ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ!!!

Reaction score
33
Τέλος στις ατέλειωτες ώρες δουλειάς, τέλος στα προβλήματα!!!"happy_1"

Αγαπητοί συμφορουμίτες σήμερα έλαβα μια ειδοποίηση με e-mail (ότι κέρδισα στο
South African 2010 World Cup Bid Lottery Award International programs ποσό ύψους £520,000.00 !!!! το καταπληκτικό είναι ότι δεν έλαβα μέρος στη λοταρία αυτή!!! με επιλέξανε χωρίς να ξέρω και κέρδισα!!!! ΝΑΙ! Αυτή είναι τύχη (να κερδίσεις το λότο χωρίς να παίξεις λότο!!! wow!!!
Το καταπληκτικότερο όλων είναι οτι είναι πανεύκολο να μου στείλουν τα λεφτά!!! απλά πρέπει να πάρω τηλέφωνο κάποιον κύριο MR. JONATHAN KAWE στη νότια αφρική και να του δώσω τα στοιχεία του τραπεζικού μου λογαριασμού!! Τόσο εύκολα!!! Χωρίς γραφειοκρατείες κλπ...
Μόνο σας παρακαλώ πολυ μη το πείτε πουθενα γιατι για λόγους ασφαλείας μου είπαν να μη το πω πουθενα!!
"For security reasons, we advice all winners to keep this information confidential from the public until your claim is processed and your prize released to you. This is part of our security protocol to avoid dual claiming and unwarranted taking advantage of this program by non-participant or unofficial personnel."
Ξέρω όμως οτι εσείς κρατάτε μυστικά και έτσι θα μείνει μεταξύ μας!!!
Το πρώτο πράγμα που θα κάνω με αυτά τα λεφτά είναι μια καλή κρουαζιέρα

Υ.Γ.
1. Μα καλά αυτή η παλιά απάτη πιάνει ακόμα??
2. Όποιος θέλει να κάνει πλάκα στον κ. KAWE το e-mail του είναι [email protected] (μπορείτε να κάνετε ότι τσιμπίσατε κλπ)
3. Αυτή η περίπτωση δεν είναι που ένας λ@λ@κας απο την αυστραλία πήγε επιτόπου να πάρει τα λεφτά του και τον απαγάγανε και ζητάγανε λύτρα απο την οικογένειά του? (εγώ δεν θα πλήρωνα λύτρα για κάποιον ΤΟΣΟ χαζό...θα τους έστελνα όμως το κατι τις μου για να τον κρατήσουν και να τον χαίρονται!! εσείς?)

Reaction score
4
Λυτρα? Ποιος πληρωνει σημερα λυτρα? ΚΑΝΕΙΣ !!!
Εγω ζητησα απο τον Μελιδη 50.000 ευρω για τον six και η απαντηση του ηταν ''Ποσοοοο ??? Κρατα τον''

Οι απαγωγες δεν πληρωνουν σημερα ... :-(

Reaction score
173
Απάντηση: Re: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ!!!

Λυτρα? Ποιος πληρωνει σημερα λυτρα? ΚΑΝΕΙΣ !!!
Εγω ζητησα απο τον Μελιδη 50.000 ευρω για τον six και η απαντηση του ηταν ''Ποσοοοο ??? Κρατα τον''

Οι απαγωγες δεν πληρωνουν σημερα ... :-(
Δεν του εκανες παζαρια;

Reaction score
14
νιγηριάνοι εστελνα και στέλνουν ακόμα, μαιλ και αλληλογραφία, οτι εχουν 30 εκατομύρια απο την NNPC (Nigerian National Petroleum Corporation) και αυτά τα λεφτά πρεπει να πάνε σε λογαριασμό στο εξωτερικό, και το μονο που θελουν ειναι να εχουν εναν εμπιστο (που δεν τον εχουν ξαναδεί ποτέ!!!) για να κανουν Money laundering!!!!!

Εσύ τσιμπάς, αρχίζεις αλλισβερίσια και κάποια στιγμή σου λένε ειμαστε 3, απο την Νιγηρία αλλά επειδή εδώ όλα παρακολουθούνται καλό είναι να ερθουμε στην χώρα σου (Ελλάδα) για να υπογράψουμε και όλα τα χαρτιά. Εσύ τους βγάζεις 3 αεροπορικά εισητήρια (μπιζνακλας γιατί είναι χλιδάτοι!!) και τους τα στέλενεις PTA. Αυτοί πάνε στην αεροπορική εταιρία και κανουν cash-in τα εισιτήρια, και βάζουν 5000 δολλάρια χοντρά χοντρά στην τσεπάρα τους την μάυρη!!!!

Και εσύ απορείς γιατί πάς στο αεροδρόμιο και οι δικοί σου μάυροι μπίζνα πάρτνερζ δεν ερχονται ποτέ!!!! ΚΟΡΟΙΔΑ!!!!!

Reaction score
2
Και γω ρε ψειρα, τι κ*λοφαρδια ειναι αυτη ρε. Να παμε να ριξουμε κανενα στοιχημα.

:mrgreen:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Εγω σε οποιο site μπαινω παντα μου καθεται και ειμαι ο 10.000 visitor :happy_8:
Και γω ρε ψειρα, τι κ*λοφαρδια ειναι αυτη ρε. Να παμε να ριξουμε κανενα στοιχημα.
:mrgreen:
Ποιος σας κάθεται βρε παιδιά? Να προσέχετε..."happy_1"

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ!!!

Τι παζαρια? 20 ευρω μου εδινε ο Μιχαλης.

20 e ? Δηλαδη ουτε να μεταφορικα δεν πληρωσε να του τον στειλεις πακετο..

Λυπαμαι φιλε μου αλλα πρεπει να μαθεις παιζεις τα χαρτια σου σωστα...

Προφανως ο Μελιδης διεκρινε την απογνωση στη φωνη σου και ηξερε οτι δεν θα αντεχες ουτε μια μερα ακομα ..παρεα με τον SIX...η απλως βρεθηκε σε διλλημα....να ασχοληθει με την τραγικη αυτη κατασταση..η να συνεχισει το ψησιμο των μπιφτεκιων και το τηγανισμα των σαγανακιων...

Ειναι σκληρη η ζωη πολλες φορες .....για τους κακομοιρους απαγωγεις :cool_11:

Reaction score
1.213
Ποιος σας κάθεται βρε παιδιά? Να προσέχετε..."happy_1"

Πεστα βρε Μαρια...10.000 βιζιτες και παντα καθεται στον pseiras ?? Kαι να μην θελω δεν γινεται...το μυαλο μου παει στο πονηρο !!! :cool_11:

Μηπως κρυβετε τιποτα κυριοι ?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ!!!

Τι παζαρια? 20 ευρω μου εδινε ο Μιχαλης.

ο απαγωγέας συνοδηγός και το "θύμα" οδηγούσε....!!!!!!!!!

μιλάμε για ΤΟ κορυφαίο εγκληματικό μυαλό!!!!!!!!!!

Reaction score
4
Ειδες που εισαι ανοητος ?
Επιτηδες σε αφησα να οδηγησεις σε περιπτωση που μας σταματαγε η αστυνομια. Λες να πιστευαν μετα οτι ο απαγωγεας ημουν εγω?

Reaction score
0
Ειδες που εισαι ανοητος ?
Επιτηδες σε αφησα να οδηγησεις σε περιπτωση που μας σταματαγε η αστυνομια. Λες να πιστευαν μετα οτι ο απαγωγεας ημουν εγω?
σβήσε το ζωνιανό ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.924
Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ!!!

Σιγά μην έδινα πάνω από 20 ευρώ για ένα ρεμάλι του shoutbox.

Εγώ δεν δίνω στον άγιο λιβάνι.

Reaction score
4
Re: Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ!!!

Σιγά μην έδινα πάνω από 20 ευρώ για ένα ρεμάλι του shoutbox.

Εγώ δεν δίνω στον άγιο λιβάνι.
Κατσε να ειχε κανα τσουβαλι καρβουνα και να ειχες μεινει εσυ , θα σου ελεγα... :cool_11:

Reaction score
33
Re: Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ!!!

Α ρε Chris, να αρχισουμε να κανουμε παρεα, να δουμε πως θα τα φαμε!:cool_11:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=42241

Και εμένα αυτό με απασχολεί μόνο...ΠΩΣ θα φάω όλα αυτά τα λεφτά....
Φαντάζομαι ότι όπου νάναι φτάνουν. Περιτό να πω ότι ήδη παραιτήθηκα απο τη δουλειά μου, αγόρασα σπίτι, ηλεκτρικές συσκευές, αυτοκίνητο κλπ υπογράφοντας ότι συμβόλαιο μου εμφάνιζαν...(σιγά τώρα που περιμένω τόσα λεφτά μη διαβάζω τα ψιλά γράμματα στα συμβόλαια). :crazy_1:
Θα πάω αργότερα στην τράπεζα να δω... )(

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.762
Members
38.608
Νεότερο μέλος
satmen