Είναι προβληματική η Samsung T220HD που αγόρασα; (Photos)

Reaction score
0
Αγόρασα πρόσφατα την Samsung T220HD που είναι ταυτόχρονα οθόνη υπολογιστή και τηλεόραση, και παρατηρώ κάποιες άσπρες περιοχές (προβλημα backlight; ) πάνω και κάτω... Αυτό είναι εμφανές ακόμη κι όταν η εικόνα δεν είναι εντελώς μαύρη. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και πείτε μου, είναι φυσιολογικό ή έπεσα σε προβληματικό κομμάτι και να την πάω πίσω;

Reaction score
11.755
Ο αδερφός μου έχει αγοράσει την ίδια οθόνη με σένα. Και η δικιά του κάνει το ίδιο με σένα, αλλά σε κόκκινο.

Reaction score
0
Πάλι καλά να λέω δηλαδή! :p

Πάντως έπαιξα λίγο με Brightness & Contrast και μειώθηκε κάπως, ωστόσο δεν ξέρω αν και πάλι είναι φυσιολογικό..

Reaction score
19
Αυτό ανήκει στα κλασσικά προβλήματα της οικογένειας LCD και του τρόπου που λειτουργεί το backlight από μοντέλο σε μοντέλο... Τα περισσότερα laptop μάλιστα, τέτοιες οθόνες έχουν αν προσέξετε. Άλλες υλοποιήσεις οθονών που σέβονται τον εαυτό τους (και συνήθως δυσανάλογα το πορτοφόλι μας!) τα καταφέρνουν καλύτερα :126:

Reaction score
0
Και η δική μου οθόνη περίμενα να έχει backlight bleeding αλλά με τις ρυθμίσεις που είχε ήταν πολύ έντονο. Τώρα είναι σε πιο "φυσιολογικά" επίπεδα και μάλλον δεν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος