Ειναι το Hd απαντηση στην πειρατεία;

VG

Reaction score
0
Μηπως τελικα το HD εχει ως εναν απο τους κυριους στοχους την καταπολεμηση-περιορισμο της πειρατείας,εστω και βραχυχρόνια;

Αν το θελησω,φορτωνω το flashget το βραδυ και το πρωι με περιμενουν πχ 4 ταινιες σε Divx!
Με το HD δεν παιζει τετοιο σενάριο,ειδικα με γραμμες 1Μ που εχουμε οι περισσότεροι.
Το full HD ανεβαζει παρα πολυ τον όγκο,ενώ το οπτικο αποτελεσμα μαλλον δεν αξιζει την διαφορα,εκτος εαν μιλαμε για μια παρα πολυ καλη τηλεόραση,σωστη αποσταση απο αυτην,μάτι hi-endα που ψαχνει περισσοτερο την τεχνολογικη εξελιξη παρα την ταινια κτλ

Reaction score
5
Μπαα... Ειδικά τώρα που εσπασε και το AACS. Σε γνωστό τορρεντάδικο που είμαστε μερικοί απο εδω μέσα και πάει μονο με Invites (*γκουχ* *γκουχ*) ανέβασαν ήδη 1 ταινία σε format HDDVD και ετοιμάζεται και δεύτερη.
Η μία είναι 19GB και η άλλη κοντά στα 30. Μην κοιτάς τι κανουμε εμείς στο ελλάντα με το 1MBit...

Reaction score
6
Απάντηση: Ειναι το Hd απαντηση στην πειρατεία;

Οι ταχύτητες μεγαλώνουν και τα συμπιεσμένα αρχεια αποδίδουν ακόμα καλύτερα.
Δεν μασάει η πειρατεία από hd

Reaction score
60
οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει αν προκειται για ψηφιακα δεδεμενα . ειναι νομος !!!

HV

Reaction score
0
Αμεσως αμεσως εγω εχω βρει καμια 10αρια ταινιες απο BluRay....
Οπως και να εχει η πειρατεια δεν μασαει , μασανε ομως οι ταπεινες Εν Ελλαδι συνδεσεις μας σε σχεση με τον υπολοιπο κοσμο :)

Reaction score
1
Δεν νομίζω ότι η χώρα μας αποτελεί παράγοντα στη λήψη αποφάσεων στρατηγικής σημασίας.

Για παράδειγμα, οι Ιάπωνες έχουν - κρατηθείτε - 50Mbps down και 3Mpbs up, στην τιμή των ~25 ευρώ! Και επειδή δεν τους φτάνει (!) αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τον χαλκό με οπτικές ίνες.

VG

Reaction score
0
Οι Ιαπωνες ναι,αλλα ακομα και οι αμερικανοι δεν νομιζω οτι παιζουν σε τετοιες ταχυτητες.Οσον αφορα εμας,μολις τωρα βαζουμε τις υποδομες για 10Μ!

Reaction score
5
VG, είμαστε τραγικά πίσω. Μην πάω μακριά, στην Πορτογαλία το triple-play είναι γεγονός εδώ και 2 χρόνια. Φίλος μου έχει 12MBit μόνο για internet εδώ και 2 χρόνια. Με 40 ευρώ το μήνα περίπου, έχει και δεκάδες κανάλια τηλεόρασης και τηλέφωνο.

Reaction score
0
kala...
an ertheis kapios black dude k sou dosei me 5 euro
hd/br taivies pou paizontai sto cinema ,
min aporiseis katholou (peripou :happy_6:)
vasika palia eixame 700mb tainies ---> 384 dsl
tora einai 7gb tainies ---> 4mb-8mb (se ligaki :crazy_3: )
opote...:cool_1:

VG

Reaction score
0
O black πουλαγε με 7Ε ξεχειλωμενες ταινιες απο κάμερα...δεν ξερω εαν εχει βελτιωθει καθολου ο black,χλωμο μου φαινεται..

VG

Reaction score
0
Ας το δουμε και απο αυτη την οπτικη γωνια:

Το HD εχει κατι να προσφερει σήμερα, σε οσους δεν εχουν να δαπανησουν 5.000Ε για μια τηλεοραση;Μηπως και σε οσους εχουν να δαπανησουν,δεν εχει κατι να προσφερει εαν δεν ειναι hiendάδες;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Ειναι το Hd απαντηση στην πειρατεία;

Εγώ δαπάνησα 1900 Ευρώ για τηλεόραση και 600 Ευρώ για αναβάθμιση του htpc και παίζω τα πάντα...

Άρα τελικά το HDTV δεν είναι τόσο ακριβό...

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Ειναι το Hd απαντηση στην πειρατεία;

Άρα τελικά το HDTV δεν είναι τόσο ακριβό...
Δεν ειναι για κάποιον που κατέχει και 10 πράματα. Αν δεν κατέχεις και μπεις σε κανα κοτσόβολο (τυχαία επιλογή ονοματος) και πεις "Μαστορα, πιάσε 10 κιλα HD" θα φύγεις με 120 δόσεις των 200€.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.208
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe