Εγκατασταση LG 37 LF76 στον τοιχο????

Reaction score
6
Γεια σασ παιδια!!Ειμαι κατοχοσ τησ συγκεγριμενησ TV και θελω να την βαλω καδρο στον τοιχο του δωματιου μουΠιστευω οτι θα ειναι καλυτερα γιατι εχω και την καταλληλη οπτικη θεση....ξαλωμενοσ στο κρεβατι βλεπω φατσα-καρτα τον τοιχο σε ευθεια!!Εχω αγορασει την βαση αλλα θελω συμβουλεσ πωσ να την τοποθετησω σωστα και τη χρειαζομαι!!Ειμαι ολοσ αυτια και ματια!!!!!

Reaction score
384
Τρυπανι εχεις?
Εαν ναι, τελειωσες!

Καλωδιωση εχεις περασει στο σημειο αυτο?

Reaction score
6
Εννοειτε οτι υπαρχει αλλα χρειαζομαι και Αλφαδι ετσι δεν ειναι για να φερω την βαση σωστα για να μου κατσει ευθεια ε????

Reaction score
34
Ε ξ α ρ τ α τ α ι !!!!!!! Αν καποιος διαθετει τρυπάνι και αλφάδι δεν σημαινει οτι κρεμαει και την τηλεόραση στον τοιχο. Οπως και οποιος διαθέτει νυστερι δεν είναι και χειρούργος κατ' εμέ...
Εξηγουμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Αν έχεις εμπειρια με εργαλεια και συναφεις εργασιες τοτε είναι πιο ευκολο, αν οχι ειναι δυσκολο.

Σε γενικες γραμμες κανουμε τα εξης:

Αρχικα υπολογίζεις την θεση χοντρικα που θα την τοποθετησεις.
Βρίσκεις με μέτρο το μεσο του τοιχου που θα κρεμαστει η τηλεόραση.
Για το υψος υπολογίζεις το σημειο που θα μπει η βαση σου στον τοιχο σε σχεση με το υψος της τηλεόρασης και προσεχεις να μην φαινεται η βάση πανω απο την τηλεόραση.
Τοποθετουμε το αλφάδι στο κομματι της βάσης που θα βιδωθεί στον τοιχο και ευθυγραμμίζουμε την βαση. Κρατάμε σταθερά και με μολυβι σημαδεύουμε τα σημεια και τρυπαμε με προσοχη μην τρέχουν καλωδια μεσα στον τοιχο.
Συνδεουμε καλώδια κεραιας, hdmi, rca, ρευματος στην τηλεόραση και κρεμαμε στην βάση που ήδη έχουμε βιδωσει στον τοιχο.
Εαν δεν υπάρχουν προεγκατεστημένα καλώδια στον τοιχο, κρυβεις αυτά που θα περάσεις μεσα σε εναν καλωδιοδιαδρομο και τον βάφεις στο χρώμα του τοιχου για να φαινεται όσο το δυνατον λιγότερο.
ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Αν ολα αυτα σου φαίνονται δυσκολα προτείνω την βοήθεια απο καποιον εμπειρο εγκαταστατη ετσι ωστε να εξαλειφθει περιπτωση καταστροφης της τηλεόρασης ή και τραυματισμού.

Reaction score
6
Οκ παιδια ευχαριστω!!Ολα καταννοειτα αλλα εμπειρια δεν εχω απλα εχω ενα φιλαρακι ηλεκτρολογο που σκαμπαζει οπτε θα την βρω την ακρη!!Απλα ειθελα και μια ενημερωση απο εσασ!!!Ευχαριστω πολυ!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale