15 Ιουλίου 2026 #1 jpaudio Επαγγελματίας Μηνύματα 2.472 Reaction score 1.775 περί vintage ήχου και μηχανημάτων. Αρώστια; Συνήθεια; Συναίσθημα; Ο καθένας όπως το βλέπει και βιώνει...
περί vintage ήχου και μηχανημάτων. Αρώστια; Συνήθεια; Συναίσθημα; Ο καθένας όπως το βλέπει και βιώνει...
15 Ιουλίου 2026 #2 hawkwind78 "Επαγγελματίας" Μηνύματα 3.656 Reaction score 3.817 Ωραίος ο τύπος. Ωστόσο είναι ματαιόδοξο και δεν φτάνει μια ζωή για να χαρεί όλα αυτά που έχει.
15 Ιουλίου 2026 #4 hawkwind78 "Επαγγελματίας" Μηνύματα 3.656 Reaction score 3.817 Αυτό που μου χαροποιεί είναι ότι αυτοί την τρέλα και αγάπη τους την έκαναν επάγγελμα. Αυτό είναι το υπέρτατο για μένα στην επαγγελματική ζωή. Μακάρι να το έκανα και εγώ αλλά όχι εδώ. Στην Αμερική να αξίζει.
Αυτό που μου χαροποιεί είναι ότι αυτοί την τρέλα και αγάπη τους την έκαναν επάγγελμα. Αυτό είναι το υπέρτατο για μένα στην επαγγελματική ζωή. Μακάρι να το έκανα και εγώ αλλά όχι εδώ. Στην Αμερική να αξίζει.
15 Ιουλίου 2026 #5 jpaudio Επαγγελματίας Μηνύματα 2.472 Reaction score 1.775 Το έχω καταφέρει, εν μέρει, αλλά δεν έχω καταλήξει αν είναι ευχή ή κατάρα!