Εεε, χμ, ναι...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Λοιπόν, εγώ δε λέω τίποτα - εντάξει; Δεν ανακατεύομαι. Πάρτε και διαβάστε, ε, κι άμα καταλάβετε - λέμε τώρα, μου λέτε κι εμένα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Είσαι απλά ένας άσχετος. Μα είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνεις ότι η ύπαρξη του ακραιφνούς χαϊεντόπουλου είναι απόρροια των τυχαίων χωροχρονικών επιλογών των εμπόρων, σε συνδυασμό με την φιλοσοφική ερμηνεία του σύμπαντος από έναν σωστό reviewer που δεν ξεχνά ποτέ την σχετικότητα του χρόνου και την επιρροή της δύναμης της βαρύτητας σε αυτόν;

Μα σοβαρέψου επιτέλους. :137:

...

Reaction score
1.153
Μετά την πρώτη παράγραφο βαρέθηκα.Δεν είμαι εγώ για υψηλοτελικές αναζητήσεις...

Reaction score
1
Όσοι την επιστήμη την κάνουν επίτηδες πολύπλοκη και απρόσιτη ή προσπαθούν να αποδείξουν ότι έιναι "κάποιοι" ή να σου πάρουν τα λεφτά.

Ακόμα και την θεωρία των Μεμβράνων (11 διαστάσεις) μπορείς να την εξηγήσεις με απλότερα ελληνικά απο αυτήν. Όσο πιο καλά τα ξέρεις τόσο πιο απλά τα λές.

Reaction score
0
Είσαι απλά ένας άσχετος. Μα είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνεις ότι η ύπαρξη του ακραιφνούς χαϊεντόπουλου είναι απόρροια των τυχαίων χωροχρονικών επιλογών των εμπόρων, σε συνδυασμό με την φιλοσοφική ερμηνεία του σύμπαντος από έναν σωστό reviewer που δεν ξεχνά ποτέ την σχετικότητα του χρόνου και την επιρροή της δύναμης της βαρύτητας σε αυτόν;
...
Εμ τι κάνουμε εμείς εδώ...;; Κριτσίνια σπάμε..??

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.057
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp