ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ NEFF.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Αν γνωριζετε καποιον αξιοπιστο επισκευαστη σε λογικες τιμες και που να ξερει τι κανει, παρακαλω ενημερωστε με. Αντιμετωπιζω ενα χαος. Μην πω και 2-3 .

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.691
Φούρνος ή εστίες το πρόβλημα;

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
περιοχη Γλυφαδα, προβλημα φουρνος, ηλικια 15 ετων περιπου.
Τ ι γινεται? Με ολους τους διακοπτες κλειστους ριχνει το ρελε και υπαρχει διαρροη στην εξωτερικη επιφανεια του φουρνου.
Ανοιγοντας τον διακοπτη του φουρνου στην θεση που αναβει μονο το εσωτερικο λαμπακι, δεν υπαρχει διαρροη, δεν πεφτει το ρελε και οι εστιες που παιρνουν ρευμα απο τον φουρνο λειτουργουν κανονικα.
Λειτουργει και ο ανεμιστηρας του αερα αλλα χωρις ζεστο αερα.
Βγαζοντας την πανω αντισταση, λειτουργουν οι εστιες, δεν πεφτει το ρελε αλλα αναβει το προειδοποιητικο λαμπακι της συσκευης. Φυσικα δεν εχουμε φουρνο αφου εχει αποσυνδεθει η αντισταση.
Αυτα τα ολιγα.

Reaction score
1.090
Αν κατάλαβα καλά, όταν ανάβεις το λαμπάκι του φούρνου (με όλες τις αντιστάσεις συνδεδεμένες) ΔΕΝ πέφτει το ρελέ; Ενώ αν όλα είναι σβηστά, πέφτει το ρελέ;

υγ. Δεν ξέρω κάποιον για Αθήνα.

Reaction score
10
ειχα το ιδιο θεμα με την ιδια μαρκα .το προβλημα σε μενα ηταν τα λαστιχακια περιμετρικα της εστιας που με τα χρονια ειχαν φθορα και επετρεπαν να μπαινουν νερα μεσα.το προβλημα λυθηκε αφου την ανοιξαμε και βγαλαμε απο μεσα μισο κουβα νερο !

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
ειχα το ιδιο θεμα με την ιδια μαρκα .το προβλημα σε μενα ηταν τα λαστιχακια περιμετρικα της εστιας που με τα χρονια ειχαν φθορα και επετρεπαν να μπαινουν νερα μεσα.το προβλημα λυθηκε αφου την ανοιξαμε και βγαλαμε απο μεσα μισο κουβα νερο !
Ααα, η Sαινα έβαλε η ίδια το νερό μέσα. :D

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Βρηκα χθες εναν τεχνικο, ηρθε, την ειδε, δεν βρηκε τι εχει, την φορτωσε και θα με ειδοποιησει σημερα.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.333
Σε πήρα τηλ χθες δεν με πήρες πίσω (ςςςτ, σάτυρε!)

Τέτοιας ηλικίας συσκευή επειδή πιθανόν να μην υπάρχουν και ανταλλακτικά θα καλούσα μόνο το επίσημο service της εταιρείας. Δυστυχώς "δεν έχω εύκολη επαφή¨στο service, αν τα βρεις σκούρα ρίξε τηλέφωνο.
Καλή τύχη...και να παίρνεις πίσω, είναι ωραία :roflmao::roflmao::roflmao:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Σε πήρα τηλ χθες δεν με πήρες πίσω (ςςςτ, σάτυρε!)

Τέτοιας ηλικίας συσκευή επειδή πιθανόν να μην υπάρχουν και ανταλλακτικά θα καλούσα μόνο το επίσημο service της εταιρείας. Δυστυχώς "δεν έχω εύκολη επαφή¨στο service, αν τα βρεις σκούρα ρίξε τηλέφωνο.
Καλή τύχη...και να παίρνεις πίσω, είναι ωραία :roflmao::roflmao::roflmao:
Ποτε με πηρες δεν εχω κληση ξαναπαρε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster