ΕΡΩΤΗΣΗ για NOKIA 6085....

Reaction score
73
Σημερα πηρα το απλό ΝΟΚΙΑ 6085 για τη συμβια μου... που ηθελε κατι απλό..

Στη πρωτη του φόρτιση κλειστό... και οι δυο οθονες του ειναι νεκρές... δλδ
δεν δειχνουν την πληροφορια οτι φορτιζει...... τη μπατταρια...
Μονο αν ενεργοποιηθει το τηλ... δειχνει το εικονιδιο της μπατταριας οτι φορτιζει...

Κανενα κινητό που ειχα μεχρι τωρα ( ποτε ΝΟΚΙΑ) δεν ειχε τετοια συμπεριφορά..

Μηπως εχει κανεις σας ΝΟΚΙΑ 6085.... να μου πει... αν αυτό ειναι χαρακτηριστικό του 6085 η πρεπει να παω να το αλλαξω...

Ευχαριστω οποιον θελησει να με φωτισει...wall_1:crazy_1:

Reaction score
173
Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ για NOKIA 6085....

Δεν καταλαβα καλα,το προβλημα ειναι οτι δε φορτιζει κλειστο η οτι δεν εχει την ενδειξη της μπαταριας;

Reaction score
73
Re: Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ για NOKIA 6085....

Δεν καταλαβα καλα,το προβλημα ειναι οτι δε φορτιζει κλειστο η οτι δεν εχει την ενδειξη της μπαταριας;
Το πρόβλημα ειναι οτι οταν ειναι ειναι τελειως κλειστο το τηλ. και το βαζεις να φορτισει ... φορτιζει την μπατταρια...
ΑΛΛΑ οι δυο οθονες του ειναι μαυρες-νεκρες χωρίς καμμια ενδειξη οτι φορτιζει και κυριως χωρις ενδειξη οτι τελειωσε η φόρτιση
ωστε να ξερεις να το βγαλεις απο τον φορτιστη...

ΑΥΤΟ με κλειστό το τηλ. Αν το ενεργοποιησεις κανονικα... τότε δειχνει το εικονιδιο της μπατταριας να γεμιζει
με τον φορτιστη πάνω του...

Αυτο ρωταω αν ειναι χαρακτηριστικο των ΝΟΚΙΑ η ειναι χαλασμενο το κινητό γιατι θεωρω απαραδεκτο
να μην με ενημερωνει για το πως παει η φορτιση και αν φορτιζει... και ποτε τελειωσε...

Αν εχει κανεις ιδέα ας με φωτισει... γιατι εντός 7 ημερων στο ΓΕΡΜΑΝΟ εχω δικαιωμα να το παω πίσω...wall_1

Ευχαριστω...

Reaction score
173
Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ για NOKIA 6085....

Απ'οτι ξερω ολα τα Νοκια εχουν ενδειξη ακομη κι οταν ειναι κλειστα.
Οταν ολοκληρωθει η φορτιση κανουν κι ενα χαρακτηριστικο ηχο.
Τωρα αν κατι εχει αλλαξει σ'αυτο δεν ξερω.
Αν δε βρεις ακρη απο το manual κανε ενα τηλ. στο γερμανο

Reaction score
73
συμβουλή: να φορτίζεις πάντα ανοιχτά τα κινητά..:)
Για ποιο λογο...??? ....

παντως θελοντας να κανω την πρωτη 8-ωρη φορτιση το βραδυ....
εε δεν το ηθελα και ανοιχτό....!!! μια λαθος κληση και παει ο υπνος μου...:mad_2:

Reaction score
73
μπορείς να το βάλεις στο αθόρυβο προφίλ..;)
Αυτο που δεν καταλαβα... ειναι ποιος ο κινδυνος να φορτιζεις κλειστο το κινητό...
να το εχω ανοιχτο στη φορτιση αλλα γιατι...?

Reaction score
457
αν και ο φορτιστής σταματάει την φόρτιση όταν η μπαταρία γεμίσει...είναι σύνηθες να φορτίζουμε την μπαταρία με ανοιχτή την συσκευή ώστε η ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας να προστατεύει ουσιαστικά την μπαταρία από τον κίνδυνο ''υπερφόρτισης'' , ''ζεστάματος''...''έκρηξης'' κτλ...(φαντάζομαι καταλαβαίνετε το ύφος των λέξεων στα εισαγωγικά)

Reaction score
73
To θεμα έληξε.... τελικά μετα απο επικοινωνια στο τηλ. εξυπηρετησης της ΝΟΚΙΑ μου ειπαν οτι... οταν ειναι κλειστο
το 6085 το σημαδακι της φορτισης μπατταριας ειναι πολυ μικρό και πολυ ΑΧΝΟ στο ιδιο περιπου χρωμα με την οθονη..
που το κανει αορατο σχεδόν...:mad_3:....)( Τελικα το ηλεγξα και ειναι οντως ετσι... με προσπαθεια το ειδα...

Τέτοια λάθη απο σημερινους βιομηχανικους σχεδιαστές τα θεωρω παιδιαριωδη... πολυ κρίμα για τους σχεδιαστες της ΝΟΚΙΑ σε ενα καιριο θεμα οπως η φορτιση...

Σας ευχαριστω ολους που ασχοληθηκατε με το προβλημα μου...:cool_4::happy_4:

Reaction score
173
Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΗ για NOKIA 6085....

To θεμα έληξε.... τελικά μετα απο επικοινωνια στο τηλ. εξυπηρετησης της ΝΟΚΙΑ μου ειπαν οτι... οταν ειναι κλειστο
το 6085 το σημαδακι της φορτισης μπατταριας ειναι πολυ μικρό και πολυ ΑΧΝΟ στο ιδιο περιπου χρωμα με την οθονη..
που το κανει αορατο σχεδόν...:mad_3:....)( Τελικα το ηλεγξα και ειναι οντως ετσι... με προσπαθεια το ειδα...

Τέτοια λάθη απο σημερινους βιομηχανικους σχεδιαστές τα θεωρω παιδιαριωδη... πολυ κρίμα για τους σχεδιαστες της ΝΟΚΙΑ σε ενα καιριο θεμα οπως η φορτιση...

Σας ευχαριστω ολους που ασχοληθηκατε με το προβλημα μου...:cool_4::happy_4:

Νασαι καλα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead