΓΟΥ WOOFER;;;

Reaction score
1
Καλησπερα στα παιδια...ενδιαφερομαι για το μελλον παντα προς την αγορα ενος woofer
για να δωσω ογκο στην μουσικη μου και οχι μονο....
Αυτην την στιγμη εχω 2 Behringer b215xl παθητικα....

1η ερωτηση) Τι θα ηταν προτιμοτερο ενεργο η παθητικο woofer;; εχετε να προτεινετε;;

2η ερωτηση) Ψαχνω για τελικο ενισχυτη οχι για καινουργιο για μεταχειρισμενο μηπως ξερετε τπτ;; για να οδηγησω τα παραπανω ηχεια...

Reaction score
43
Καλησπερα στα παιδια...ενδιαφερομαι για το μελλον παντα προς την αγορα ενος woofer
για να δωσω ογκο στην μουσικη μου και οχι μονο....
Αυτην την στιγμη εχω 2 Behringer b215xl παθητικα....

1η ερωτηση) Τι θα ηταν προτιμοτερο ενεργο η παθητικο woofer;; εχετε να προτεινετε;;

2η ερωτηση) Ψαχνω για τελικο ενισχυτη οχι για καινουργιο για μεταχειρισμενο μηπως ξερετε τπτ;; για να οδηγησω τα παραπανω ηχεια...
Θα βοηθούσε να μας πείς λίγα πραγματάκια για το χώρο που είναι εγκατεστημένα, τα ενισχυτικά σου, τις πηγές σου, σε τί στάθμες σε ενδιαφέρει να ακούς...

Reaction score
1
Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ Η ΕΝΕΡΓΟΥ WOOFER;;;

Aυτην την στιγμη δουλευω με ενα pc για να βαζω μουσικη εχω ενα dj control
εναν 4καναλο μικτη και απο ενισχυτη εναν ολοκληρωμενο TEAC.... :122:
Οι σταθμες που θελω να ακουω/δουλευω ειναι να μπορω να οδηγησω τα συγκεκριμενα ηχεια στο τερμα δλδ 250watt/εκαστο rms

Περισσοτερο με ενδιαφερει αυτην την στιγμη ενα τελικος και υστερα ενα woofer
αλλα αμα εχετε να προτεινετε κατι δυνατο και οικονομικο...καλοδεχουμενο!!

Υπ οψιν πως στον τελικο που θα παρω(καποια στιγμη λεμε τωρα...)
θα παιζω και σε γαμους και παρτυ οποτε θα κουμπωνω 4 ηχεια πανω....οποτε ενα αναλογο woofer

Reaction score
216
Απάντηση: Re: ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ Η ΕΝΕΡΓΟΥ WOOFER;;;

Λεει τιποτα το sub της behringer αυτο το 18αρι?? 'h καλυτερα ενα tamp 18ari ? απο θεμα αξιοπιστιας ξερουμε κατι για τα behringer subs?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef