wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.255
ΟΚ. Ό,τι πεις.Nα τα βλέπεις όλα.Με προκαλούν γιαυτό απαντάω έτσι.Οχι επειδή ορισμένοι έχουν 15000 ποστ μπορέι να κάνουν τον εξυπνο.
ΟΚ. Ό,τι πεις.Nα τα βλέπεις όλα.Με προκαλούν γιαυτό απαντάω έτσι.Οχι επειδή ορισμένοι έχουν 15000 ποστ μπορέι να κάνουν τον εξυπνο.
Φαντάζομαι πως δεν εννοείτε πως θα βάλετε πέντε 716 γύρω-γύρω. Τη συγκεκριμένη σειρά θα τη βρείτε εδώ. Βάλτε ένα 700cc στο κέντρο και δύο 700SR ως περιφερειακά. Όμως, πάρτε δύο subwoofer. Όχι ένα. Δύο.ενισχυτής MARATZ NR1608
- HXEIA FOCAL CHORUS 716(MΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ-ΚΕΝΤΡΙΚΟ)
- subwoofer jbl arena 100sub
εννοειται πως θα βάλω αυτή τη σειρά με τέσσερα ηχεία και ενα κεντρικό συν το sub που μου πρότεινε ο ηχολήπτης.(focal 706 και κεντρικό cc700)και sub το jbl arena 100p.Φαντάζομαι πως δεν εννοείτε πως θα βάλετε πέντε 716 γύρω-γύρω. Τη συγκεκριμένη σειρά θα τη βρείτε εδώ. Βάλτε ένα 700cc στο κέντρο και δύο 700SR ως περιφερειακά. Όμως, πάρτε δύο subwoofer. Όχι ένα. Δύο.
Δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω ενισχυτή προς το παρών.Και αν άλλζα δεν θα έπαιρνα μεταχειρισμένο.Και το sub που μου προτείνεις ειναι ακριβό για το δικό μου πορτοφόλι.Ευχαριστώ πάντως για το σχόλιο σου.Ας κοιτάξουμε μόνο το θέμα που μας απασχολεί:
Από ότι κατάλαβα, μας ενδιαφέρει ένα καλό σύστημα 5,1.
΄Το αναφέρω αυτό διότι με σχετικά μικρό ποσό, μπορούμε να αποκτήσουμε ένα καλό σύστημα, όχι όμως τελευταίας τεχνολογίας.
Έτσι για ενισχυτή, αντί να διαθέσουμε 1000 1200 ευρώ, (τέτοιας αξίας απαιτείται για τον χώρο σου) εύκολα μπορούμε να βρούμε, εδώ μέσα, κάποιον μεταχειρισμένο με το 50 - 60% της αρχικής αξίας, δύο - τριών ετών . (Για να εκμεταλλευτούμε πλήρως τις νέες τεχνολογίες, δεν φτάνουν με κανένα τρόπο τα 5,1 ηχεία, άρα δεν είναι άσχημη η ιδέα μεταχειρισμένου μηχανήματος).
Ηχεία τώρα. Επειδή δεν νοείται home cinema χωρίς sub, ένα σαν αυτό πχ https://www.skroutz.gr/s/6150406/Klipsch-R-12SW-Subwoofer.html θα λύσει αρκετά προβλήματα, βοηθώντας τα ηχεία που έχεις ήδη...Ξεκινάς λοιπόν έτσι, και μελλοντικά ανεβαίνεις κατηγορία, αλλάζοντας απλώς ηχεία. (Μόνο αν νιώθεις κάτι να σου λείπει στον ήχο δηλαδή) .
Οκ το καταλαβαίνω.Δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω ενισχυτή προς το παρών.Και αν άλλζα δεν θα έπαιρνα μεταχειρισμένο.Και το sub που μου προτείνεις ειναι ακριβό για το δικό μου πορτοφόλι.Ευχαριστώ πάντως για το σχόλιο σου.
και αυτο το sub ειναι ωραίο.αλλά μου πρότειναν JBL ARENA.ειδωμεν.Μ
Οκ το καταλαβαίνω.
Ο yamaha κατ εμέ δεν είναι άσχημος. Όμως πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάξεις για κάποιο sub. Έστω και μεταχειρισμένο. Ή και καινούργιο, πχ : https://technosound.gr/jamo-sub-210/
Ακριβώς αυτό το sub μου πρότειναν.τα ηχεία αυτά δεν τα ξέρω καθόλου.thanks για το σχόλιο.Καλημερα , σε καινουρια μπορεις να δεις την σειρα της Qaccoustics
3050 Μπροστα
3090 κεντρικο
3020 πλαινα
Σαμπ Jbl Arena 100p . Θα σε παει γυρω στα 1500 .
Καλη αναζητηση.