Εδώ τρέχουμε

Μηνύματα
14.869
Reaction score
20.414
μετά την παγκόσμια επιτυχία του ποδηλατικού νήματος όπου γενεές ποδηλατών τα έσταξαν χοντρά για να μετακινηθούν ανάμεσα στην Σκύλα και την Χάρυβδη , εδώ θα γράφουμε ότι έχει να κάνει με τρέξιμο, διότι όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια.

Επιστρέφω δριμύτερος...
 

Μηνύματα
9.771
Reaction score
1.823
Απορώ πως δεν είχαμε θέμα για τρέξιμο! :D

Σαν πρώτο σχόλιο να αναφέρω ότι δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τρέξιμο.

Το τρέξιμο με εμπνέει, μου δίνει δύναμη, μου δίνει ψυχολογία, με γεμίζει ενέργεια και αποτελεί λύση στα περισσότερα προβλήματα της καθημερινότητας μου.

Στο τρέξιμο μου έχουν έρθει οι καλύτερες επαγγελματικές ιδέες, μου έχουν κατέβει ιδέες για να λύσω προσωπικά μου προβλήματα και γενικότερα το μυαλό μου δουλεύει 100 στροφές παραπάνω κατά τη διάρκεια του τρεξίματος αλλά και γενικότερα τις μέρες που τρέχω.

Αθλουμαι και τρεχω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και τα τελευταία χρόνια συμπληρώνω περίπου 80χλμ κατά μέσο όρο την εβδομάδα.

Για μένα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.
 





Μηνύματα
2.283
Reaction score
5.173
Πριν κάνα μήνα εκεί που έτρεχα στο διάδρομο, κάτι σα να μην μου καθόταν καλά.... Κατάφερα και έσπασα το ξύλο κάτω από τον ιμάντα. Ούτε που ήξερα πως είχε ξύλο από κάτω....
Σήμερα μετά από μεγάλη αναμονή έγινε αλλαγή ιμάντα, δαπέδου, ιμάντα μοτέρ, λίπανση καθαρισμός κλπ κλπ.
Έκανα ένα ταληρο για να τον δοκιμάσω, όλα καλά...
Ελπιζω να γίνω τακτικός πελάτης αυτού του νηματος λοιπόν, είτε έξω είτε στο διάδρομο.
 

Μηνύματα
14.869
Reaction score
20.414
Το λοιπόν, εγώ ούτε έτρεχα ούτε ποδήλατο έκανα ούτε κολυμπούσα.
Παλιά έπαιζα βόλλευ μετά γυμναστήριο βάρη κλπ.
Το 2020 , την εποχή που αυτός ο καριολης ο άγιος άνθρωπος έτρωγε τον παγκολινο , κλείσανε τα γυμναστήρια.
Ήταν η εποχή που ο κόσμος είτε μαγείρευε συνταγές Πετρετζίκη είτε έβγαινε στους δρόμους με κωδικό 6.
Βγήκα και εγώ να τρέξω , κάτι που είχα να κάνω χρόνια , στην Πολωνία θυμάμαι έτρεχα μια ώρα στον διάδρομο και βγαίναμε παραλία με τον Σταύρο, αλλά μιλάμε 15 χρόνια πίσω.
Έκανα ή 3 ή 4 χλμ δεν θυμάμαι , την άλλη μέρα 5 και συνέχισε η ιστορία (μιλάμε για 6 λεπτά στο χλμ , τρελές ταχύτητες) . Παράλληλα θυμήθηκα ότι είχα ένα ποδήλατο στην αποθήκη ενώ λίγο νωρίτερα είχα δει έντονη κινητικότητα στο νήμα του ποδηλάτου , όπου ανακάλυψα τον Χρήστο με την ιστορία την από πίσω κινητό κλπ λάμες στον ώμο και τέτοια. Με τα πολλά έβγαλα και το ποδήλατο οξω και εκεί πήγα ένα βήμα παρακάτω με κουρσακι εξοπλισμό κλπ.
Εκεί πήγε πίσω το τρέξιμο επιπλέον λόγω 4ου χειρουργείου σε γόνατο όπου ο γιατρός (στους γιατρούς θα τα φάμε) συνέστησε λιγότερους κραδασμούς κλπ.

Μωρδεγαμιεται κάποια στιγμή ξανάρχισα να περνώ τους δρόμους , τότε που είχαμε ωράριο μέχρι τις 9 ή τις 10 δεν θυμάμαι γιατί δεν με έβγαινε βόλτα 40 λεπτά ποδήλατο, αντιθέτως ήταν ταμάμ για τρέξιμο.

Πάμε παρακάτω μέσ' το 22 εκεί που ανέβαιναν τα πεομαξ και τα φτιπι στα πλαίσια της ναυτιλιακής έκθεσης είχε έναν αγώνα δρόμου 5χλμ. Μέσα λέω και δηλώνω συμμετοχή, τω καιρώ εκείνο αν θυμάμαι καλά έκανα κάπου 24 λεπτά τα 5χλμ (είχα πέσει από τα 5 στο χλμ) εν μέσω πεζοδρομίων, διασταυρώσεων κλπ στην περιοχή που έτρεχα.
Τα βανω κάτω , λέω αν πάω έτσι έτσι και έτσι είμαι κάτω από 23. Όντως το σχέδιο Μπαρμπαρόσα δούλεψε και έχω πάρει στο κατόπι ένα παλικάρι που τον έκοψα για τέτοιο χρόνο και φτάνω στο 22 30κατι.
Κει που καμαρώνω πωπω το έκανα ο κιορατας πάλι φτου σου καμάρι μου κλπ βρίσκω έναν συμφοιτητή μου. Ήταν γιος εκτροφέα γρουνιων και φυσικά όσο τον ξέραμε έτρωγε καλά. Είχε κάνει δίαιτα βέβαια το παιδί αλλά δεν τον είχα ποτέ του αθλητισμού. Τι κάνει εσύ εδώ , όχι εσύ τι κάνς εδώ μπίρι μπίρι τον έχει πιάσει μια αυτή και μαζί με μια παρέα έχουν πάρει σβαρνα αγώνες επίσημους (ανακάλυψα ότι είναι πάρα πολλοί)
Τι είπες τώρα ρε , θέλω και γω.
Ε αυτό ήταν κλείδωσε , καθημερινά ποδήλατο (και πλέον πισίνα ) και σκ αγώνες! Βγαίνει λίγο ακριβά η προπόνηση βέβαια αλλά η αλήθεια είναι ότι σε αγώνα τρέχεις πιο ανέμελα δεν σε ενοχλούν αυτοκίνητα διασταυρώσεις κλπ έχεις και υδροδοσια και το σημαντικότερο έχεις κάποιον να κυνηγάς.
Έτσι από το πουθενά εκεί που ήμουν 53 λεπτά στα 10 πέφτω στα 47, βγάζω ημιμαραθώνιο (ντόινγκ) και πλέον ο στόχος είναι ο αυθεντικός μαραθώνιος του 23!
Αυτόν τον πουστη τον Κινέζο ότι θα με έκανε δρομέα στα 44 δεν του το χα καθόλου.

Δεν τρέχω πάντως στην λογική του tidal ίσως γιατί αυτό το μοιράζω σε ποδήλατο και κολύμβηση. Αλλά Μ αρέσει το πανηγύρι του αγώνα , η χρονομέτρηση κλπ είμαι αριθμολαγνος πως να το κάνουμε.

Λοιπόν θα σας ανεβάσω και κάναν αγώνα να πα να κάνουμε γούστα.
 






bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
13.038
Reaction score
41.321
Δεν είχα κοκορέτσια βρε! Κοτόπουλο πρόβατο και λουκάνικα μοσχαροπροβατου
Εντάξει τότε!! :roflmao:

Τούτο εδώ το κομάντο έχει τα 10km σε 35:48 Best time
Και τα 42km (μαραθώνιο) 3:39
IMG_20221108_105136.jpg


Αδερφόσμ είναι!
 

Μηνύματα
14.869
Reaction score
20.414
το λοιπόν


«Το Τρόπαιο Νίκης Michel Breal» είναι ένας αγώνας Μνήμης, αγώνας Τιμής καθώς και χειρονομία διεθνούς ευγνωμοσύνης από τους πολίτες και τους αθλητές του Μαραθώνα και όσων νοιώθουν Μαραθωνοδρόμοι και δρομείς στον Εμπνευστή της ιδέας του Μαραθωνίου Δρόμου. Με την αθλητική διοργάνωση αυτή επιθυμούμε να αποδώσουμε την ελάχιστη ευγνωμοσύνη για έναν μεγάλο πνευματικό άνθρωπο που δεν ετιμήθη ποτέ από τις τάξεις των Δρομέων και άλλων επίσημων φορέων και που σε αυτόν οφείλεται το γεγονός ότι οι Μαραθωνοδρόμοι ανά τον κόσμο τρέχουν σε περισσότερους από 3.000 Μαραθωνίους αναγνωρισμένους διεθνώς σε όλες τις Ηπείρους.
15 και 5 χλμ , διαλέχτε , εγώ θα ψωνίσω τα 15.

επίσης μια βδομάδα πριν έχουμε δρόμο υγείας

10χλμ για να χαλαρώσετε όσοι βγάλετε τον μαραθώνιο.
 



K

kimon

Guest
Τί είναι αυτό το μοσχαροπρόβατο;🤔
Κάτι σαν τα καλαμαροχτάποδα, που λέμε;
 
Last edited by a moderator:

Μηνύματα
2.283
Reaction score
5.173
Τί είναι αυτό το μοσχαροπρόβατο;🤔
Κάτι σαν τα καλαμαροχτάποδα, που λέμε;
Τώρα είναι νήμα αυτό για να συζητάμε για λουκάνικα???

(είναι ένα τρομερό λουκάνικο που κάνει ο χασάπης μου, μίξη προβατίνα με μοσχάρι...σαν σουτζούκι καραμανλίδικο βγαίνει, να τρώει ο μητσούμπας και στον κροκ να μην δίνει ένα πράμα....)
 



Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.302
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top