Εγκατάσταση Bass Shaker?

Μηνύματα
9
Reaction score
12
Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη βοήθειά σας για τη δυνατότητα εγκατάστασης bass shaker στο υπερbudget setup μου.

Αυτή τη στιγμή έχω το Xbox One συνδεδεμένο μέσω Hdmi ARC με μια μπάρα Samsung hwr550 και το souround kit Samsung SWA8500S και τη μπάρα μέσω hdmi στον Benq W1050.
Από ότι έχω διαβάσει κανονικά δεν γίνεται να συνδέσω το bass shaker (και γενικά οποιοδήποτε ηχείο) σε ένα κλειστό σύστημα όπως αυτό που έχω.

Αυτό που σκέφτηκα είναι να χρησιμοποιήσω ένα hdmi splitter μετά το Xbox, στη συνέχεια να συνδέσω τη μία έξοδο σε ένα hdmi to rca converter, από εκεί σε ένα ενισχυτή και τον ενισχυτή στο bass shaker. Το άλλο hdmi θα περνάει στην ηχόμπαρα και στον προβολέα κανονικά όπως είναι τώρα. Υπάρχει πιθανότητα να δουλέψει αυτό ή γράφω ασυναρτησίες;

1589031703165.png


Η δεύτερη εναλλακτική θα ήταν να πάρω ταυτόχρονα από την οπτική έξοδο του xbox ήχο για τον ενισχυτή του bass shaker, και να χρησιμοποιήσω το hdmi όπως είναι τώρα. Αυτή η λύση όμως από ότι διάβασα έχει μεγάλη πιθανότητα να παρουσιάζει delay.

Υπάρχει κάποια περίπτωση μια από τις δύο λύσεις παραπάνω να λειτουργεί; Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Ευχαριστώ πολύ.
 


Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.598
Μηνύματα
2.867.334
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top