Ειναι τελικα τα ιδια?

Reaction score
5
Η μάχη δεν είναι καθόλου άγρια. Η μάχη έχει τελειώσει, δεν το καταλάβατε;

Δύο διαφορετικοί τύποι μέσου (και μόνο μέσου, τίποτε άλλο) που έχουν να κανουν με τις επιλογές κωδικοποίησεις. Θα πάμε στα dual players και τελείωσε η υπόθεση για τα επόμενα 5 χρονάκια. Αυτό είναι όλο.

Και σε 5 χρονάκια, θα έχεις τις ταινίες σε memory cards ή Internet. Και κάπου εκεί, το οπτικό μέσο θα υπάρχει μόνο για να κάνουμε back-ups από τον υπολογιστή μας.

Reaction score
14
εγώ νομίζω ότι είναι τα ίδια και τα δύο. Τουλάχιστον όλα όσα εχω κατεβάσει που είναι ή BR rip ή HDDVD rip φαίνονται κούκλες και τα δύο!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Re: Απάντηση: Re: Ειναι τελικα τα ιδια?

Μην τους ακούς Smooth

Σε λίγο θα τα χαρίζουν τα HD-DVD και πάλι τίποτα :happy_8:
το οτι ολοι γνωριζουν οτι το hitech ειναι θερμος υποστηρικτης του br δεν χρειαζεται σχολιο
αλλα αυτα στην σελιδα 11 τι τα ηθελε
hdvd με 99$ και sold out σε 2 ωρες και θα πεσει η τιμη και αλλο. Και στο avforum το αμερικανικο κλειδωσανε οι adm τα θεματα γιατι οι hdvdαδες εκαναν πλακα στους blu rayαδες και οχι μονο. Τι το θελανε.
Διαβαστε ολοι τη σελιδα και τα συμπερασματα δικα σας
οπως εγραψε και καποιος στο αμερικανικο φορουμ ετοιμαστε μεγαλο γκουβα
σελιδα 11 τευχος 132 κυκλοφορει σημερα
και κλαααααααααααααμα η κυρια

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αλλο μηνυμα στο φορουμ ηταν:
δωρεαν χαρτομαντηλα για ολους
λετε να ξερουν κατι που εσεις δεν ξερετε.
ερε ξερολισμο τα χαζοαμερικανακια

Reaction score
0
Ο καιρός γάρ εγγύς..

Σε 10 μέρες σκάει η μπόμπα..

Εκεί στην Βασιλίσσης Σοφίας στα Μαρούσια ξέρουν τίποτα ή περιμένουν να τα μάθουν από τη μαμάκα ? :-D:-D:-D:-D

Reaction score
0
Η μάχη δεν είναι καθόλου άγρια. Η μάχη έχει τελειώσει, δεν το καταλάβατε;

Δύο διαφορετικοί τύποι μέσου (και μόνο μέσου, τίποτε άλλο) που έχουν να κανουν με τις επιλογές κωδικοποίησεις. Θα πάμε στα dual players και τελείωσε η υπόθεση για τα επόμενα 5 χρονάκια. Αυτό είναι όλο.

Και σε 5 χρονάκια, θα έχεις τις ταινίες σε memory cards ή Internet. Και κάπου εκεί, το οπτικό μέσο θα υπάρχει μόνο για να κάνουμε back-ups από τον υπολογιστή μας.
Συμφωνώ απόλυτα Regunus. Το μέλλον δεν έιναι στα δισκάκια.
Τώρα η αλήθεια είναι (αναφέρομαι καθαρά μαρκετίστικα και όχι σε ποιότητα εικόνας κλπ) το HDDVD έχει χάσει. Μετά από τόσες προσφορές και πάλι πίσω. Και ιλάμε γιά πολλές προσφορές σε μεγάλη χρονική διάρκεια και με μεγάλη διαφορά τιμής. Και με έναν ουσιαστικό hardware υποστηρικτή (μόνο TOSHIBA).
Η ουσία είναι ότι ο τελικός νικητής πάλι η MS θα είναι.
και γιά να μη κατηγορηθώ ουδόλως με απασχολεί ποιός θα κερδίσει. Μετοχές δεν έχω σε κανέναν. Ενα PS3 έχω γιά να παίζει ο πιτσιρικάς. Οτι θέλω το βλέπω από τα γνωστά στέκια ;-)

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.514