ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.255
Nα τα βλέπεις όλα.Με προκαλούν γιαυτό απαντάω έτσι.Οχι επειδή ορισμένοι έχουν 15000 ποστ μπορέι να κάνουν τον εξυπνο.
ΟΚ. Ό,τι πεις.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.626
ενισχυτής MARATZ NR1608
- HXEIA FOCAL CHORUS 716(MΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ-ΚΕΝΤΡΙΚΟ)
- subwoofer jbl arena 100sub
Φαντάζομαι πως δεν εννοείτε πως θα βάλετε πέντε 716 γύρω-γύρω. Τη συγκεκριμένη σειρά θα τη βρείτε εδώ. Βάλτε ένα 700cc στο κέντρο και δύο 700SR ως περιφερειακά. Όμως, πάρτε δύο subwoofer. Όχι ένα. Δύο.

Reaction score
9
Φαντάζομαι πως δεν εννοείτε πως θα βάλετε πέντε 716 γύρω-γύρω. Τη συγκεκριμένη σειρά θα τη βρείτε εδώ. Βάλτε ένα 700cc στο κέντρο και δύο 700SR ως περιφερειακά. Όμως, πάρτε δύο subwoofer. Όχι ένα. Δύο.
εννοειται πως θα βάλω αυτή τη σειρά με τέσσερα ηχεία και ενα κεντρικό συν το sub που μου πρότεινε ο ηχολήπτης.(focal 706 και κεντρικό cc700)και sub το jbl arena 100p.
Δεν κατάλαβα γιατί να πάρω δύο sub.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.316
Ας κοιτάξουμε μόνο το θέμα που μας απασχολεί:

Από ότι κατάλαβα, μας ενδιαφέρει ένα καλό σύστημα 5,1.
΄Το αναφέρω αυτό διότι με σχετικά μικρό ποσό, μπορούμε να αποκτήσουμε ένα καλό σύστημα, όχι όμως τελευταίας τεχνολογίας.
Έτσι για ενισχυτή, αντί να διαθέσουμε 1000 1200 ευρώ, (τέτοιας αξίας απαιτείται για τον χώρο σου) εύκολα μπορούμε να βρούμε, εδώ μέσα, κάποιον μεταχειρισμένο με το 50 - 60% της αρχικής αξίας, δύο - τριών ετών . (Για να εκμεταλλευτούμε πλήρως τις νέες τεχνολογίες, δεν φτάνουν με κανένα τρόπο τα 5,1 ηχεία, άρα δεν είναι άσχημη η ιδέα μεταχειρισμένου μηχανήματος).

Ηχεία τώρα. Επειδή δεν νοείται home cinema χωρίς sub, ένα σαν αυτό πχ https://www.skroutz.gr/s/6150406/Klipsch-R-12SW-Subwoofer.html θα λύσει αρκετά προβλήματα, βοηθώντας τα ηχεία που έχεις ήδη...Ξεκινάς λοιπόν έτσι, και μελλοντικά ανεβαίνεις κατηγορία, αλλάζοντας απλώς ηχεία. (Μόνο αν νιώθεις κάτι να σου λείπει στον ήχο δηλαδή) .

Reaction score
9
Ας κοιτάξουμε μόνο το θέμα που μας απασχολεί:

Από ότι κατάλαβα, μας ενδιαφέρει ένα καλό σύστημα 5,1.
΄Το αναφέρω αυτό διότι με σχετικά μικρό ποσό, μπορούμε να αποκτήσουμε ένα καλό σύστημα, όχι όμως τελευταίας τεχνολογίας.
Έτσι για ενισχυτή, αντί να διαθέσουμε 1000 1200 ευρώ, (τέτοιας αξίας απαιτείται για τον χώρο σου) εύκολα μπορούμε να βρούμε, εδώ μέσα, κάποιον μεταχειρισμένο με το 50 - 60% της αρχικής αξίας, δύο - τριών ετών . (Για να εκμεταλλευτούμε πλήρως τις νέες τεχνολογίες, δεν φτάνουν με κανένα τρόπο τα 5,1 ηχεία, άρα δεν είναι άσχημη η ιδέα μεταχειρισμένου μηχανήματος).

Ηχεία τώρα. Επειδή δεν νοείται home cinema χωρίς sub, ένα σαν αυτό πχ https://www.skroutz.gr/s/6150406/Klipsch-R-12SW-Subwoofer.html θα λύσει αρκετά προβλήματα, βοηθώντας τα ηχεία που έχεις ήδη...Ξεκινάς λοιπόν έτσι, και μελλοντικά ανεβαίνεις κατηγορία, αλλάζοντας απλώς ηχεία. (Μόνο αν νιώθεις κάτι να σου λείπει στον ήχο δηλαδή) .
Δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω ενισχυτή προς το παρών.Και αν άλλζα δεν θα έπαιρνα μεταχειρισμένο.Και το sub που μου προτείνεις ειναι ακριβό για το δικό μου πορτοφόλι.Ευχαριστώ πάντως για το σχόλιο σου.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.316
Μ
Δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω ενισχυτή προς το παρών.Και αν άλλζα δεν θα έπαιρνα μεταχειρισμένο.Και το sub που μου προτείνεις ειναι ακριβό για το δικό μου πορτοφόλι.Ευχαριστώ πάντως για το σχόλιο σου.
Οκ το καταλαβαίνω.
Ο yamaha κατ εμέ δεν είναι άσχημος. Όμως πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάξεις για κάποιο sub. Έστω και μεταχειρισμένο. Ή και καινούργιο, πχ : https://technosound.gr/jamo-sub-210/

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Ο ενισχυτης σου απο το τι γραφει - μεχρι το τι ειναι
και μεχρι να δεις πτι πραγματι ειναι ....ειναι κατι που θελει ψαξιματακι....
Το 2003 λοιπον πουλησα ενα πιονερο 2011 με 120 βατ στο καναλι.......
ενταξει τα 2 καναλια τα ειχε (ας πουμε)
Αν τον ακουγες με ενα τελικακο ροτελ 1075 = 120 βατ στο καναλι
θα εβλεπες οτι ο πιονερος ηταν ο φτωχος συγγενης......πολυ φτωχος με ενα καναδεζικο ηχειο 90db ευαισθησια......
Αν και οποτε μπορεσεις βαλε ενα τελικακο .......καλυτερα πραματα θα ακουσεις.....οτι ηχειο και αν εχεις μπροστα του........

Reaction score
1.060
Καλημερα , σε καινουρια μπορεις να δεις την σειρα της Qaccoustics
3050 Μπροστα
3090 κεντρικο
3020 πλαινα
Σαμπ Jbl Arena 100p . Θα σε παει γυρω στα 1500 .
Καλη αναζητηση.

Reaction score
9
Μ

Οκ το καταλαβαίνω.
Ο yamaha κατ εμέ δεν είναι άσχημος. Όμως πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάξεις για κάποιο sub. Έστω και μεταχειρισμένο. Ή και καινούργιο, πχ : https://technosound.gr/jamo-sub-210/
και αυτο το sub ειναι ωραίο.αλλά μου πρότειναν JBL ARENA.ειδωμεν.
[DOUBLEPOST=1537281535][/DOUBLEPOST]
Καλημερα , σε καινουρια μπορεις να δεις την σειρα της Qaccoustics
3050 Μπροστα
3090 κεντρικο
3020 πλαινα
Σαμπ Jbl Arena 100p . Θα σε παει γυρω στα 1500 .
Καλη αναζητηση.
Ακριβώς αυτό το sub μου πρότειναν.τα ηχεία αυτά δεν τα ξέρω καθόλου.thanks για το σχόλιο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.555
Members
38.460
Νεότερο μέλος
the saint