Εισαγωγη βιντεο απο sony με Pinanvle studio

Reaction score
2
Παιδια την βοηθεια σας γιατι ...θα την πετααξω.Εχω την Sony XR200 HD και το Pinnavle studio 12 και θελω με αυτο που θεωρω αρκετα ευχρηστο και εχει και ελληνικο μενου να εισαγω και να επεξεργαστω ενα video για να φτιαξω dvd.

Οποιος φιλος κανει οτι λεω παραπανω ας μου πει κι εμενα τον τροπο.Εχω καταφερει να περασω σκηνες μονο με την επιλογη του pinnacle "εισαγωγη απο αλλη συσκευη" αλλα παρουσιαζει κολληματα και οταν εχω διαφορετικου περιεχομενου βιντεο στον δισκο της καμερας δεν ξερω ποια να διαλεξω.

Σας ευχαριστω.

Reaction score
0
Απάντηση: Εισαγωγη βιντεο απο sony με Pinanvle studio

Γιατι να μην μεταξεις το προγραμμα;
Η βιντεοκαμερα που εχεις ειναι καταπληκτικη και αρκετα ακριβη. :126:

Καταρχας εχεις ενα προγραμμα που ηρθε μαζι με τη βιντεοκαμερα που λεγεται PMB. Απο κει θα περασεις το βιντεο στον υπολογσιτη σε μορφη MTS και by default αποθηκευονται στο φακελο "οι εικονες μου". Τα αρχεια αυτα πλεον θα τα κανεις drag and drop μεσα στο timeline του Pinnacle ή εισαγωγη ως αρχεια. Δεν ξερω αν το pinnacle υποστηριζει HD αλλα λογικα υποστηριζει μιας και ειναι απο τα πιο πολυ χρησιμοποιουμενα προγραμματα. Αν το προβλημα σου δε λυθει και δεν εχεις προβλημα με τα αγγλικα, σου προτεινω το MAGIX VIDEO PRO που ειναι ευχρηστο, δυνατο και δουλευει τελεια με τη δικη μου xr500:123:

Reaction score
2

Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Ετσι αποθηκευσα τα αρχεια απο την καμερα στον δισκο και προσπαθω να τα περασω στο Pinnacle αλλα με αυτο που λεει εξαγωγη σε αλλο προγραμμα και το επιλεγω αλλα κολαει και μεταφερει μονο ενα αρχειο απο τα επιλεγμενα.
drag and drop στο timeline πως το κανουμε ?

Και κατι αλλο...απο την καμερα με το PMB πως μπορω να περασω μονο μερος απο οτι εχω τραβηξει με την καμερα και ολα οσα εχει μεσα ?

Αλλο προβλημα με το PMB ειναι το εξης :

Περασα στον δισκο αρχεια απο την βιντεοκαμερα με σκληρο και για καποιο λογο τα εσβησα...Παω να τα ξαναπερασω αλλα δεν βρισκει αρχεια το προγραμμα...

γιατι μαλλον εχουν ξαναπεραστει...Απεγκατεστησα την εφαρμογη αλλα τα ιδια....Τι μπορω να κανω ?

Ευχαριστω πολυ.

Reaction score
0

Το PMB ειναι λιγο ιδιορυθμο προγραμμα ειναι η αληθεια αλλα πρεπει να δουλεψουμε μ'αυτο:107:

προφανως εσυ χρησιμοποιεις το easy backup που φαινεται και στο screenshot σου και το οποιο οπως λεει κιολας περναει ολα τα αρχεια που δεν εχουν ξαναπεραστει στον υπολογιστη.

Σ'αυτο το μενου στα αριστερα θα επιλεγεις το 2ο, δλδτο Media File Import. Απο κει θα βλεπεις τι εχεις στην καμερα και θα μπορεις να τα περασεις ενα ενα.

καταρχας timeline ειναι η γραμμη που βαζεις το ενα βιντεο μετα το αλλο στη σειρα και οπου γενικα κανεις παιχνιδι με τα καναλια και ολο αυτα τα ομορφα. Δυστυχως δε χρησιμοποιω τον εν λογω προγραμμα και δε μπορω να σου πω ακριβως αλλα απ'οτι θυμαμαι μια φορα που το ειχα δουλεψει γινοταν αυτο. Γενικα γινεται στα περισσοτερα προγραμματα. Εχω δουλεψει πολλα προγραμματα και μονο στο EDIUS δε γινοταν ή αν γινοταν εγω δεν το χα καταφερει(γενικα μου ειχε βγαλει την πιστη αυτο το προγραμμα και το πεταξα!). Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να τραβηξεις με το ποντικι σου το αρχειο που θες και να το πεταξεις σε ενα καναλι στο timeline. (κατι σαν και αυτο που δειχνει το βελακι στην παρακατω εικονα!)

Reaction score
2

Το PMB ειναι λιγο ιδιορυθμο προγραμμα ειναι η αληθεια αλλα πρεπει να δουλεψουμε μ'αυτο:107:

προφανως εσυ χρησιμοποιεις το easy backup που φαινεται και στο screenshot σου και το οποιο οπως λεει κιολας περναει ολα τα αρχεια που δεν εχουν ξαναπεραστει στον υπολογιστη.

Σ'αυτο το μενου στα αριστερα θα επιλεγεις το 2ο, δλδτο Media File Import. Απο κει θα βλεπεις τι εχεις στην καμερα και θα μπορεις να τα περασεις ενα ενα.

καταρχας timeline ειναι η γραμμη που βαζεις το ενα βιντεο μετα το αλλο στη σειρα και οπου γενικα κανεις παιχνιδι με τα καναλια και ολο αυτα τα ομορφα. Δυστυχως δε χρησιμοποιω τον εν λογω προγραμμα και δε μπορω να σου πω ακριβως αλλα απ'οτι θυμαμαι μια φορα που το ειχα δουλεψει γινοταν αυτο. Γενικα γινεται στα περισσοτερα προγραμματα. Εχω δουλεψει πολλα προγραμματα και μονο στο EDIUS δε γινοταν ή αν γινοταν εγω δεν το χα καταφερει(γενικα μου ειχε βγαλει την πιστη αυτο το προγραμμα και το πεταξα!). Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να τραβηξεις με το ποντικι σου το αρχειο που θες και να το πεταξεις σε ενα καναλι στο timeline. (κατι σαν και αυτο που δειχνει το βελακι στην παρακατω εικονα!)

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου....Θα το παλαιψω !

Reaction score
0

Φίλε Γιάννη
Εύχομαι να έχεις βρει την λύση στο πρόβλημά σου με την κάμερα σου
Θα σου πω τα εξής
Έχω και εγώ μια κάμερα sony , την sr12e που βγάζει file .m2ts που τα φορτώνω στο pinnacle για επεξεργασία
Με την προηγούμενη κάμερα mini dv που έβγαζε file avi δεν είχα κανένα πρόβλημα με το pinnacle , αλλά με την νέα και με τα file .m2ts έχω ορισμένα προβλήματα με το pinnacle ,δηλαδή προβλήματα στον χρόνο επεξεργασίας ,παρ ότι έχω υπολογιστή αρκετά δυνατό (ι7 920 8 gb μνήμη ,καλή κάρτα γραφικών) το σύστημα μου βγάζει την πίστη για να κάνει rendering
Τι να πω δεν ξέρω ,πιθανόν να έχω τίποτα σεταρίσματα λάθος στο pinnacle
Αν θες μπορούμε να ανταλλάξουμε τις εμπειρίες μας προ όφελος και των δυο και άλλων στο forum

φιλικά

billma

Reaction score
2

Κι εγω φιλε μου ε την minidv δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα...Με αυτη τωρα σε καποια κομματια video , οχι ολα , παρατηρω με το pinnacle ασυγχρονισμο ηχου και εικονας αλλα ακρη δεν εχω βρει.

Τι να πω.....:116:

Reaction score
0

Φίλε Γιάννη
Απ ο ότι είδα είσαι της ΔΕΗ , εγώ του ΟΤΕ ,
Αν θες στείλε email , μήπως βγάλουμε και η δυο άκρη με το pinnacle
Αλλά εγώ δεν είχα ποτέ προβλήματα με τον ήχο , πάντα οκ.

Reaction score
2

Φίλε Γιάννη
Απ ο ότι είδα είσαι της ΔΕΗ , εγώ του ΟΤΕ ,
Αν θες στείλε email , μήπως βγάλουμε και η δυο άκρη με το pinnacle
Αλλά εγώ δεν είχα ποτέ προβλήματα με τον ήχο , πάντα οκ.
Για να δουμε φιλε μου....Σου εστειλα με pm τηλεφωνα και email.

Reaction score
0

Φίλε Γιάννη
Εύχομαι να έχεις βρει την λύση στο πρόβλημά σου με την κάμερα σου
Θα σου πω τα εξής
Έχω και εγώ μια κάμερα sony , την sr12e που βγάζει file .m2ts που τα φορτώνω στο pinnacle για επεξεργασία
Με την προηγούμενη κάμερα mini dv που έβγαζε file avi δεν είχα κανένα πρόβλημα με το pinnacle , αλλά με την νέα και με τα file .m2ts έχω ορισμένα προβλήματα με το pinnacle ,δηλαδή προβλήματα στον χρόνο επεξεργασίας ,παρ ότι έχω υπολογιστή αρκετά δυνατό (ι7 920 8 gb μνήμη ,καλή κάρτα γραφικών) το σύστημα μου βγάζει την πίστη για να κάνει rendering
Τι να πω δεν ξέρω ,πιθανόν να έχω τίποτα σεταρίσματα λάθος στο pinnacle
Αν θες μπορούμε να ανταλλάξουμε τις εμπειρίες μας προ όφελος και των δυο και άλλων στο forum

φιλικά

billma
Σε τι τύπο αρχείων προσπαθείς να φτιάξεις την ταινία σου?

Reaction score
0

Έχω κάνει προσπάθεια ,με τα ίδια αποτελέσματα , με τους τύπους .m2ts και mts για επεξεργασία και εξαγωγή σε dvd

Reaction score
3

Καλύτερα άλλαξε πρόγραμμα γιατί έχω ακούσει πολλά στραβά για την Pinnacle.
Και όχι μόνο για προγράμματα αλλά και για εξαρτήματα (κάρτες).

Reaction score
0

Καλύτερα άλλαξε πρόγραμμα γιατί έχω ακούσει πολλά στραβά για την Pinnacle.
Και όχι μόνο για προγράμματα αλλά και για εξαρτήματα (κάρτες).
Συμφωνώ και προτείνω sony vegas 9, με smart rendering. Πραγματικά ταχύτατο ειδικά αν δεν πειράζεις και πολύ τα αρχεία βίντεο που τράβηξες.

Αλήθεια μπορείς να πάρεις απο το pinnacle m2ts και ήχο 5.1?

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.812
Members
38.497