3 Ιουνίου 2005 #1 Nick Arvanitakis Audio Pro Μηνύματα 46.961 Reaction score 23.746 Πατατινο θα βγεις το βραδυ?
3 Ιουνίου 2005 #2 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. Ιδρυτής Μηνύματα 30.058 Reaction score 730 Αγνοω το πρωτο μερος της ερωτησης διοτι την πιτσα εσυ την μεσιασες και ας εκανες τον...σεμνο στην αρχη Οσο για το δευτερο μερος , σε ποιον νομιζεις πως απευθυνεσαι?Στον Τσαρουχα? Ασε γιατι δεν βλεπω μπροστα μου απο το ξενυχτι Εισαι για σουσι αποψε?(μετα δημοσιων θεαματων εννοειται )
Αγνοω το πρωτο μερος της ερωτησης διοτι την πιτσα εσυ την μεσιασες και ας εκανες τον...σεμνο στην αρχη Οσο για το δευτερο μερος , σε ποιον νομιζεις πως απευθυνεσαι?Στον Τσαρουχα? Ασε γιατι δεν βλεπω μπροστα μου απο το ξενυχτι Εισαι για σουσι αποψε?(μετα δημοσιων θεαματων εννοειται )
3 Ιουνίου 2005 #3 Gebreselassie Μαύρος! Μηνύματα 31.217 Reaction score 3.896 ΠΑΤΑΤΙΝΟ???? Μπουχαχαχαχαχα!!
3 Ιουνίου 2005 #4 Nick Arvanitakis Audio Pro Μηνύματα 46.961 Reaction score 23.746 Εγω πηρα μολις 2 κομματια ,ασε που ανοιξε η τυχη σου μολις ηρθα μεχρι και πιτσα δωρο ειχες.Για το τελευταιο να το θεωρησω ασεμνη προταση?
Εγω πηρα μολις 2 κομματια ,ασε που ανοιξε η τυχη σου μολις ηρθα μεχρι και πιτσα δωρο ειχες.Για το τελευταιο να το θεωρησω ασεμνη προταση?
3 Ιουνίου 2005 #5 Χρήστος Ακρατόπουλος Επίτιμο μέλος Μηνύματα 14.836 Reaction score 53 Πως του ξέφυγαν αυτά τα σκηνικά του Τσαρουχά;
3 Ιουνίου 2005 #6 Gebreselassie Μαύρος! Μηνύματα 31.217 Reaction score 3.896 Γενικέ μου, νομίζω ότι βγάλαμε λαυράκι σήμερα. Αυτό θα είναι το νέο παρατσούκλι του ιδρυτή μας. Τι λες? [align=center]ΠΑΤΑΤΙΝΟ!!![/align] Μπουαχαχαχαχαχα!!!!
Γενικέ μου, νομίζω ότι βγάλαμε λαυράκι σήμερα. Αυτό θα είναι το νέο παρατσούκλι του ιδρυτή μας. Τι λες? [align=center]ΠΑΤΑΤΙΝΟ!!![/align] Μπουαχαχαχαχαχα!!!!
3 Ιουνίου 2005 #7 Nick Arvanitakis Audio Pro Μηνύματα 46.961 Reaction score 23.746 ΩΧ παλι θα με βριζει!!!
3 Ιουνίου 2005 #8 V VIDEOMIX Guest ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. @ Fri Jun 03 said: Εισαι για σουσι αποψε?"" ""(μετα δημοσιων θεαματων εννοειται ) Click to expand... Tι έκανε τον Ανδρέα να απαντήσει έτσι; Ποία θα ειναι η αντίδρασις του Νικόλαου; Που θα βρεί η επόμενη μέρα τον Ανδρέα;
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. @ Fri Jun 03 said: Εισαι για σουσι αποψε?"" ""(μετα δημοσιων θεαματων εννοειται ) Click to expand... Tι έκανε τον Ανδρέα να απαντήσει έτσι; Ποία θα ειναι η αντίδρασις του Νικόλαου; Που θα βρεί η επόμενη μέρα τον Ανδρέα;