ΕΡΤ Ψηφιακή χωρίς ψηφιακό δέκτη;

Reaction score
2
Μια φίλη μου που είναι απο τον Βόλο, μου είπε οτι ο πατέρας της έπιασε τα κανάλια της ψηφιακής
χωρίς να έχουν δέκτη DVB-T.

Είναι δυνατόν αυτό;

Reaction score
0
Ίσως έχει ενσωματωμενο δέκτη η τηλεόραση της και δεν το γνωρίζει.

Reaction score
2
Το σκέφτηκα αλλά μιλάμε για παλιά crt τηλεόραση...

Μήπως υπάρχει και αναλογική εκπομπή τώρα στην αρχή;

Reaction score
6
Στο Βόλο και στα περίχωρά του ο πομπός του Πηλίου δεν έχει την κάλυψη που θα έπρεπε (λόγω γεωγραφικών περιορισμών) και η ΕΡΤ (για να κατοχυρώσει κιόλας τις συχνότητες εκπομπής), εκπέμπει αναλογικά τα 3 ψηφιακά της κανάλια (Cine+,Sport+,Πρίσμα)....Το ξέρω γιατί έχω σπίτι έξω από τον Βόλο και πιάνω μόνο "αναλογικά" τα ψηφιακά κανάλια... :-(
Δυστυχώς είναι ένα από τα παράδοξα της μετάβασης στην ψηφιακή εκπομπή...

Reaction score
1
Εγώ πάλι είχα διαβάσει στο Satleo ότι πρόκειται για ιδιώτη που εκπέμπει κατά διαστήματα κάποιο από τα 3 κανάλια ...

Reaction score
6
Όχι, η εκπομπή γίνεται από την ΕΡΤ (από τον πομπό του Σωρού που βρίσκεται απένταντι από τον Βόλο και καλύπτει όλα τα παράλια του Παγασητικού και την πόλη του Βόλου) καθαρά για να κατοχυρώσει τις συχνότητες για όταν θα βάλει τους ψηφιακούς πομπούς....

Reaction score
4.909
Δεν νομίζω να είναι τοπικός πομπός ή υπάρχουν περισσότεροι απο ένας αναλογικοί πομποί που μεταδίδουν ψηφιακά κανάλια. Συγκεκριμένα τα πεθερικά μου σε χωριό του κάμπου της Λαρισας πιάνουν κανονικά και αναλογικά το Σπορτ+ και σίγουρα όχι απο τοπικό πομπό του Βόλου. Και μέσα στην Λαρισα η λήψη του ιδίου καναλιού είναι άψογη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo