ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ : SONY KDL-32S2010-ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Reaction score
0
ΕΧΩ ΤΗ SONY 32S2010 Που εχει και ψηφιακό δέκτη. Η ερώτηση μου είναι άν και πως μπορώ να μπω στο μενού των ΄ψηφιακών καναλιών που ΄λένε πχ. ποια ταινία παίζει τώρα ποια έχει μετα κλπ. εχω την τηλεοραση αρκετό καιρό και δεν έχω καταφέρει να βρω αν γίνεται αυτό. αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει. ευχαριστώ πολυ. :)

Reaction score
0
Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ : SONY KDL-32S2010-ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Κατ' αρχήν καλώς ηλθες στη παρέα μας!

Μπες απο κάθε καναλι ψηφιακο που βρίσκεσαι στο αντίστοιχο teletext... εκει θα βρεις τις πληροφορίες που θέλεις.

Χαιρετώ!

Reaction score
0
Γεια σας
και εγω εχω την ιδια τηλεοραση οταν δηλωνω χωρα Ελλαδα και γλωσσα Ελληνικη βλεπω αναλογικα teletext καλα αλλα δεν βλεπω στα ψηφικα epg ουτε teletext.
Οταν δηλωνω χωρα πχ Ισπανια και γλωσσα Ελληνικη βλεπω αναλογικα teletext ακαταλαβίστικα αλλα βλεπω στα ψηφικα κανονικα epg και ακαταλαβίστικα teletext
Και για να κανω αλλαγη στις ρυθμισεις πρεπει να γυρισω στις εργοστασιακες δλδ πρεπει να ξαναπερασω τα καναλια

Reaction score
1
Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ : SONY KDL-32S2010-ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Πιθανόν να υπάρχει κάποιο νεότερο firm στην Sony , δεν ξέρω όμως εαν η διαδικασία είναι , έρχονται στο σπίτι σου και στο φορτώνουν , ή στην παίρνουν την τηλεόραση για κάποιο διάστημα ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm