ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ POWERSTRIP

Reaction score
6
Ειναι συμβατο το prstrip με intergrade graphic controller?Αν οχι υπαρχει καποιο αντιστοιχο προγραμμα?

Reaction score
6
Aπαντω στον εαυτο μου(και για οποιο αλλο ενδιαφερομενο) αφου το εψαξα ολη τη νυχτα. ΟΧΙ. Το νεο ερωτημα τωρα.Ξερει καποιος κανενα προγραμμα ωστε να μπορω να κανω custom analysis σε laptop που εχει integade graphic controller(οχι καρτα γραφικων) η οποια υποστηριζει 1280Χ800 και οχι 1280χ720 που θελω να παρω στην VGA?

Reaction score
1
Τι drivers χρησιμοποιεί αυτός ο κόντρόλερ ; Οι νέοι της NVIDIA υποστηρίζουν τρελές αναλύσεις, με αποτέλεσμα σε αυτές να είναι πλέον περιττό το powerstrip .

Reaction score
6
Ο controller ειναι της intel και οi drivers ειναι της intel επισης.Ξερεις αν μπορω να χρησιμοποιησω drivers της nvidia?

Reaction score
1
Στο δικό μου σύστημα το powerstrip δεν προσφέρει τίποτε. Δοκίμασα να ρυθμίσω την ανάλυση στον προβολέα με αυτό, αλλά τζίφος. Τυπικά υποτίθεται ότι είχα σετάρει τον προβολέα στην επιθυμητή ανάλυση. Ο προβολέας είναι συνδεμένος στη DVI , αλλά ταυτόχρονα έχω συνδεμένη και την οθόνη στη VGA και ως κύρια οθόνη έχω την οθόνη , ενώ η κάρτα είναι ρυθμισμένη σε dual display , όπου υποτίθεται ότι κάθε display διατηρεί δική του ανάλυση και ρυθμίσεις.
Ωστόσο όταν αρχίζουν να παίζουν τα powerDVD ή Win DVD ο προβολέας δείχνει ότι η ανάλυσή του αλλάζει σε 800 x 600 / 85 Hz και η ανάλυση που είχε ρυθμιστεί με το powerstrip σε 854 x 480 / 50 Hz πάει περίπατο ...

Reaction score
6
Οταν συνδεω τον προβολεα με την καρτα γραφικων του ντεσκτοπ(Geforce 5700fx) στην DVI ,παιζει τζετ αλλα αυτο το μπου..... το laptop δεν βγαζει 1280Χ720 με τιποτα.Τι παθαινουν οι γυναικες αμα βλεπουν υπολογιστη στο σαλονι?Ουτε γκομενα να φερναμε.Αναγκαστηκα και πηρα το DENNON 2910

Reaction score
1
labri said:
Οταν συνδεω τον προβολεα με την καρτα γραφικων του ντεσκτοπ(Geforce 5700fx) στην DVI ,παιζει τζετ αλλα
Με τι πρόγραμμα σου παίζει τζετ; Γιατί εμένα με powerdvd 6 και windvd 6 δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε ...

Reaction score
0
Όλοι οι DLP με το τσιπ HD2+ -και ειδικά ο 8700+ που υποφέρει από αποπλέκτη και scaler- χρειάζονται απαραίτητα το powerstrip για να πετύχεις το 1:1 mapping και φυσικά ανάλυση 1280x720. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάθε σωστά στημένο HTPC είναι να θέτει εκτός λειτουργίας τον αποπλέκτη και τον scaler του προβολέα.

Το windvd6 και το powerdvd είναι προγράμματα απλώς για να ξεκινήσει κανείς. Το αποτέλεσμα στην εικόνα είναι εφάμιλλο και σε κάποιους τομείς της εικόνας ελαφρά καλύτερο από τα κορυφαία player της αγοράς. Αλλά ούτε κατά διάνοια μπορούν να συγκριθούν με τον συνδυασμό zoom + dscaler + ffdshow, όπου η εικόνα πραγματικά απογειώνεται. Το windvd6 επίσης θέλει άμεσα μόλις εγκατασταθεί ρύθμιση του contrast με το DVE, γιατί με τις δικές του ρυθμίσεις παίζει εντελώς λάθος με αποτέλεσμα να καίει τα λευκά.

Reaction score
6
Shelter αν δεν βαριεσαι δωσε ενα πολυ πολυ προχειρη περιγραφη για zoom+dscaler+ffdshow .Τα τρια προγραμματα τα κατεβασα αλλα οι οδηγιες που βρηκα δεν ειναι πολυ κατατοπιστικες

Reaction score
1
Shelter @ 1/5/2005 said:
ούτε κατά διάνοια μπορούν να συγκριθούν με τον συνδυασμό zoom + dscaler + ffdshow, όπου η εικόνα πραγματικά απογειώνεται.
Περί απογείωσης μιλούν όλοι για αυτό το συνδιασμό. Για τα settings που σου επιτρέπουν να δείς εικόνα χωρίς να σπάει η κίνηση δεν λέει κάποιος κάτι. Τα WinDVD και powerDVD παίζουν μόλις τα βάλεις , ενώ το zoom ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.666
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@