ΕΡΤ ψηφιακή και 16/9 - ποτέ;

Reaction score
0
Ας κάνουμε κάτι να αλλάξει αυτό το πετσοκομμένο και αρχαίο 4/3 σε 16/9.

Δεν θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, δείτε μόνο τους αγώνες του Ολλανδικού πρωταθλήματος!!!

Reaction score
5
Δηλαδή τι θες να κάνουμε; Να φτιάξουμε μια μηχανή του χρόνου και να πάμε καμμιά 10αριά χρόνια μπροστά;
Ως γνωστόν, το καλό πράγμα αργεί να γίνει (στην Ελλάδα)!!!
:lol:

VG

Reaction score
0
Υπομονη,ολα δικα σας τα θελετε εσεις οι νεοι.
Οταν και στο τελευταιο βοσκοτοπι μπει TV HD 50'', τοτε η ΕΤ θα ασχοληθει σοβαρα με το θεμα.

Reaction score
3
Απλά, θα βλέπουμε μόνο από DVD και δορυφορική (όποιος διαθέτει).
Την ΕΡΤ θα την ανοίγουμε μόνο για ειδήσεις.

Reaction score
786
Μα... 16:9 δεν εχουμε και τωρα? Εγω τουλαχιστον βλεπω ολους τους γνωστους μου με wide, να βλεπουν τηλεοραση με γεματο απ'ακρη σ'ακρη καδρο

:D

Reaction score
3
με γεματο απ'ακρη σ'ακρη καδρο
Μπορείς φυσικά να δεις το 4:3 σαν 16:9 (όπως κάνω κι εγώ) με το zoom (ή όπως αλλιώς το λέει η κάθε εταιρία), αλλά χάνεις εικόνα πάνω και κάτω.

Reaction score
0
Δηλαδή τι θες να κάνουμε; Να φτιάξουμε μια μηχανή του χρόνου και να πάμε καμμιά 10αριά χρόνια μπροστά;
Ως γνωστόν, το καλό πράγμα αργεί να γίνει (στην Ελλάδα)!!!
Υπομονη,ολα δικα σας τα θελετε εσεις οι νεοι.
Οταν και στο τελευταιο βοσκοτοπι μπει TV HD 50'', τοτε η ΕΤ θα ασχοληθει σοβαρα με το θεμα.
Μα... 16:9 δεν εχουμε και τωρα? Εγω τουλαχιστον βλεπω ολους τους γνωστους μου με wide, να βλεπουν τηλεοραση με γεματο απ'ακρη σ'ακρη καδρο

Ένας λόγος που άνοιξα το θέμα ήταν και αυτός. Μιλάμε για πολύ χιούμορ στο φόρουμ. :lol: Άπαιχτοι (Unpectable αγγλιστί)
Πάντως να θυμίσω, οτι μετά από πολύ κλάμα απ' τη μεριά μας η ΕΡΤ(ΝΕΤ) αποφάσισε να δείχνει Ομάδες, Σκορ και Χρόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο.
Νομίζω οτι ένα γύρισμα στο κουμπάκι φτάνει...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Μια μεσοβεζικη λυση ειναι το 14:9 οπου δεν χανονται πολλα. Με 16:9 απο προβολη 4¨3 ολα ειναι κοντοχοντρα παραμορφωμενα και συν χασιμο οθονης. Αρα για μεγαλη εικονα αντι για τιβι wide μονον ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ εστω και σε 4:3!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis