Εγγραφή (rec) σε Novabox+

Μηνύματα
3
Reaction score
0
Γεια σας,
επειδή με την τεχνική υποστήριξη της ΝΟVA δεν μπορώ να συνεννοηθώ, μήπως μπορεί κάποιος φίλος να μου εξηγήσει γιατί δεν μπορώ να κάνω εγγραφή ούτε βάσει χρόνου ούτε απευθείας; Κάθε φορά βγαίνει στο Playlist το μήνυμα "Η εγγραφή απέτυχε".

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

20181201_094716.jpg
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
49.561
Reaction score
105.242
Δηλαδή τι σου απαντούν από την υποστήριξη της Nova; Δεν έχεις κάνει ποτέ εγγραφή ή δεν μπορείς τώρα;

Σε αντίστοιχο πρόβλημα που, παρ' όλη την ύπαρξη επαρκούς χωρητικότητας, δεν μπορούσα πλέον να κάνω εγγραφή, ο δέκτης ελέγθηκε και αντικαταστάθηκε από εξουσιοδοτημένο τεχνικό.
 

Μηνύματα
3
Reaction score
0
O αποκωδικοποιητής είναι εντελώς καινούργιος. Τον αγόρασα από κατάστημα της Nova πριν 10 μέρες. Το εγχειρίδιο περιέχει μόνο τα βασικά, και όχι λεπτομέρειες για το πώς γίνεται π.χ. η εγγραφή, ή πώς φτιάχνω καινούργια μπουκέτα κλπ.
Ευχαριστώ πολύ πάντως για την γρήγορη ανταπόκριση. Θα συνεχίσω το ψάξιμο.
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
49.561
Reaction score
105.242
Τι χωρητικότητας δίσκο έχει μέσα ο Novabox;

Edit: τώρα το είδα, 500GB. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να είναι ελαττωματικός ο δέκτης ή ο δίσκος από την αρχή. Κανόνισε να τον επιστρέψεις για έλεγχο.
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.630
Μηνύματα
3.083.708
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale
Top