ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΜΠΗΚΕ !

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Επιτελους...μπηκε το περιβοητο ηχοσυστημα, σημερα, στον Ανδρεα Δραγκιωτη, και αποτελειται απο:
α) Pioneer deh P88RS
β) ηχεια διαιρουμενα SEAS lotus
γ) σαμπγουφερ Focal 12''σε κουτα
ε)ενισχ. Helix B4 prec.
στ) ηχεια πισω εταζερας παρεμειναν κατι Kenwood

Πρωτες εντυπωσεις κατα την επιστροφη αποψε, που βεβαια δεν ειναι δυνατο ναναι ολοκηρωμενες. Κατ΄αρχην ο ενισχυτης εχει τσαγανο και περιορισθηκε η ισχυς με τις καταλληλες ρυθμισεις πριν ξετιναξει τα ηχεια! Ο Παναγ. Κροκος κατι εχει να πει!)
Τα SEAS αν και τωρα πρωτοεπαξαν, φανερωσαν ενα καλο προσωπο. Η αποδοση στις φωνες ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ και παιζουν πολυ στιβαρα, οταν δε στρωσουν θα εχουμε τις αναλογες εντυπωσεις,
Το rsd/mp3 P88 πρεπει να ειναι πολυ καλο και σταθερο.
Οπως [ροειπα πιο τεκμηριωμενες εντυπωσεις εν καιρω.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΜΠΗΚΕ !

Kαλορίζικο το σύστημα!
Στα "χαρτιά" φαίνεται κούκλικο (αν και, να πω την αμαρτία μου, τα ηχεία της εταζέρας θα τα έβγαζα!)...
Περιμένουμε αναλυτικότερη περιγραφή μετά απο κάποιες μέρες που θα έχουν στρώσει οι μονάδες!

Reaction score
5
Καλορίζικο Βαγγέλη! Νομίζω οτι πολύ καλή και η επιλογή του ενισχυτη (αντί για τον Audison ;-) )

Reaction score
41
γειά σου φίλε lakis.
Στον Ανδρέα πήγα και εγώ πριν μερικά χρόνια μέσω γνωστού. Ο άνθρωπος δεν παίζεται. Τρομερός.
Το σύστημά μου παίζει ακόμα το ίδιο καλά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Με τον ενισχυτή παίζουν τα διαιρούμενα και το sub. Στην εταζέρα τα οβάλ πρέπει να παίζουν με την πηγή. Και εγώ έτσι τα έχω αφήσει δεν με ενοχλούν γιατί χάνονται από τα μπροστινά. Μπορεί να είναι και χαμηλωμένα δε θυμάμαι τώρα.
Βέβαια εγώ τα είχα κάνει βήμα-βήμα (γύρω στο 6μηνο πήρε) και έβλεπα/μάθαινα σιγά σιγά διαφορές.
Αν άλλαξες από εργοστασιακά κατευθείαν στο παραπάνω σετ (αυτό έκανες φαντάζομαι) οι διαφορές θα είναι τεράστιες σίγουρα.

Το σίγουρο είναι οτι όταν δίνεις και αρκετά χρήματα πρέπει να διασφαλίζεις και όσο το δυνατόν λιγότερους τριγμούς ή και καθόλου (οκ για αμάξι μιλάμε).
Καλορίζικο!

Reaction score
41
Ευάγγελε!!!!!!!
Καλές ακροάσεις παλικάρι μου......:crazy_3: :cool_4:
Θα χαλάσεις πολλά € σε βενζίνη αυτή την περίοδο.......
Και για ρυθμίσεις, με μοτέρ και κλιματιστικό ανοικτό θα πεις τον Δεσπότη Παναγιώτη!!! :crazy_3: :cool_4: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΜΠΗΚΕ !

Καλορίζικο Βαγγέλη! Νομίζω οτι πολύ κακή και η επιλογή του ενισχυτη (αντί για τον Audison ;-) )
Καλοριζικο φιλε. Αλλα οπως λεει και ο Λαμπρος σαφώς καλυτερα είναι από εναν Audison!~!

:happy_4::happy_4:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.099
Καλοριζικο φιλε. Αλλα οπως λεει και ο Λαμπρος σαφώς καλυτερα είναι από εναν Audison!~!

Πότε θα το φας το ban εσύ...

Βαγγέλη καλές ακροάσεις.

Reaction score
0

Πότε θα το φαω το ban εγω που αλλαζω τα ποστ των χρηστων!!!!!!!!!!!...

Βαγγέλη καλές ακροάσεις.
ε δικιο εχεις, με αυτα που κανεις θα επρεπε να ντρεπεσαι :crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

στρωνε στρωνε εχουμε δουλεια!
Στρωνω στρωνω! Ηδη εβγαλα την κυρα απο το αυτοκινητο και τη στελνω με το ΚΤΕΛ!!!
Χθες το δοκιμασα με το "The Wall" Φοβερη εμπειρια για ηχο στο αυτοκινητο, μου θυμισε παλιες οικιακες στερεοφωνικες απολαυσεις προ h.c. !!!
Πολλες ρυθμισεις ομως παιδες, κατι σαν... Optoma 72!!!Κι ελεγα να παρω κατι...απλο!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.212
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος