Εαν αγοραζατε...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εαν αγοραζατε αυριο το πρωι εναν δορυφορικο δεκτη, ποιο θα ηταν εκεινο το ενα στοιχειο που θα θελατε οπωσδηποτε να εχει?
Μιλαμε για το πρωτο χαρακτηριστικο που θα θεωρουσατε απαραιτητο για να προχωρησετε στην αγορα του.

Π.χ. εγω θα επιθυμουσα ως απαραιτητη την ληψη HDTV και μετα θα κοιταζα ολα τα αλλα :wink:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Ενα? :?:
Ενα "πακέτο ικανοτήτων" ίσως θα ήταν πιό κατάλληλο για την αξιολόγηση ενός σημερινού ψηφιακού δέκτη.
Εγώ πχ. πέρα απο HDTV, θα ήθελα καλή λήψη, PVR με μεγάλο δίσκο (160 GB πχ) ενσωματωμένο σύστημα Irdeto, τουλάχιστον 2 CI, DD AC3 έξοδο, έξοδο εικόνας συνιστωσών ή VGA ή DVI, Ελληνικό μενού και EPG και μετά να υποστηρίζει σύνδεση ethernet ή usb , να έχει ενσωματωμένο positioner ή απλώς DiSeq και σαν extra option να κάνει και καφέ...

Ζητάω πολλά ? Δέν νομίζω... τώρα για τον καφέ το συζητάμε!!! :)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Λοιπόν εγώ θα τα ήθελα όλα....

Και τεράστιο σκληρό και δυνατότητες μοντάζ και DVI ή HDMI και ήχο AC3 και Ελληνικά μενού, και έξοδο component, και Irdeto και να έχει ενσωματωμένο positioner ή απλώς DiSeq.

Απλά σκεφτομαι και αν υπήρχε κάτι τέτοιο πόσο θα κόστιζε????

Reaction score
1
Έναν σαν τον humax 5400 σε καινούργια έκδοση να μου κάνει παρέα και τα άλλα 10 χρόνια :lol:

Reaction score
5
Είχα σκοπό αυτό το καιρό να αγοράσω αλλά το ανέβαλα περιμένοντας και εγώ το HDTV. Και μετά να δω πως θα βολέψω και κανένα προβολέα. :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.203
Members
38.430
Νεότερο μέλος
mitsosblkadder