Είναι νόμιμο;

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Εμενα με δειχνει ΣΩΣΤΑ Αττικη Πειραια Πασαλιμανη αλλα εχει αποκλιση περιπου στα 2 χιλιομετρα απο το σπιτι μου...
Και δεν εχω και σταθερο IP αυτο που το πας??? :shock:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
HomeCinema-Maniac said:
Εμενα με δειχνει ΣΩΣΤΑ Αττικη Πειραια Πασαλιμανη αλλα εχει αποκλιση περιπου στα 2 χιλιομετρα απο το σπιτι μου...
Και δεν εχω και σταθερο IP αυτο που το πας??? :shock:
Κατι εκανες και σε εχουν σταμπαρει :lol:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Λες? :lol:
Κατσε να βαλω τον σκληρο στον φουρνο μικροκυματων και ερχομαι... :lol:

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
ak1s said:
KELLER XRISTINA said:
:!:

Oυτε κι εγω βρισκομαι εκει οπου με εντοπισε το "ρανταρ"!!!!! :lol:

Παρατηρησα οτι η ip μου αλλαζει συνεχως....Ειναι σωστη αυτη η παρατηρηση?

Μπορειτε εσεις η καποιος χακερ να ανακαλυψει την ιp μου?Οποιος μπορει,ας σηκωσει το χερακι του! 8)
Κοίτα. Ένας skilled hacker, μάλλον. Αλλά δεν θα ενδιαφέρεται. Ένας cracker όμως μπορεί. Αν ενδιαφέρεται και αν έχεις κάτι worth-finding...
Για την διαφορά hacker-cracker, και για να ενημερωθούμε γιατί είναι λάθος να ονομάζουμε τους crackers ως hackers, διαβάστε εδώ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Hacker_definition_controversy

http://en.wikipedia.org/wiki/Hacker

http://en.wikipedia.org/wiki/Cracker_(computing)

"Among some computer programmers in good standing with the technical community, the words hacker and hacking are used more often in the admiring or awed sense of a skilled software developer. People favoring this usage typically look with dismay on the usage of the term as a synonym for security cracking."

"A possible middle ground position has been suggested, based on the observation that "hacking" describes a collection of skills which are utilized by hackers of both descriptions for differing reasons. The analogy is made to locksmithing, specifically picking locks, which — aside from its being a skill with a fairly high tropism to 'classic' hacking — is a skill which can be used for good or evil. The primary weakness of this analogy is the popular usage of "hacker" to also describe script kiddies, despite their lack of an underlying skill and knowledge base."
Και για εμας που δεν σκαμπαζουμε γρι απο Ιγγλεζικα,με δυο λογια τι σημαινουν ολα αυτα για χακερ και κρακερ???Μπορει κανεις??

Reaction score
5
Τώρα, μάλλον δεν σε πιστεύω, αλλά να:
Hacker είναι αυτός που έχει τις γνώσεις και τις δυνατότητες και τις χρησιμοποιεί για καλό ή αδιάφορο (για τον πολύ κόσμο) σκοπό. Κάτι σαν τον λευκό μάγο.
Cracker είναι αυτός που έχει τις γνώσεις και τις χρησιμοποιεί για να 'μπαίνει' απρόσκλητος σε διάφορα συστήματα ή/και να κάνει ζημιές ή/και για προσωπικό 'παράνομο' όφελος. Κάτι σαν τον μαύρο μάγο.

Η αναλογία είναι με κάποιον που ξέρει να ανοίγει κλειδαριές. Μπορεί να είναι κλέφτης αλλά μπορεί απλά να είναι κλειδαράς. Το ότι ξέρει δεν τον κάνει αυτόματα κακό.

Reaction score
25.251
καλα ναι
δοκιμασα και απο το σπιτι
η πιθανοτητα να σου βριε διευθυνση ειναι μεχρι 1%...

μου βγαλε ιδιο σημειοα πο τη δουλεια αλλα πλεον οχι 300 μετρα μακρυα αλλα 2.5 χιλιομετρα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εμενα στο σπιτι με βγαζει οτι γραφω απο το...Καρπενησι και στην δουλεια απο την...Χαριλαου Τρικουπη :lol: :lol: :shock:

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Εμενα στο σπιτι με βγαζει οτι γραφω απο το...Καρπενησι και στην δουλεια απο την...Χαριλαου Τρικουπη :lol: :lol: :shock:
τον healler τον γραφει Χαριλάου Τρικούπη και Καστρί... "συντροφοι" είστε???? :p :p :p :shock: :shock:

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Μπερδεμενη υποθεση...Αντε να βγαλεις ακρη.....
Ευτυχως που μπαινω απο Τατοι... 8) 8) 8) 8)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab